On se vaan niin törkeen hyvä!

NUDE

Secretin deodorantti siis. Siis aivan sairaan hyvä. Suorastaan paras. End of discussion.

Vinkki Secretin dödöjen metsästykseen tuli Blond Rivetsin Kiralta tammikuun New Yorkin reissullamme. Olen innokas uusien juttujen ja keksintöjen kokeilija, mutta kun menin hehkuttamaan ostostani kauneusbloggaajien Facebook-ryhmään, olivat vastaukset tyyliä "kaikkihan tota käyttää" ja "toihan on se kaikkien ulkomaisten bloggaajien hehkuttama dödö". Eli en ollutkaan tuonut maahan jotain uutta ja ihmeellistä vaan vanhaa ja ihmeellistä.

Dödöhän pitää paremmin kuin mikään aiemmin käyttämäni. Siis vaikka kaksi päivää! Aiemmin en huomannut deodoranteissa eroja, mutta nyt kun olen alkanut tarvita vahvempaa suojaa, on kauppojen lisäksi apteekinkin hyllyt tullut koluttua läpi. Tähän mennessä parhaaseen suoritukseen on pystynyt Vichyn 48H Anti-perspirant, mutta kyllä Secret peittosi senkin ihan 6-0.

Ja nyt, kun olen tajunnut mömmön hyvyyden, on mun saatava näitä lisää. Kauneusbloggaajien Facebook-ryhmässä käydyssä Secret-keskustelussa todettiin, että parhain tapa taitaa olla tilata Amazonista, mutta löytyypä näitä myös eBaysta, jota olen itse tottunut enemmän käyttämään. Tilaus täytynee laittaa vetämään lähiviikkojen aikana!

Onko joku teistä vannoutunut Secretin käyttäjä? :)

EDIT: Lukija vinkkasi juuri, että Brittien Amazonista tätä löytyy toimituskuluineen noin 7 eurolla! Eli ei kun vaan tilailemaan esim. tältä myyjältä.

Kommentit

Niina (Ei varmistettu)

Osaatko Erika, tai joku muu, sanoa toimiiko hajustamaton versio yhtä hyvin? Tai kuinka voimakkaita nuo hajustetut versiot on?

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.purkkimafia.fi

Aaargggh mä yritin löytää tätä Balilta, mut ei ollu! :(

JJ (Ei varmistettu)

Apuva! Rupesin metsästämään näitä sekä amazonista että ebaysta kun haluan lopultakin ratkaisun mun ainaiseen deodorantti pettää-ongelmaan. Ongelmaksi muodostui se, että vaikka hinnat ois ok niin postituskulut on ihan tähtitieteelliset jenkeistä :O Kaipaan kovasti vinkkejä mistä kannattaa tilata! Amazonista postarit Suomeen oli jotakuinkin 40€ :C Tää tuote kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ja haluaisin niiiiiin testata.

Minna (Ei varmistettu)

Kyllä kyseistä dödöä löytyy ainakin ebayn kautta ihan euroopastakin kohtuullisilla toimituskuluilla :)

Erika Naakka
NUDE

Jeiiiii!

Laura (Ei varmistettu)

Aika hulppeat toimituskulut näyttää jenkeistä olevan... :D onko sulla kokemusta Rexonan maximum protection -dödöistä? Oon miettinyt sellaisen hommaamista, mutta hintaa on kuitenkin opiskelijabudjetille niin paljon ettei ihan sokkona viitsisi ostaa..

Ansku (Ei varmistettu)

Mä oon käyttänyt maximum protectionia, vaikka olenkin herkkäihoinen. Mulla ainakin toiminut parhaiten niistä dödöistä, joita oon käyttänyt. Se tosin pettää, jos sen levittää aamulla.

Eli toimii siis parhaiten illalla suihkun jälkeen levitettynä ja kestää seuraavan päivän. Ja sitä ei tarvitse läträämällä läträtä, joten pitäisi kestää suht pitkään. Jos käyn aamulla suihkussa, olen käyttänyt Carnier mineral ultradryta, mikä on ollut ihan ok "korvaaja".

Ps. Mun mielestä miellyttävimmän tuoksuinen maximum protection on se violetti.

papukaisa (Ei varmistettu) http://mminimalisticss.com/

Sen aiemman postauksen innoittamana ostin täältä Kanadasta kaksi kappaletta Secret geeli-dödöä (sulla on vissiin se "puuteriversio"?). Ihan HUIPPUKAMAA! Aion viedä sitä niin paljon kun kilot kestää kotiin :) Et kiitti vinkistä!

http://mminimalisticss.com/

Erika Naakka
NUDE

JEEEEEEEEEEEE!!! Tuo mullekki! :D

Gimma (Ei varmistettu)

Asun yhdysvalloissa, mistä kaupasta näitä voi ostaa? En nähnyt lähikaupassamme.

Erika Naakka
NUDE

Pitäisi löytyä aikalailla mistä vaan. Mutta mä ostin pienestä apteekista :)

Marina (Ei varmistettu) http://dioriina.blogspot.fi

Pakko tää on testata!

maijja (Ei varmistettu)

Haluaa kokeilla! Amazonilla on vaan kaameat postarit, 39 euroa kahesta dödöstä :(( En kyllä tilaa.. Ebay epäilyttää että mitä sieltä saa, eikös siellä vaan yksityishenkilöt myy? En haluais saada jotain sekundaa :D

Elli (Ei varmistettu)

Tämähän vois olla mullekin muiden käyttämiesi pohjalta! Itse oon kyllä miettinyt voisiko olla jotain herkkyyttä monien deodoranttien ainesosille kun en juuri hikoa mutta silti ei moni sovi :/

Emmi (Ei varmistettu)

Paras ikinä käyttämäni antiperspirantti on ollut apteekista ostettu Absolut Torr, jota nykyään myydään myös suomenkielisellä nimellä Tosi Kuiva. Joskus teinivuosina kärsin todella pahasta liikahikoilusta ja kaikkia keinoja kokeiltuani löysin Absolut Torrin. Myös samasta ongelmasta kärsinyt sisko on kiitollinen tuotteesta, ja kirosi miksei hän ole sitä aiemmin tiennyt käyttää.

Sitä laitetaan illalla puhtaalle ja kuivalle iholle ja aamulla pestään pois. Aluksi teho on hieman lyhytkestoisempi, mutta parin viikon käytön jälkeen pystyy rehellisesti olemaan viikon ilman minkään näköstä dödöä. Kun alkaa kainalot taas hikoilemaan, uusi käsittely ja taas voi viikon olla rennosti. Ei ees pahimmassa hikijumpassa oon läikän läikkää paidassa kainaloiden kohdalla.

Huonoina puolina on antiperspirantin sisältämä alumiinikloridi, mutta toisaalta sitä löytyy jokaisesta "tavallisesta" dödöstä. Ja tosiaan Absolut Torria ei laiteta kuin n. kerran viikossa, kaupan dödöjä saa melkeinpä lisäillä pitkin päivää, joten ehkäpä alumiinialtistus ei ole sen suurempi Absolut Torria käyttäessä. Lisäksi jos iho ei ole täysin kuiva, tuote kirvelee kamalasti, jolloin ei auta muuta kuin pestä se pois heti. Mutta käyttöohjeita tarkasti noudattamalla välttyy siltäkin haitalta.

Tuli pitkä teksti, mutta on jännää, että kyseisestä tuotteesta ei tiedetä, vaikka jokaisesta apteekista pitäisi sitä löytyä. Hintakaan ei ole paha: n. 15e. Ja tosiaan tuote kestää monta kuukautta, koska sitä käytetään vain kerran viikossa. Jos on vähänkään taipumusta liikahikoiluun niin voin enemmän kuin suositella sen hankkimista. Lisäksi Absolut Torr käy myös esim. kämmenien tai jalkapohien liikahikoiluun.

HeliJ (Ei varmistettu)

Parhaita! Baby powder -tuoksu on ehdoton lemppari <3

Nella (Ei varmistettu)

Amazon.co.uk:sta saa postikuluneen tätä n. 7 eurolla.

Erika Naakka
NUDE

WHAAAAT

Sanni (Ei varmistettu)

Ei todellakaan saa, kun klikkaa postauksessa olevaa linkkiä, vie se kyllä abt 3 punnan arvoiseen dödöön, mutta kun olet maksamassa tilausta, hupsvaan kun se onkin melkein 18e posteineen. Ebaysta löysin 2-packin toimareineen alle 10e, se oli jo hyvä diili.

Erika Naakka
NUDE

Mitäääääh :/

mrs mc (Ei varmistettu)

Ihan paras on juu, ikinä en vaihda!! Etätilaajille tiedoksi, että orchid on hiukka mummon tuoksuinen, ajattelin testata uutta ja näin kävi! Jenkkireissuilla löytää parhaiten apteekeista.

Kommentoi