Smells like Body Shop

NUDE

Heh, vähän hävettää myöntää, mutta olen käyttänyt samaa hajuvettä nyt varmaan seitsemän vuotta. Välillä olen kokeillut tuoksua joltain muulta, kuin The Body Shopin White Muskilta, mutta aina olen palannut saman violetin pullon rinnalle. Nyt kuitenkin alkaa uudet tuulet, kun sain testiini The Body Shopilta Body Mist -vartalosuihkeita. Nyt mikään ei ole suihkun jälkeen parempaa, kuin suihkauttaa hieman (tai aika paljonkin) kookoksen tuoksua vartalolle. Ah! <3

Vartalosuihkeet sopivat kelle tahansa, mutta nyt myös voimakkaimpia tuoksuja karttavat voivat löytää body misteistä oman juttunsa. The Body Shopista tuoksuja on kahdeksaa erilaista: kookos, greippi, vanilja (pakko saada!), mango, mansikka (pakko kans saada!), satsuma, shea ja moringa. Body Mist -vartalosuihkeita saa tiedätte kyllä mistä ja ne maksavat 13,50 euroa. The Body Shop tulee siis edelleenkin olemaan mun luotto tuoksumesta :)

Kommentit

netta (Ei varmistettu)

Suihkutatko / suihkutetaanko noita koko kropalle kuin kosteussuihkeeksi vai pelkästään hajuveden tapaan vaikkapa ranteeseen tai niskaan?

Erika Naakka
NUDE

Koko vartalolle :)

Mirette (Ei varmistettu) http://haikumotorik.blogspot.com

Ooh, toi kookostuoksu vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta :)

Erika Naakka
NUDE

Se on sitä ehdottomasti! :)

Kiira (Ei varmistettu)

Voisitko lisätä mainospostausten yhteyteen aina tommoseksi tunnisteeksi sanan yhteistyö/mainos tms? Aina välillä jää vähän miettimään, että olikohan tässä takana lahjoitettuja tuotteita vai ei. Itse arvostaisin tätä todella, mutta mukavaa keskiviikkoillan jatkoa!:)

Erika Naakka
NUDE

No mun postaukset ei niinkään ole "mainospostauksia", koska kirjoitan vain mielenkiintoisita tuotteista, jotka olen voinut saada PR-yhtiön kautta. Kerron myös aina jos olen saanut tuotteen "testiin" tai "blogin kautta", koska piilomainonta on Suomessa laitonta :) Ja tosiaan, nämäkin tuotteet sain siis The Body Shopilta testiin, niinkuin tekstissä lukee.

Kommentoi