Superheleyttäjä - The Balm Mary-Lou Manizer

NUDE

Mä olen etsinyt tällaista tuotetta koko ikäni! No ei nyt sentään, mutta kyllä mä olen heleyttäviä tuotteita kokeillut suuntaan ja toiseen. Ja mikään ei ole ollut niin tehokas, helppokäyttöinen ja näin hyvän tuloksen antava kuin The Balm Mary-Lou Manizer -korostupuuteri (saatu Feeluniquelta).

Ero poskipäällä on aika suuri, vai mitä? Korostuspuuteri jättää iholle hieman kultaan taittavan kirkkaan kuullon, joka ei varise ympäri naamaa päivän mittaan. Hyvää tässä on myös se, että vaikka tuote onkin käytännössä pelkkää hilettä, puuteri on niin hienojakoista, ettei yksittäiset glitteri-klöntit erotu joukosta. Puuterimainen tuote on myös superhelppo levittää.

Itse levitän tämän kasvoilleni poskipäille, kulmaluulle, amorinkaarelle ja hieman nenänselkään. Ja apunani käytän Real Techniquesin Setting Brush -sivellintä (tilattu täältä), joka on tähän hommaan juuri sopivan kokoinen :)

The Balm ei varmaankaan ole kaikille teille tuttu kosmetiikkamerkki. Se on alkujaan lähtöisin San Franciscosta ja on ainakin kosmetiikkabloggaajien suosiossa :) Suomessa merkkiä ei myydä, mutta tuotteita on helppo tilata netistä esim. juuri tuolta Feelunique.comista. Itsellänikään ei merkistä ollut aikaisempaa kokemusta, mutta tilattuani itselleni tämän ihmetuotteen ja poskipunan, brändi menee lemppareiden joukkoon :)

(Postaus sisältää affiliate-linkkejä.)

Kommentit

Sale (Ei varmistettu)

Vau! Tuota on SAA-TA-VA!

MS (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi

Apua! Miten minulta on voinut jäädä tuo sarja huomaamatta! Tuo highlighter on juuri tällaiselle korostustuotteiden ahmijalle tehty ;) Menin heti seikkailemaan Feeluniquen sivuille ja löysin vaikka mitä mielenkiintoisia tuotteita kyseiseltä sarjalta. Kiitokset vinkistä! :)

Charkku (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/charlotan-silmin

Oi, näyttää ihanalta! Kaikki kimaltavat valoa tuovat tuotteet iskee kyllä tähänkin tyttöön. :) Plussaa söpöstä paletista! Täytyy pistää merkki muistiin..

Millu (Ei varmistettu)

Ihana tuo nuttura taas, saiskos tutoriaalin?:)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Wau! Seuraavaksi ehdottomasti tuo tilaukseen kunhan kyseistä tuotetta kaipailen :) Toistaiseksi pärjäilen elfin korostuspuutereilla, mutta tää näyttää ihan superilta!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Charlotte (Ei varmistettu)

Näyttää tosi hyvältä ja yllättävän luonnolliselta, kuvittelin että tuotteen jälki olis jotenkin silmään pistävämpi:) kuinka kauan tilauksen tulemisessa kesti ja jäikö tulliin? Odottelen omaa tilaustani jo kolmatta viikkoa:/

Reetta_E (Ei varmistettu) http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

Hei mun on pakko vinkata sulle vastaavasta tuotteesta Glo Mineralsilta. Oon niiiin koukussa! Sun kuvista tuli niin mieleen sen lopputulos. :)

Luuli (Ei varmistettu)

osaisitko suositella kohtuuhintaista korostuspuuteria, jota löytäis ihan kaupoista ettei tarvis alkaa tilailee :) ?

Myy (Ei varmistettu) http://pieninutturapaa.blogspot.com

Tämä on aivan ihana tuote! :)

Ansku (Ei varmistettu)

Suuri PETTYMYS liian kimaltava omaan makuuni. Tilasin Saksasta pari kuukautta takaperin. Olen yrittänyt rakastaa sitä,muta siinä se on seissyt meikkilaatikossa. Pitää varmaan myydä jossain pois.

JessicaSuomest (Ei varmistettu)

Moi. Onko tää tai jane iredalen kultapöly voimakkaampi kiiltoinen? Jos tiedät vastausta. =)

Erika Naakka
NUDE

Voih valitettavasti en ole testannut tuota Jane Iredalen tuotetta :/

Kommentoi