Syksyn tärkein kulmakarvatrendi

NUDE

Kuten olette ehkä huomanneet, meikäläinen on vähän kulmakarvafriikki. Tutkailen pakonomaisesti julkkiskuvia somessa ja kuvapalveluissa ihaillakseni niitä täydellisimpiä kulmia. Ja paasaan niistä sitten täällä blogissa ;)

Muotinäytöksissä on tapahtunut huomattava muutos kulmakarvaehostuksessa. Kun ennen kulmat piti olla dramaattiset, tummat ja tarkkarajaiset, nyt ne ovat äärimmäisen luonnolliset ja mikä tärkeintä, erotellut. Kulmien tuuheudella ei niinkään ole väliä, sillä erotellut, lähes paikoilleen liimatut ja ikään kuin levitetyt kulmat näyttävät aina astetta tuuheammilta.

Nyt hakusessa onkin se kaikista vahvin kulmakarvageeli. Tähän asti voimakkain on ollut Isadoran Brow Shaping Gel, mutta olen kuullut huhua, että kaikista ytyimmän pidon saa Make Up For Everin Brog Gelillä. Vinkkejä otetaan siis vastaan!

Ja jos kulmakarvageeli on teillä tietämättömillä ja tarvitsisit supererotellut kulmat HETI, aina voit fiksata kulmat kuntoon saippualla. Täällä tutorial.

Kuvat: All Over Press.

Kommentit

Martina (Ei varmistettu)

Anastasia Clear Brow Gel tai MACin Pro Longer Waterproof Brow Set (itse käytän toiseksi tumminta ruskeaa, Bold Brunette - kolmas tuubi jo menossa enkä vaihda enää <3).

Erika Naakka
NUDE

Hmm toi MACin kuulostaa kyllä mielenkiintoselta!

Essi's

Olen kuullut myös aika paljon hyvää Maybellinen Brow Precise Fiber Filleristä. En ole varma onko tämä tullut vielä markkinoille, mutta itse aion kokeilla heti kun vain saan tämän käsiini!

Erika Naakka
NUDE

Onhan se ollut jo varmaan vuosia markkinoilla :)

Essi's

Ahaa, no sitten kyseessä ei ole se. Olen vain kuullut, että syksyllä Maybellineltä olisi tulossa joku huikea kulmauutuus. Tämän enempää en tiedä. Täytyy pitää tilannetta silmällä. Kiitos korjauksesta :)

Mariam Benemla (Ei varmistettu) https://moriemblog.blogspot.com.es/

mulla on luonnostaan tosi paksut ja tummat kulmat ja tykkään aina värittömist kulmavahoista siinä alkuvaiheessa kun niistä ei oo vielä tullut niin tahmeita vaan ne on edelleen juoksevia ja saa tommosen erotellun lookin!

mandariiini
projektiaurinko

Onko sulla postausta, jossa olisi ihan yksinkertainen ohje kulmien meikkaamiseen aloittelijalle? :)

Erika Naakka
NUDE

Hmmm pitäisi varmaan tehdä sellainen. Mutta muutama tutorial mulla kulmista jo löytyy, tsekkaa ainakin nämä :)

&t=386s (kohdasta 10:56 eteenpäin)

http://www.lily.fi/blogit/nude/kulmat-ojennukseen-saippualla

Riia Meikkipää

Oriflame Giordani Gold kulmageeli on mun mielestä tosi hyvä! Kannattaa tsekata. Hyvät sävyt myös. 

Erika Naakka
NUDE

Joo niin on! Käytin jo yhden loppuun, enkä vaan oo jaksanut hommata uutta :D Mutta toivoisin silti vieeeeeläkin vahvempaa kuin se!

Pumpuli
Pumpulielämää

Givenchyn Mister Brow! Munkin roikku-kulmat pysyy paikallaan. Hintava mutta ostan varmasti uudestaan!

Erika Naakka
NUDE

Roikkukulmat haha :D Uuuh pitäisköhän tota joskus testata!

Kommentoi