Paluu arkeen - 6 arkikampausta ohjeineen

NUDE

Elokuu kolkuttelee jo ovella ja on aika alkaa orientoitua arkeen paluuseen. Jaiks, mullakin alkaa huomenna ihan uusi työ Helsingin Yliopistossa!

Täytynee siis hommata uudet labrakengät ja alkaa taas totutella siihen, että aamuisin olisi hyvä olla ihmisennäköinen. Kotitoimiston mukavuuksista aliarvostetuin on ehkä se, että voit tehdä kokonaisen työpäivän lököverkkareissa ja tukka pystyssä ;)

Eli on aika ottaa haltuun taas ne lempparit arkikampaukset ja kun itse selailin tutorialejani inspiksen toivossa, päätin koota teillekin kuusi helppoa kampausta alkavaan arkeen. Ja hei, jos teille tulee kampausidiksiä, tutorial-toiveita otetaan mieluusti täällä päässä vastaan :)

1. Helppo ja erittäin chic ponnarikampaus
2. Puolikas läpivetoletti (tsekkaa myös hollantilainen letti)
3. Parin ponnarin kampaus (voit jättää kumilenksut näkyviin ajan säästämiseksi)
4. Aina toimiva suttunuttura
5. Kaunis ja helppo lettinuttura
6. Kolmen kiepautuksen kampaus

Voimia kaikille arjen pyörteisiin. Onneksi kesää on vielä rutkasti jäljellä! <3

Kommentit

Jellona (Ei varmistettu)

Heippa! Oisko sulla vinkkejä erilaisiin kiharoihin? Teen aina tommosella paksulla puikolla korkkiruuvia eli rennoiksi laineiksi saan hiukset. Tykkään myös laittaa yöksi letit, mutta välillä tukka on sitten kyllä epämääräistä ja sotkusta kiharaa..
mietin pienemmän puikon tai esimerkiksi triple barrel tyylisen kihartajan ostoa. Onko sulla näistä vinkkejä :)

Erika Naakka
NUDE

no tietysti just pienemmällä puikolla saa ihan erilaisen tyylistä kiharaa :) lisäksi tollasella laineraudalla (triple barrel) saa taas yhdenlaista, mutta itselläni menee hermo siihen, että kiharoiden tekemiseen menee sillä ihan hulluna aikaa! itse oon nyt ihastunut sellaiseen permiskiharaan, joka harjattuna on ihanan pörheä ja vähän ajan päästä sellainen Carrie-tyylinen ;) oon saanut oman pienen kiharimeni Rapunzel of Swedeniltä (13 mm kokoinen) eikä se maksa kuin pari kymppiä :) https://www.rapunzelofsweden.fi/hiustenhoito-muotoilu/hiustenmuotoiluvalineet/world-pro-keraaminen-kiharrin

Mamami (Ei varmistettu)

Minua myös kiinnostaisi permiskiharat. Oletko tehnyt siitä videota?

Erika Naakka
NUDE

Aa! Haluaisitko nähdä videon syömäpuikoilla tehdyistä vai kihartimella tehdyistä kiharoista? :)

Minnea
Minnean muruja

Oi, tuo vitonen on ihan puhdasta rakkautta väriä myöden <3 Jotenkin luulen, että omista virityksistäni ei tule näin nättejä :D

Erika Naakka
NUDE

Haha no pyh! Ihan varmasti tulee nättejä kun vähän testailee :)

Porin Top Sportin myyjä (Ei varmistettu)

Moikka! Ihanaa et teit tämmösen postauksen nyt voin testata näitä kaikkia töihin :) Ja pakko vielä sanoa, että oli kiva nähdä!

-Emma

Erika Naakka
NUDE

Voi vitsi no oli kyllä kivaa, että tulit moikkaamaan!! Pelastit mun päivän :) Haha olin ehkä vähän häkeltynyt, toivottavasti en antanut ihan outoa kuvaa itsestäni ;D Mutta oli kiva nähdä!

Ja kokeile näitä ehdottomasti! Vähintäänkin tuota läpivetolettiä. Se on niiiiiiiiiin helppo sitten, kun sen tajuaa. Tuo puolikas läpivetolettikin onnistuu siis ihan viidessä minuutissa sitten kun sen hokaa :)

Ihanaa loppukesää ja työn iloa sporttimyyntiin! <3 ;)

Saranda
Tyhjä ajatus

Munkin suosikki on vitonen! Nutturoita tulee pidettyä niin paljon että vähän erilaiset tvistit ja niiden vinkit ovat aina tervetulleita. :) Tsemppiä myös sinne uuteen työhön! <3

Erika Naakka
NUDE

Okei, arkinutturoita siis kaivataan! Pitääkin yrittää kehitellä jotain :) Ja kiitos paljon <3<3

Tko (Ei varmistettu)

Hei kiitos näistä! &lt;3 pitäs itekkin ryhdistäytyä ja kokeilla jotain muutakin välillä ku sotkunutturaa ja ponnaria..... :D tervetuloa myös Viikkiin (oletan että tänne saavut), toivottavasti viihdyt ja onnea uuteen työhön!

Erika Naakka
NUDE

Hehe no tällä kertaa en tule töihin Viikkiin, vaan Meilahteen ;) Mutta kiiiiiitos paljon!

Kommentoi