Return of the scrunchie?

NUDE

Nyt mua kyllä vähän hirvittää. Olen nimittäin useasta luotettavasta lähteestä saanut tietoa, että 90-luvun kauhistus scruchie eli iso donitsiponnari on tulossa takaisin. Toisaalta osaan ottaa tästä kyllä ilonkin irti, sillä tällaiset jättiponnarit eivät varmasti vahingoita hiuksia yhtä paljon, kuin tavalliset pompulat ;)

Herättääkö tämä trendiuutinen mitään tunteita teikäläisissä?

Kuvat: Asos.com, NET-A-PORTER.com ja American Apparel.

Kommentit

Irene / Tyyli.com (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle

Tulee mieleen se Sinkkuelämää-jakso, missä donitsista tuli riitaa :D

Erika Naakka
NUDE

Haha joo mulleki tuli :D

Susanna (Ei varmistettu)

Haha! Meinasin tulla kommentoimaan samoin, että tuli mieleen kyseinen Sinkkuelämää-jakso! En kyllä helpolla laittaisi scrunchiea päähän.

julia (Ei varmistettu)

Ei kyllä ihastuta yhtään, herättää lähinnä vilun väristyksiä!

Johanna/mssweetbrunette (Ei varmistettu)

Ei, ei ja vielä kerran ei! Muistan, kun joskus armon vuonna -94 nämä olivat niin cool. Noista tulee vahvasti pikkutyttö-fiilikset, kun itse olin 6-7v. joten en usko että tuollaista enää kiepsauttaisin hiuksiin.

Emmi L. (Ei varmistettu)

Mullekin tulee se Sinkkis-jakso aina mieleen noista :D Ja toivon, ettei noi tulis enää ikinä muotiin!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

emmie (Ei varmistettu)

aah, mulla oli sellanen donitsi jossa oli joku jäätävän kokoinen elukka (kissa, nalle tms.??) donitsiosan sai tungettua sen eläimen sisään silloin kun sitä ei käyttänyt hiuslenkkinä. Nyt mä voin kohta ottaa sen taas käyttöön <3 <3 oonkin jo kaivannut sitä, täytyy heti hipsiä varastoon kun seuraavan kerran menen vanhemmille käymään!

Tässä on myös se hyvä puoli, että eräs yliopiston opettajistamme pääsee taas trendien etunenään! Itseasiassa mä olen sitä mieltä, että hänen on vain kokoinaisuudessaan oltava joku trendsetter, koko tän 90-luvun paluun suhteen.. (pakko vielä sanoa, että ko. ihminen on todella hyvä opettaja, ei siinä mitään, mutta back to 90's vähän hämää mua..)

anette (Ei varmistettu)

Joillakin oon tommosia välillä nähnyt ja kieltämättä oon melkeen kauhulla katsonut :D mutta jos nyt tarkemmin miettii niin jos ois kokonaan semmonen ns. ysäri tyyli,esim korkeavyötäröiset shortsit ja joku napapaita niin voiskin ehkä toimia ;D

Marjo Kultakutri (Ei varmistettu) http://kultakutri.wordpress.com/

Hei mahtavaa! Vaikka kyllä hirvittää, niin pakkohan tämä on testata. Ehkä aloitan pehmein askelin ja käyn ensin vaikka vain kahvilla donitsi päässä :)

Noora (Ei varmistettu)

ei ei ei EIEI ei. kamala :D

sanniii (Ei varmistettu)

Mä asun Englannissa ja täällä toi on ollut muotia jo vähän aikaa, aika hassua nimittäin osana semmosta hieman varakkaampien yliopistotyttöjen asua jossa on hieno turkis mutta jalassa lenkkarit ja hiukset suttusalla ponnarilla tolla donitsilla!

bubbs (Ei varmistettu)

Tjaa, ihan kivaltahan nuo tuossa tyttöjen päässä näyttää, ihan freesiltä. Itse en juuri pidä hiuksia ponnarilla, muuten voisin kokeillakin.

Anna (Ei varmistettu)

Hyi ei. Toivottavasti tää on jo ensi vuonna ihan menneitä lumia ettei tuu jäädäkseen. Yäks. Ja kyllä, tulee myös Sinkkuelämät mieleen!

Irkku81 (Ei varmistettu) http://irkku81.blogspot.fi

Iso EI tuolle!!!
Mun liukkaissa hiuksissa nuo ei koskaan edes pysyneet kunnolla

Annika (Ei varmistettu)

Jos tuo donitsi on maltillisen kokoinen ja se sidotaan paksuun ja pitkään tukkaan niin sitten se on ihan kiva. Mulla on hännän ohut tukka ja tuommoinen näyttäisi todella tyhmältä mun päässä.

Jenna (Ei varmistettu)

Kamalia! Tulee myös se Sinkkuelämää jakso mieleen. :D

Miia (Ei varmistettu)

Ihanaa! Japanissa ovat olleet muotia jo ikuisuuden ja sieltä reissuilla on tullut kiva saalis erilaisia scrunchieita jo hankittuakin... Super kivoja myös nutturoissa :)

Costumen Sanna (Ei varmistettu) http://www.costume.fi

Miltäköhän näyttäisin, lähes nelikymppinen päätoimittaja, hiusdonitsi päässä?! Uskottavaa vai ei? Pitäiskö kokeilla?

Erika Naakka
NUDE

No sinä jos joku onnistuisit olemaan uskottava donitsi päässä!

Kommentoi