Suuri muodonmuutos + alekoodi kampaamo Pin Upiin

NUDE

Suuri muodonmuutokseni, jonka paljastin jo Instagramissa ja Nuden Facebook-sivuilla, on onneksi saanut vain positiivista palautetta. Kesän ja syksyn aikana kypsynyt ajatus täyskäännöksestä toteutui vihdoin, kun luottokampaajani Johanna Pin Up -kampaamosta laittoi viime viikolla tuulemaan. Ja arvatkaas mitä! Tämä ikuisuusblondi on nyt brunette!

Idea lähti tämän syksyn nopeiten nousevasta hiustrendistä: kilppari- eli ecaille-värjäyksestä (ks. postaus). Oman kuontaloni liukuväri oli jo niin nähty ja kaipasin jotain uutta. Vaihtoehtoja oli kaksi: täysin blondi tai täyskäännös monivivahteiseksi bruneksi. Ja näin kauneusbloggaajana tunsin lähes velvollisuudekseni kokeilla seuraavaa isoa hiusväritrendiä, joten valitsin jälkimmäisen. Onneksi! :)

Oma hius on lapsuudesta muuttunyt yhä tummemmaksi. Lisäksi hiuksestani löytyy punapigmenttiä, joten vaaleiden hiusten ylläpitäminen ei todellakaan ole ollut enää helppoa. Hopeashampoiden kanssa läträäminen ja jatkuvan tyvikasvun kanssa taistelu saivat nyt vihdoin riittää. Halusin hiukset, joiden kanssa ei tarvitse erikseen miettiä, kuinka monta kertaa niitä tarvitsee sävyttää esimerkiksi ennen viikonlopun bileitä. Halusin hiukset, joiden kanssa voi vain olla. Ja tällaiset niistä tuli:

Johanna loihti minulle jälleen kerran juuri sellaisen tukan, kuin toivoin. Vaikken osannut ajatustani muuten Johannalle avata, kuin näyttämällä muutaman kännykkään tallennetun kuvan. Väritaituri mikä väritaituri. Ja tämänhän olen todennut jo useasti (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7).

Hiuksiin laitettiin montaa eri ruskean sävyä. Tyveen tummempaa kuin muualle hiuksiin. Lisäksi Johanna jätti omista vaaleista hiuksistani uuden värin sekaan raitoja ja sävytti ne uuteen lookiin sopiviksi. Hiuksiani saattaa joutua värjäilemään vielä muutaman kerran. Täysblondista täysbruneteksi vaihtaminen ei yleensä käy yhdellä kertaa, koska huokoinen vaalea hius saattaa luovuttaa päälle laitettua väriä ensimmäisten pesujen aikana.

Okei, joku siellä saattaa nyt pyöritellä silmiään ja ihmetellä, että miten hiusten värjääminen nyt noin iso juttu voi olla. Mutta kyllä se voi! Olen henkisesti blondi vielä kauan, ennen kuin tajuan, mitä tässä on oikein tullut tehtyä ;)

Pari lukijaani onkin jo kysellyt alennuskoodin perään Helsingin Pin Up -kampaamoon ja onneksi saan vihdon antaa sellaisen teille! Mainitsemalla varauksen yhteydessä alekoodin NUDE saatte kaikkiin värjäys + leikkaus -paketteihin -20% alennuksen varatessanne ajan 6.10. mennessä Johannalle! Varaus tulee siis tehdä 6.10. mennessä, mutta itse ajan voi tilata toki myöhemmäksikin. Varauksen voit tehdä nettiajanvarauksella osoitteesta pinuphair.fi tai soittamalla numeroon 040 963 6557. Koska hei, vaihtelu todellakin virkistää! :)

Pin Up 
Sepänkatu 9
00150 HELSINKI

// Omg, I'm brunette now! I've been blonde my whole life but now it's time to change. What do you think? :)

Kommentit

Pauliina A. (Ei varmistettu) http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

Näyttää tosi hyvältä!! Ihanat sävyt ja sopii sulle hyvin! :)

Essibltn (Ei varmistettu) http://essi-bltn.blogspot.fi

Vau mikä tukka! Näyttää superhyvältä! :>

Toystory (Ei varmistettu)

Tulipas hienot hiukset! Sopii täydellisesti (:

Lullah

Ihanat nuo kylmät raidat tuolla! Sulle sopii tuo ruskee tosi hyvin. Kehystää kasvoja. Mua houkuttaa kans ruskeet, mutta ehkä mä pidän lilat/pinkkit hiukseni :P

Janet Fantazya (Ei varmistettu) http://my-fantazya.blogspot.fi

Vitsit, tää vähän innostaa muakin siirtymään tummaan. Oon pitkään miettinyt mitä tälle reuhkalle teen enkä vieläkään ole päättänyt :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Voin vain kuvitella miten isolta muutokselta tää tuntuu sulle kun ulkopuolisinkin silmin yllätyin täysin! :D Näytät kuitenkin upealta ja tuota tarjousta on ehdottomasti harkittava. :)

ChristinaChaneleon
Chaneleon

Vau, ihan mielettömän kaunis lopputulos! Sopii sulle tosi kauniisti. 

Kata / Perfect Red (Ei varmistettu) http://perfectredlipsss.blogspot.fi/

Vau, ihan mahtava sun uusi tukka! Ja kuinka hyvin nuo punaiset huulet sopii tuohon hiusväriin! Mun silmään tummempi sopii sulle jopa paremmin kuin vaalea, vaikka tärkeintähän on oma kokemus hiusväristä :)

Itse oon monta kertaa värjännyt platinanvaaleasta joko vähän luonnollisemman vaaleaksi tai sitten tummaksi, ja joka kerta oon siihen platinanvaaleaan palannut. En tiedä, onko se sitä henkistä blodiutta vai mitä. Siitä on paha päästä eroon :D

sira0 (Ei varmistettu)

Mun silmään sun ihon, silmien ja kulmien väriin sopii paljon paremmin tää brunette kuin se vaalea. Erityisesti se kylmän vaalea sävy =violettiin taittava ei musta ollut vaaleista väreistä sulle se sopivin. Toivottavasti viihdyt tässä värissä, joka on huippukaunis.

Kommentoi