Tässä kulmageelissä on voimaa!

NUDE

Hei ihanaa uutta vuotta te kaikki siellä ruudun toisella puolella! Nyt on joulut ja välipäivien levot ohi ja on aika palata taas ruotuun, toivottavasti taas aivojen nollaamisesta pää entistä inspiroituneempana :)

Vuoden ensimmäinen postaus on ehkä vähän tylsästi tuotearvostelu, sori! :D En keksinyt mitään sen hehkeämpää, mutta toisaalta tämä tuote kyllä ansaitsee kyllä astetta koreamman postauspaikan. Kyseinen Make Up For Everin kulmakarvageeli on nimittäin saanut minut ihan pauloihinsa.

Puhuin nimittäin tuossa syssymmällä kulmatrendeistä ja siitä, kuinka vahvan piirretyt ja väritetyt Insta-kulmat ovat jo trendien historiankirjoissa ja nyt kuuminta kulmatrendiä on harottavat ja erotellun tuuheat omannäköiset kulmat.

No samaisessa postauksessa valittelin, etten ole löytänyt mitään niin vahvaa kulmakarvageeliä, että omatkin karvani pysyisivät siinä asennossa, mihin ne olen harjannut. Etsiskelin postausta varten netistä hehkutettuja vahvoja geelejä ja lisäsin juuri tämän MUFEn kulmageelin postauksen kuvitukseen sekä samantien tietysti ostoslistalleni.

Ostin tämän Tukholman Sephorasta jokunen kuukausi sitten, enkä taaskaan ihmettele, että netin syövereistä löytyi tällainen hehkutettu helmi. Make Up For Everin Brow Gel on sopivan jämäkkää, että se kuivattaa kulmat nopeasti paikoilleen ja lisäksi siinä on pieniä kuituja lisätuuheutta ja -tukea tuomaan. Kulmakarvageelin harja on myös ihan nerokkaan muotoinen. Viisto puoli jotenkin kummasti jo juuri sopiva kulmien nopeaan läpikäymiseen ihan alusta loppuun asti.

As far as I know MUFEa myy joku yksi kivijalkaliike Helsingissä, mutta löytyy merkiltä myös nettikauppa. Tämä supervahva ja tymäkkä kulmageeli löytyy sieltä about 20 euron hinnalla ja pakkoa sanoa, että se on kyllä joka sentin arvoinen!

Mikä on sun lemppari kulmageeli tai -vaha? :)

Kommentit

Charlottaaa (Ei varmistettu)

Ootko kokeillut Lorealin Brow artist plumperia? Miten vertaisit näitä kahta, itsellä siis käytössä värillinen versio Brow artistista. Tykkään siitä, mutta värillä saa kyllä herkästi sotkettua kulmakarvojen ympärykset...

Erika Naakka
NUDE

No mä kyllä tykkään enemmän juuri värittömistä. Silloin ei tarvitse olla niin varovainen ja geeliä voi käyttää oikein reippaalla kädellä. Nuo Lorealin, juurikin värilliset, ovat kyllä aikas hyviä, mutta en koe että niitä voisi käyttää niin paljoa, että kulmat pysyisivät kunnolla paikoillaan. Hyvä harja niissä kyllä on! Mutta siitä värittömästä ei kyllä ole mihinkään :/

PäiviH (Ei varmistettu)

Voi vitsi, kuulostaapa hyvälle! Onko sulla käytössä mikä sävy vai se ihan väritön?

Erika Naakka
NUDE

Ihan se väritön vaan niin voi käyttää töhnää ihan reilusti :)

Merja P (Ei varmistettu)

Kiitos vinkkauksesta :). Tämän lisään ostoslistaan, kun olen pitkän aikaa metsästänyt kulmageelia, joka PITÄÄ kulmakarvat paikoillaan. Ei tarviis aina ruveta hiuslakan kanssa sotkemaan tai saippua tekniikalla tehdä.

Erika Naakka
NUDE

No joo on tää kyllä lakkaa ja saippuaa paaaaljon kätsympi! :)

Veegu (Ei varmistettu)

Hei, mistä kivijalkaliikkeestä tota saa? :)

Erika Naakka
NUDE

MAKE UP FOR EVER Finland myymälä, Annankatu 13, 00120 Helsinki :)

Kommentoi