Syksyn paras huulimeikkiuutuus - Maybelline Vivid Hot Lacquer

NUDE

Nyt ollaan kuulkaas aika varmasti uuden hittituotteen äärellä. Maybelline osasi nimittäin laittaa täydellisen oikeaan saumaan tuotteen, joka sopii nousevaan meikkitrendiin; kiiltäviin huuliin. Ajattelinkin nyt lyödä tiskiin kaikki testiin saamani sävyt tästä ihanasta Maybelline Vivid Hot Lacquer -uutuudesta.

Kyseiset Maybelline Vivid Hot Lacquer -huulilakat eivät siis ole ihan mitä tahansa huulikiiltoja. Ne ovat oikeastaan kiiltäviä nestemäisiä huulipunia, sillä niissä on kaikissa ihan älytön määrä pigmenttiä. Väri ei myöskään huulikiillon tavoin katoa huulilta tuosta vaan. Sävy nimittäin jää huuliin tuntikausiksi, vaikka itse kiilto olisikin jo kulunut pois. Olikin aika haastavaa ottaa näitä yläpuolella näkyviä kuvia, kun edellisen värin sävy jäi aina seuraavan pohjalle, vaikka yritin poistaa sen meikinpuhdistusliinalla!

Koostumukseltaan nämä uutuudet ovat ihanan paksuja, eikä huuliin tarvita kuin 1-2 kerrosta intensiivisen sävyn saavuttamiseksi. Huulilla nämä tietysti tuntuvat miellyttäviltä, eikä ollenkaan liian tahmeilta. Itse applikaattori on myös ihan superhyvän muotoinen (harmi etten tajunnut ottaa siitä kuvaa). Siinä on terävä kärki, jolla huulet on helppo myös rajata ja keskeltä se on syvempi, joten siihen jää kätevästi enemmän väriä kerralla. Oikeasti ihan parasta on kyllä se, että kulumisesta ei tarvitse juuri murehtia, kun itse sävy on niin kestävä.

Sävyjä on mielestäni aika sopivasti joka lähtöön. Mukana on trendikkäät nudet, joita on erityisesti kehuttu ympäri somea ja syksyyn täydellisesti sopivat purppurat. Ja tietysti valikoimasta pitää aina löytyä myös klassinen punainen ja räväkkä pinkki. Mitä enää puuttuu? Tuo Slay it on muuten aika jännä väri. Se näyttää nimittäin hylsyssä aivan mustalta, mutta muuntautuukin huulilla syväksi luumuksi. Ihana syyssävy! Nudepuolelta oma lempparini ja kovassa käytössä on Unreal. Vaalein Tease on omalle iholle liian vaalea, mutta tiedän tämän olevan älyttömän suosittu sävy ja esim. Linda Juholan rakastama ;)

Ehkä yllättävin ihastus kävi 76 Obsessed -sävyn kanssa. Sen tumman fuksia sävy ei todellakaan vastaa väriä, jota yleensä käyttäisin. Itse kun olen niin klassisten punaisten ja ehkä purppuroiden ystävä, mutta kun levitin tätä ennakkoluuloisille huulilleni, olin samantien myyty! Ihanaa, kun löytää itselleen jotain uutta meikkirintamalla. Tätä sävyä alatte varmasti nähdä meikäläisellä enemmän! Vai mitä te olette tästä mätsistä mieltä?

Maybelline Vivid Hot Lacquerit maksavat noin kybän ja löydät koko valikoiman esimerkiksi Pretty.fistä. Muita innostuneita? :)

Bloglovin' + Facebook + Youtube

Ps. Eleven-lahjakortin voittaja on nyt arvottu ja häneen on oltu yhteydessä. Kiitos kaikille osallistujille!

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Onko näissä hajua tai makua? Itseä ällöttää jos punissa on moinen. Siksi oonkin tykästynyt NYXin liquid suede puniin, tein niistä tossa postauksenkin. :)

Kirsikka W.

Näyttää ihan superhyviltä! Omia suosikkejani noista sävyistä olivat Classic ja Slay it, joista luultavasti vähintään toisen nappaan itselleni jollain kauppareissulla :)

Henna K (Ei varmistettu)

Olen kuolannut näitä jo pidemmän aikaa, näyttävät niin ihanilta! Laitatko tämäntyyppisten huulipunien alle mitään ja osaisitko sanoa, mikä sävy näistä menisi parhaiten vaalea iho + tummat hiukset -yhdistelmän kanssa? :)

Erika Naakka
NUDE

En laita mitään, mutta eilen mietin, että rajauskynä olisi voinut olla hyvä. Vähän lähti tuo tumma sävy päivänmittaan leviämään. Ja vaaleaan ihoon ja tummaan tukkaan nyt sopii melkein mikä vaan! Ainakin just kirkas punainen ja tumma purppura :)

Rose-Marie (Ei varmistettu)

Voimakkaita värejä tai sitten tosi nudeja ! En tykkää näistä sävyistä yhtään. Suomalaisen talvikalpealle iholle eivät sovi ellei halua näyttää haamulta ! Korostaa ihon kaikkia virheitä ja suun muoto täytyisi olla täydellinen.

Erika Naakka
NUDE

Kyllähän klassinen punainen sopii mille ihonsävylle tahansa ja juuri tuo vaaleaa ihoa ihanasti esille :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Aiheesta poiketen...
Miten hoidat ihosi kun se näyttää huonolle? Kerran kuussa tulee ajanjakso, jolloin kiiltää, näpyt hyökkää ja on sameaa ja tunkkaista. Mistä apu?
Lumene on ollut ihonhoidossa ja meikkivoiteena minulla jo pitkään, olen niihin tyytyväinen. Mutta mistä apu kun hormonit vie?

Erika Naakka
NUDE

Yks sana: kuorinta. Se autta mulla aina, kun iho näyttää just samealta tai röpelöiseltä. Niin ja toinen; itseruskettava. Kun iho on kauniin päivettynyt, ei huomio kiinnity värivirheisiin tai näppyihin niin pahasti ;) Mutta hormoninäpyille ei mun tietääkseni sen kummempia parannuskeinoja ole :( Yksittäisissä näpyissä toimii aika hyvin tämä: http://www.lily.fi/blogit/nude/paras-napynnitistaja eli siitä voi olla pieni apu :) Tietysti hyvä puhdistus eli ei pelkkkä yksi pesu, jolla just ja just lähtee meikit vaan vielä misellivesi tai hedelmähappokuorinta kerran pari viikossa päälle.

Jennielisam (Ei varmistettu)

Moi! Osaatko sanoa, Onko nää jo myynnissä kaupoissa? :) jossain blogissa muistelin nähneeni, että ei ollut vielä tiedossa milloin tulevat myyntiin.. Toi nude ah ihan täykky!

Kommentoi