Punakkuus peittoon tehokkaasti - Essence Colour Correcting Liquid Concealer

NUDE

Joskus, etenkin näin talvisaikaan, tasaisen pohjameikin tekeminen on ihon punakkuuden takia superhankalaa. Oma ihoni on talven kuivuudesta erityisen herkkä poskien punasteluun ja nenänpielien kuivumisesta johtuvaan punoitukseen. Eikä siinä mitään, jos punat poskillani olisivat täydellisen pyöreinä omenaposkipalloina poskipäillä, mutta ne ovatkin joka päivä muotoa vaihtavina läikkinä million missäkin päin naamaa. Onneksi tähän on nyt löytynyt oikeasti tehokas korjauskeino: Essence Colour Correcting Liquid Concealer Anti Redness (saatu blogin kauta testiin).

Olen aiemminkin käyttänyt Essencen sävykorjaajaa, mutta tämä on sitä edellistä puikkoversiota paljon tehokkaampi. Essence Colour Correcting Liquid Concealerissa on todella hyvin juuri oikeanlaista pigmenttiä, mikä saa punakkuuden tehokkaasti piiloon. Jotenkin tämän peittokyky, nimenkin mukaisesti, on ihan toista luokkaa, kuin muissa testaamissani sävykorjaajissa.

Lisäksi sen koostumus on täydellinen, ei liian ohut eikä liian paksu. Eikä varsinkaan liian kuiva, kuten monissa voidemaisissa sävykorjaajissa. Tämä nestemäinen sävykorjaaja ei tunnu iholta miltään, eikä tee siihen mitään ylimääräistä rakennetta; vain punaisuuden häivytyksen, ei mitään muuta. Hinnasta en mene nyt ihan takuuseen, mutta Essencen edullisuuden tietäen veikkaisin tämän hinnan olevan noin 3 euron luokkaa. Samaan sarjaan kuuluu myös muita sävyjä ja kellertävää versiota olisi jännä kokeilla tummille silmänalusille!

Niin ja muistattehan, että näitä sävykorjaajia käytetään aina ennen meikkivoiteen levittämistä. Tällöin ihosta tulee sopivan neutraali, eikä meikkivoiteelta tarvitse vaatia ihan älytöntä peittokykyä. Naama ei jää läikikkääksi, vaan meikkivoiteen kanssa siitä tulee täydellisen tasaisen sävyinen.

blogit.fi + bloglovin' + facebook + instagram

Kommentit

ES (Ei varmistettu)

Hei jes, mahtava vinkki! KIITOS! Oon kanssa tuskaillu asian kanssa, ei oo meinannu löytyä mitään tarpeeksi peittävää ja koostumukseltaan hyvää.

Erika Naakka
NUDE

Nonnni toivottasti löydät tän ja tykkäät! :)

Venla / Breezes from my Atlas (Ei varmistettu) http://breezesfrommyatlas.blogspot.fi/

Toi pinkki versio toimii myös erinomaisesti tummien silmänalusten peitossa! Käytän sitä päivittäin varsinaisen peitevoiteen alle ja toimii kuin tauti ja on todella riittoisaa. Pelkkä peitevoide (Maybellinen Fit Me) ei riitä peittämään mun tummia silmänalusia mutta yhdessä ne toimii. :)

Erika Naakka
NUDE

No vitsi mä haluisin kyllä testata sitä! Yriätn muistaa seuraavan kerran ku meen Essencen hyllyn ohi :D 

Leena A. (Ei varmistettu)

Moikka! Missä näitä myydään? En ensi etsimällä löytänyt verkosta oikeen mitään :/ T. Punanaamio

Vierailija (Ei varmistettu)

Tokmannit ja citymarketit myy ainakin essence meikkejä

Jsusanna (Ei varmistettu)

No hitto vie, just 10 minuuttia sitten tutkailin tätä kaupassa ja mietin että onko ihan turha ja jätin hyllyyn :D no ens kerralla mukaan sitten, ei oo tosiaan hinnalla pilattu täällä Hollannissa hinta oli 2.60e

Erika Naakka
NUDE

Haha ei mitäh!! Why you do that :D :D

Nena Sofia (Ei varmistettu) http://www.nenasofias.fi

No wau, näyttää ihan tosi tosi lupaavalta! Pitääpä napata kokeiluun :)

Erika Naakka
NUDE

Suosittelen! ;)

oikeesti

Onkohan jotain isompaa putelia samankaltaista, jolla saisi koko naaman punoituksen peittoon? :D Tätäkin täytyy kyllä kokeilla!

Erika Naakka
NUDE

Hahahaa no mut onneks tosi pienellä määrällä pärjää jo pitkälle :D

Kosmetiikan Suurkuluttaja (Ei varmistettu) https://kosmetiikansuurkuluttaja.blogspot.fi/

Olen aikaisemmin testannut NYX:n samantyyppistä tuotetta ja se ei omasta mielestäni toiminut, koska se ei oikein suostunut levittymään kasvoille vaan jumahti yhteen kohtaan! Tuota Essencen vastaavaa tuotetta voisin kyllä testata :)

Kommentoi