Tehoa siveltimien pesuun - Duroy Brush Wash

NUDE

Pakko myöntää, että kun erilaisia siveltimien pesuun tarkoitettuja silikonisia pienin nystyröin varustettuja alustoja alkoi tulla markkinoille, ajattelin niiden olevan täysin turhia kapistuksia. Miksei muka saippua ja oma kämmen riittäisi?

No epäilevä mieleni sai taas opetuksen kun sain suomalaiselta Duroylta testiin heidän uuden viime vuoden lopulla lanseeratun Brush Wash -pesurin. Se on ollut mukana joka ikisessä siveltimien pesuoperaatiossa siitä lähtien, kun se postiluukusta kolahti.

En ole edes tajunnut, kuinka paljon tehokkaammin tällaisella nystyrähärpäkkeellä saa siveltimet pestyä. Ennen hinkkasin siveltimiä ensin saippuaan, sitten allit hytkyen kämmeneen ja edestakaisian sormia vasten. Mutta nyt loppui hikoilu! Pari pyöräytystä Brush Washissa nimittäin riittää oikein hyvin, enkä edes voi ymmärtää, miten niin suuri ero voi olla mahdollinen.

Testasin samalla myös Duroyn sivellinsaippuaa, mikä on kuuluisaa BeautyBlenderin versiota huomattavasti edullisempi ja pesee siveltimet aivan yhtä nitisevän puhtaiksi. Tosin BB:n saippuan mukana saa kätevän kotelon. Tuoksussa tämä Duroyn versio voittaa BB:n saippuan helposti. Onpa se tuoksu muuten niin hyvä, että lavuaarin reunoilla kuivumassa ollut söpö saippua houkutteli avopuolisoni pesemään sillä jalkansa... Huoh, miehet.

Duroyn Brush Washilla hintaa on noin 13,90 e ja sivellinsaippualla 4,10 e. Molempia on saatavana esimerkiksi Stockmanneilta.

Kommentit

mirvaannamaria

Menee heti testiin, mun siivoushulluus ylettyy siveltimiinkin mut niistä takuulla irtoaa silti jotain tavallisen pesun jälkeen! 

Voi mies, no ainakin jalat tuoksuu hyvältä :D 

Erika Naakka
NUDE

Hahah kyllä vaan :D sen yhden kerran jälkeen. Sitten sai kyllä kuulla mitä saippuua EI saa käyttää!

Helena / DIXI (Ei varmistettu) http://dixinn.blogspot.fi

Täysin samanlaisia kokemuksia täällä! Kyllä vaan on suuri ero pyöritellä siveltimiä hetken tähän kuin hangata hurjasti kämmentä vasten!

Erika Naakka
NUDE

Siis todella! Ei vois kyllä arvata kuinka suuri ero siinä on :)

Marina / Dioriina (Ei varmistettu) http://dioriina.blogspot.fi/

Jaahas, tämä on sitten ostoslistalla :) Duroyn versio on kyllä mennyt ihan ohi.

Ella/Edgy Beauty (Ei varmistettu) http://edgybeauty.blogspot.fi

Yes please! Plus mun kädet kuivuu veden alla niin pahasti, että tää varmaan siihenkin olis hyvä apu.

Charkku
Charlotan silmin

Pakko mainita, että identtisiä pesukintaita (tai mikä toi nyt onkaan) saa ebaysta ja amazonista muutamalla eurolla. Maksoinkohan omastani kolme euroa.

Kommentoi