Pysy aitona - Lumene Invisible Illumination

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Minulle taottiin jo lapsena päähän se, että olen kaunis juuri tällaisena kuin olen ja ne, mitkä ajattelen olevan virheitä, tekevät minusta juuri minut. Kuitenkin iän karttuessa ja ehkäpä myös sosiaalisen median takia niiden omien virheiden syynääminen on ottanut yhä isompaa jalansijaa. Olisipa isommat huulet, parempi iho, kirkkaat silmänaluset ja tuuheammat ripset.

Onneksi Lumenen brändiuudistus on jotenkin onnistunut vetämään minut taas maanpinalle. Se on nimittäin hieno muistutus siitä, että me kaikki olemme kauniita juuri sellaisena kuin olemme. Sanoi kuka mitä tahansa.

Mitä on suomalainen kauneus? Mielestäni sitä kiteyttää hyvin ainakin yksi sana: vaatimattomuus. Ei sillä, että suomalainen näyttäisi vaatimattomalta, vaan tarkoitan tällä sitä hyvää pyyteetöntä olemustamme. Meikäläiset eivät liiaksi koreile tai tuo itseään turhan voimakkaasti esille.

Minulle suomalainen kauneus merkitsee ulkokuoren lisäksi myös sisäisiä juttuja. Kiltteys, aitous, kyky ottaa toiset ihmiset huomioon ovat mielestäni äärettömän kauniita luonteenpiirteitä. Arvostan naisia, jotka ovat tässä miesten maailmassa vahvoja ja joilta löytyy sitä kuluisaa sisua, mutta joilta ei ole hukkunut myöskään se herkkä puoli. Ja sellaisia me suomalaiset naiset olemme. Eikö? Osaamme ottaa paikkamme, mutta tarpeen tullen annamme tilaa myös muille. 

Luonnollisuus ja luonto ovat meillä aina olleet arvossaan. Olen itsekin löytänyt aikuisiällä sen oikean suomalaisen luonnon kauneuden. Myös siitä löytyy kaksi puolta. Toisaalta se on herkkä ja rauhallinen, toisaalta vahva ja periksiantamaton. Se on täynnä arvokkaita ainesosia, joita vain hyvin harvasta paikasta maailmassa löytyy.

Myös Lumenella arvostetaan pohjoisen upeaa luontoa ja se näkyy nyt uudistuneessa Invisible Illumination -tuotelinjassa. Pohjoisen arvokkaat ainesosat, esimerkiksi antioksidantit, on valjastettu hienosti kosmetiikkaan. Tuotteissa on käytetty Lapin puhdasta lähdevettä, kirkastavaa lakkaa ja valoa heijastavia sävypigmenttejä. Kaikki täältä Suomen maasta.

Invisible Illumination -linjan tuotteet antavat upean hehkuvan ihon samalla kosteuttaen ja hoitaen sitä. Eli ne ovat luonteeltaan jotain meikin ja ihonhoidon välimaastosta. Ihosta tulee hehkeä ja viimeistelty, mutta lopputulos on silti todella luonnollinen. Tuotteiden ei ole tarkoitus peittää kaikkia ihosi juonteita ja sävyeroja. Tuo omat upeat piirteesi esille ja pysy juuri sinuna, aitona.

Invisible Illumination -sarjan tuotteet toimivat luonnollisuuden soihdunkantajina. Tuotelinjaan kuuluu kokonaisuudessaan seitsemän tuotetta:

Instant Glow Hehkupisarat on voidemainen aurinkopuuteri ja toinen koko porukan suosikeistani. Sillä saa kauniin sävyn näyttämättä yhtään luonnottomalta. Hehkupisaroita voi käyttää yksin tai esimerkiksi sävyseerumiin sekoitettuna.

Instant Glow Sävyseerumi. Sävyseerumi on koostumukseltaan höyhenenkevyttä ja antaa iholle heleän viimeistelyn. Oma ihonsävy kuultaa seerumin läpi, joten sen yksi sävy on universaali.

Nordic Light Valopisarat antavat iholle upean hehkun. Valopisaroita tulee kahdessa sävyssä: vaaleanpunainen Rosy Dawn ja voimakkaamman kuullon antava helmenvalkea Shimmering Dusk. Nämä ovat nousseet ehdottomiksi suosikeikseni!

Nordic Light Seerumipeitevoide antaa luonnollisen lopputuloksen lisäksi hieman peittävyyttä. Koostumus on kevyt ja hoitava, eikä se siksi jämähdä esimerkiksi silmien alla oleviin juonteisiin.

Nordic Light Huulihoide hoitaa tehokkaasti kuivia huulia ja antaa samalla kevyen vaaleanpunaisen kiillon. Ihanan paksu koostumus tuntuu hyvältä huulilla.

Instant Glow Poskipunapisarat levittyvät äärimmäisen helposti ja antavat poskille raikkaan värin. Persikan ja roosan yhdistävä sävy sopii kaikille ihonsävyille.

Olen tästä Lumenen brändiuudistuksesta todella innoissani. Saamme kaikki olla ylpeitä suomalaisuudesta ja meidän Lumenesta!

ARVONTA

Nyt teillä on mahdollisuus jakaa ajatuksenne suomalaisesta kauneudesta. Mitä se sinun mielestäsi on? Vastanneiden kesken arvon 80 euron arvoisen Lumene VALO -tuotepaketin, joka sisältää kirkastavan & silottavan kosteusvoiteen, heleyttävän & kosteuttavan kasvosuihkeen sekä kirkastavan & silottavan hyaluronitiivisteen. Lisätietoa tuotteista löydät täältä. Vastausaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 13.11. klo 23 asti.

bloglovin' + facebook + youtube + instagram

Kommentit

VPen (Ei varmistettu) http://omenapuunkatriina.blogspot.fi

Vanhempasi ja Lumene ovat oikeassa:D

Banskuvjs (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus voisi juurikin olla tuota vaatimattomuutta, ja rohkeutta olla oma itsensä. Luonnollisuus tulee mieleen myös. Ihanilta näyttävät nuo lumenen uutuudet! <3

Teija H (Ei varmistettu)

Lumene on ollut luottokosmetiikka merkkini, osin ehkä senkin takia että niitä saa melkein mistä kaupasta tahansa.

haaruhainen (Ei varmistettu)

Se on luonnonkauneutta :)

Anniina T (Ei varmistettu)

Luonnollisuutta, keveyttä, oman itsensä hehkuvuutta : )

Vilm V. (Ei varmistettu)

Suomailainen kauneus, jota kuvasit osuvasti pyyteettömyyden adjektiivilla, on mielestäni yhtä kuin aitous. Kun suomalainen nainen pyyhkii meikit kasvoiltaan, ei ero kevyesti meikattuun arkilookiin ole kuin yö ja päivä.

Annmaria (Ei varmistettu)

Suomalaisesta kauneudesta tulee mieleen luonnollisuus. Ei yritetä liikaa vaan luotetaan siihen että sillä ulkonäöllä minkä on syntyessään saanut pärjää ja tarpeen tullen voidaan korostaa parhaita puolia :)

Kepaliini (Ei varmistettu)

Minulle suomalaisesta kauneudesta tulee mieleen vaaleus ja luonnonläheisyys :)

Jmt (Ei varmistettu)

Puhdasta ja yksinkertaista.

Sofi123 (Ei varmistettu)

Hei,
Mitä olet mieltä tuosta seerumipeitevoiteesta? Talvella tuntuu että iho kuivuu, mutta olen lukenut että silloin pitäisi käyttää paksumpaa meikkivoidetta. Itse ajattelen juuri päinvastoin, paksu voide ei tunnu nyt hyvältä. Olen vihdoin saanut ihoni kuntoon, eikä isompia virheitä enää ole. Siksi haluasin näyttää vihdoin kaikille kuinka kuulas ja hyvä iho minulla nyt on (enkä peittää sitä paksulla voiteella). Mutta onko sävyvoide toimiva ja kestääkö se iholla kauan?

Heidi Kukkasillaan (Ei varmistettu) http://kukkasillaan.blogspot.fi

Kauneus, niin suomalainen kuin muukin, tulee sisältä. Kaunis meikki on viimeistelyä, ei maski.

suslai (Ei varmistettu)

Rohkeutta olla oma itsensä, luonnollisen kaunis. Uskon myös että suomalainen luonnon läheisyys näkyy meissä ja ihossamme, näkyen meissä tiettynä hehkuna ja tuoden sitä luonnonkauneutta.

tiippis (Ei varmistettu)

Ah suomalainen kauneus <3 Olen aika samoilla linjoilla kanssasi, että suomalaiseen kauneuteen kuuluu juuri tuo vaatimattomuus. Aika monella meistä on hennot piirteet ja niitä kannattaa mielestäni arvostaa. Suomalaiseen kauneuteen kuuluu myös yllättävän usein todella kaunis iho!
Tärkeintä on kuitenkin se hieman ujo, mutta lämmin hymy :)

larppis (Ei varmistettu)

Luonnollisuutta, toisten ja itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on sekä sisäistä vahvuutta :)

ssophie (Ei varmistettu)

Luonnollisuutta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vaaleus ja herkkyys :)

Hennaj (Ei varmistettu)

Sitä, että on tyytyväinen itseensä :)

Jennnnnni (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on mielestäni juurikin sitä luonnollista kauneutta. Suomalaiset korostavat paljon meikatessaan luonnollisuutta ja omia hyviä piirteitään. Ja ovat ennenkaikkea kauniita sisältä! :)

Jasminalex (Ei varmistettu)

Luonnollisuutta,raikkautta!

Nekkuli (Ei varmistettu)

Mulle suomalaisesta kauneudesta tulee mieleen kirkkaus ja kuulaus sekä maanläheiset sävyt. Sellainen luonnollisuus, mutta toisaalta myös välillä rohkeus kokeilla uutta ja räväkämpää. :)

Salla-Maaret (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on sitä, että ei tällätä itseään liioin. Korostetaan tiettyjä piirteitä arjessa ja juhlassa laittaudutaan juhlan mukaan. Suomalaiseen kauneutuun liittyy myös itsevarmuus lähteä ulos ilman meikin meikkiä!

Inga (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus; aitous, puhtaus ja raikkaus.

hansssu (Ei varmistettu)

Mielestäni aito kauneus lähtee sisältä. Minulle on yhdentekevää kuinka paljon ihmisellä on meikkiä, vai onko hänellä hienot vaatteet päällä. Kun ihminen on itsevarma, aidosti iloinen ja onnellinen, näkyy se ulospäin ja tämä tekee ihmisestä kauniin. Olen myös huomannut, että mielestäni ns. täydellisen näköiset ihmiset eivät ole kauneimpia, vaan ihmisessä tulee olla jotain persoonallista.

Annika P. (Ei varmistettu)

Mielestäni suomalainen kauneus on luonnon tekemää taikaa: puhtautta, heleyttä ja pohjoismaisen luonteen salaperäisyyttä. Suomalaiset eivät turhaan piilottele uniikkia olemustaan paksulla meikki kerroksella, vaan korostavat sen luonnollista taikaa.

Minnea
Minnean muruja

Mielestäni suomalainen kauneus on vaatimattomuutta, luonnollisuutta ja pohjoista hehkua :) Se on sadevedellä pestyt hiukset saunan jälkeen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Suomalaista kauneutta on mielestäni kaunis iho. Lisäksi suomalaisilla on omanlaisensa ei-voimakkaat piirteet, joita pitäisi arvostaa. Vaatimattomuuskin on kaunista. Suomalainen ei yritä liikaa. Suomalainen ei laita arkipäivänä räikeänsinistä silmämeikkiä, paksua meikkipohjaa, huulipunaa, piikkikorkokenkiä, minihametta, pörröjakkua, glitterpaitaa ja kaikkia korujaan yhtä aikaa (ei sillä etteikö saisi, käytän kyllä värikkäitä meikkejä itse). :)

MuuMuu (Ei varmistettu)

"Lisäksi suomalaisilla on omanlaisensa ei-voimakkaat piirteet, joita pitäisi arvostaa."
Eikös suomalaisilla oikeastaan ole aika voimakkaat piirteet? Vahvat poskipäät, leveät ja vahvat leuat, vähän neliömäiset tai suorakulmaiset kasvot. Itse aina Helsinki-Vantaalle laskeutuessa laitan merkille, miten leimallisen suomalaisilta ihmiset näyttää (eikä siis mitenkään negatiivisella tavalla), ja tunnistan usein reissussa myös muut suomalaiset juurikin näistä kasvonpiirteistä. Harvoin maailmalla näkee samanlaisia naamoja.

Vierailija (Ei varmistettu)

En varmaan sitten oo suomalainen

MuuMuu (Ei varmistettu)

En varmaan sitten tarkoittanut tätä että keskimäärin.

peetraw (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on pohjoismaista luonnollisuuttta, raikkautta ja aiotoutta.

Neeuli (Ei varmistettu)

Unohdin vissiin nimimerkin ja sähköpostiosoitteen äskeisestä kommentistani suomalaisten kauneudesta ja vaatimattomuudesta. Tähän muistin ne laittaa :D

HK (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on mielestäni itsevarmuutta olla oma itsensä, herkkyyttä ja luonnollisuutta.

Maijasil (Ei varmistettu)

Se on mielestäni luonnollisuutta, hehkuvuutta ja persoonallisuutta. :)

Juliaaaa (Ei varmistettu)

Minusta suomalainen kauneus on luonnollisuutta ja sisäistä kauneutta.

Sssara (Ei varmistettu)

Minusta suomalainen kauneus on juontaa juurensa historiastamme. Historiamme näkyy meissä. Suomalainen kansa on kaunis, sillä se on rehellinen ja ahkera ja sisukas, myös vaatimaton mutta jopa liiaksi asti. Suomalaisen kasvoissa näkyy kaikki, mitä olemme suomalaisuutemme aikana kokeneet. Kellään, ruotsalaisilla, englantilaisilla, amerikkalaisilla tai kenelläkään muulla ei ole niitä samoja geenejä, jota kannamme. Ne tekevät meistä kauniin.

Matilde (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on teeskentelemätöntä, aitoa, luonnollista. Suomalainen sisu tekee meistä kauniita!

Mamami (Ei varmistettu)

Väsähtänyt ja aika nuhjuinen lookki vauvan syödessä yötäpäivää. Tämä on nyt tätä, mutta piristäisin mieluusti ulkonäköäni kunnon tuotteilla.

Resus (Ei varmistettu)

Luonnollisuutta, aitoutta ja sisäistä kauneutta :)

Essi_a (Ei varmistettu)

Kiteytit postaukseen hyvin sen,mitä suomalainen kauneus parhaimmillaan on: luonnollisuutta ja tietynlaista herkkyyttä, mikä näkyy vaaleana, kuulaana ihonsävynä ja pehmeinä kasvonpiirteinä.

Mmmim (Ei varmistettu)

Kuten monet muutkin ovat jo maininneet, luonnollisuus ja tietynlainen vaatimattomuus :)

Jenku (Ei varmistettu)

Se on juurikin mainitsemaasi vaatimattomuutta, puhtautta sekä luonnollisuutta! Lumenen uudistus on ollu sekä tarpeellinen että onnistunut :)

zoraiya (Ei varmistettu)

Raikkaus, luonnollisuus

hilavitku (Ei varmistettu)

Onnellinen ihminen on kaunis:)

santtuulikki (Ei varmistettu)

Minusta kaunis on ihminen, joka on sinut itsensä kanssa.

Tarusi (Ei varmistettu)

Osuvasti kiteytetty jo blogissa mielestäni :) Suomalainen kauneus on raikkautta, itsensä hyväksymistä luonnollisena ja parhaiden puolien esiintuomista. Se on monilla esim mökeillä naamion jälkeinen hehku ja järvivedellä pestyt hiukset yksinkertaisuudellaan. Sisältä tulevaa hyvinvointia, tietynlaista nöyrää mutta samalla paikkansa ottavaa asennetta.

SaaraLep (Ei varmistettu)

Aitoutta, luonnollisuutta ja raikkautta. Rohkeutta olla oma itsensä ja tuntea itsensä kauniiksi myös ilman paksua kerrosta meikkiä

minnis (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on luonnollista, raikasta ja omien piirteiden hienovaraista korostamista. Vähemmän on enemmän.

KatjaK (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on luonnollista ja ajatonta.

Viv (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on luonnollista sekä teeskentelemätöntä

Jossutii (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on vaatimattomuutta, tuttua ja turvallista - ei pröystäilevää, vaan hieman varautunutta pienellä pilkkeellä silmäkulmassa höystettynä . Suomalainen kauneus on pakkasen kirvoittamat punaiset posket. Suomalainen kauneus on saunan jälkeen puhtaana hehkuva ihoa ja raukeutta.

Pages

Kommentoi