Testattua: Yumi Lashes -kestotaivutus

NUDE

Sain pari viikkoa sitten kutsun ihanaan Kauneushoitola Ravensaraan kokeilemaan heidän Yumi Lashes -käsittelyä. Aluksi mietin, että onkohan tuosta nyt mitään apua mun nysäripsille, mutta kun selailin netistä ennen ja jälkeen -kuvia, vakuutuin niin, että päätin lähteä kokeilemaan.

Ja kuten näistä kuvista huomaatte, päätös oli oikea! ;) Yläpuolella ripset ilman ripsaria, alhaalla molemmissa kuvissa ripsarin kera. Ripsarin kanssa mun silmät siis näyttivät näemmä kaljuilta.

Hoitolassa tehtävässä kestotaivutuksessa on siis yksinkertaisesti kyse siitä, että ripset taivutetaan tyvestä. Kuin ne olisi taivutettu superhyvillä ripsientaivuttimilla. Tämä taivutus vain pysyy ja pysyy ja pysyy...

Mulla onkin aina ollut ongelmia ripsientaivutuksen kanssa. Vaikka mulla onkin käytössä se kuuluisa The Curler, omat tönkköripseni eivät pysy varmaankaan tuntia kauempaa taivutettuina. Ja kaikkia kikkoja on kokeiltu, niin ripsientaivuttimien kuumentamista että vedenkestävällä ripsarilla kikkailua. Siksi tällainen hoito olikin juuri sitä mitä tarvitsin. En vain tiennyt sitä ;)

Yumi Lashes -hoidossa aluksi ripset siis puhdistetaan meikin jäänteistä ja öljyistä. Sitten silmien alle asetellaan suojalaput (jotka muuten sisältävät hyaluronihappoa, ah) ja ripset liimataan silikonimuottien päälle kaarevaan muotoon yksi kerrallaan. Silikonimuotti valitaan sen mukaan, kuinka voimakkaan taivutuksen haluaa. Itselläni oli tuo naturellimpi vaihtoehto :) Kun liimaus on valmis, levitetään ripsien tyveen ja puoliväliin vaikuttavat aineet, jotka taivuttavat ripset ja kiinnittää ne muotoonsa. Vaikutusaika valitaan ripsen paksuuden mukaan.

Lopuksi ripset värjätään asiakkaan haluamalla sävyllä ja päälle levitetään lopuksi hoitoaine. Ja koko tähän hommaan aikaa menee noin tunnin verran. Hoidon jälkeen ripsiä tulee olla kastelematta 12 tuntiin. Kestotaivutus kestää ripsissä 8-12 viikkoa, minkä jälkeen käsittely voidaan uusia. Ripsiä voi kuitenkin huoltovälin aikana värjätä uudelleen, jos ensimmäinen väri ehtii haalistua.

Mikä mua tässä koko hommassa eniten ihmetyttää on se, ettei kestotaivutukset ole saanut kovinkaan suurta näkyvyyttä blogien puolella. Syy saattaa piillä vallalla jylläävässä ripsipidennysbuumissa, mutta jos kaipaa jotain luonnollisempaa irtoripsien tilalle tai olet allergisoitunut ripsipidennyksissä käytettävälle liimalle, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan kestotaivutusta. Yumi Lashes -käsittelyjä tekevät hoitolat löydät täältä ja Turun Ravensarassa hoito maksaa 80 euroa sisältäen siis taivutuksen sekä ripsien kestovärjäyksen.

Sain Ravensarasta mukaani myös ripsille tarkoitetun hoitoaineen, Yumi Mascara Nourish Lotion After Caren, joka hoitaa ja suojaa ripsiä käsittelyn jälkeen.

Olen siis tosi tyytyväinen lopputulokseen. Täällä sitä on ihasteltu ihka omia ripsiä kuin ne olisivat jonkun muun! Tällä hetkellä en edes raaski käyttää irtoripsiä, kun omat ovat ripsarin kanssa ihan tarpeeksi näyttävät. Ja kuten ensimmäisistä kuvista näkyy, muutos on yllättävän suuri, vaikka ripsiin ei lisätty mitään ylimääräistä. Omista ripsistäni siis onkin johonkin! Aamurutiinitkin nopeutuvat huomattavasti kun naamaan ei tarvita kuin kulmaväri, peiteaine ja ripsari; nyt pärjään nimittäin ilman rajauksiakin. Suunnittelinkin jo, että voisin ottaa samaisen käsittelyn ennen ensi kesää. Kesällä, kun olen törkeän laiska meikkaaja, värjätyt ja aina taivutetut ripset auttavat aika paljon ;)

Ps. Aikaisemman postauksen ja kuvia Ravensarasta löydät täältä.

 

Kommentit

MS (Ei varmistettu) http://beauty-highlights.blogspot.fi

Onpa huomattava ero! Tällaisen käsittelyn mäkin voisin tarvita ;)

L.S (Ei varmistettu) http:/paastavarpaisiin.blogspot.fi

Oho, uskomattoman hyvännäköinen lopputulos! :)

Elina (Ei varmistettu)

Vau, mahtava ero. Tiedätkö satakunnan alueella hoitolaa joka tekee vastaavia?

Erika Naakka
NUDE

Täältä löytyy hoitolat: http://www.yumilashes.fi/yumilashes-hoitolat.html Esimerkiksi Porista näköjään löytyy :)

Salla (Ei varmistettu) http://misspiggyspearls.blogspot.fi

Upea lopputulos! Osaatko kertoa tarkemmin, millä aineilla taivutus saadaan aikaan?

Marina (Ei varmistettu)

Tää on vähän kun ripsipermanentit mitä koulussa tuli tehtyä. Ero on kyllä huomattava

Erika Naakka
NUDE

Joo kuulemma aika samanlainen, kuin ripsipermanentti, mutta päivitetty versio. Esimerkiksi tuo silikonimuotti taitaa olla eri muotoinen ripsipermanentissa (?)

Reija (Ei varmistettu)

Oon miettiny mikä ero tällä on melkeen puolet halvempaan ripsipermanenttiin :)

Erika Naakka
NUDE

Ks. Marinalle antamani vastaus :)

Sintsa (Ei varmistettu)

Vau! Nyt tiedän mitä teen sen jälkeen kun viimeiset ripsienpidennykset ovat irronneet ja omat ripset ovat saaneet hetken lepoa :D Kiitos vinkistä!

E (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Mahtavan näköistä! Oletko muuten ikinä ajatellut kulmiin kestopigmentointia? Tästä aiheesta olisi niin kiva saada postaus, koska itse olen haaveillut siitä pitkään, mutta en ole vielä uskaltautunut!

Erika Naakka
NUDE

En ole ajatellut, koska omat kulmat ovat vielä kovin tuuheat. Mutta SiModa teki joskus tästä hyvän postauksen! --> http://simoda.refashion.fi/2013/05/19/kulmakarvaton-menneisyys/

Janski (Ei varmistettu)

Ooh, ihanat ripset. Ja huulikiilto, mitä se on?

Erika Naakka
NUDE

Ainiin, unohdinkin mainita! Se on IsaDoralta saatu Color Chock Glossy Lip Stain sävyssä Chic Coral :)

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Oho! Iso ero :) Näyttää myös hyvältä tietty!

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

laura (Ei varmistettu)

Vau! Upea. Voisin itse harkita myös tätä käsittelyä :) Vaikka ripseni ovat kyllä jo entuudestaan taipuisat ja pitkät.

Tiia (Ei varmistettu)

Uskaltaakohan käydä ottamassa, jos on allergisoitunut ripsipidennyksille ja ripsipermis on aiheuttanut myös kirvelyä toisella kerralla? Taitaa olla myös aika tujut aineet käytössä? Voi kun saisin vielä näihin piikkisuoriin ripsiin joskus jonkun pysyvämmän taivutuksen! Mulla on nimittäin sama ongelma, että ripset pysyy käännettynä sen tunnin taivuttamisen jälkeen :D

hannian (Ei varmistettu)

Huikeeta! Kiitos tästä vinkistä! Ehkä minunkin ripsistäni olisi johonkin :D

jonna (Ei varmistettu) http://www.jonna.info

Vau! Heti tekee mieli kokeilla :)

Minni (Ei varmistettu)

Kyllä on upeet! Kaksi kertaa oon ottanu ripsipermiksen ja jälkimmäisellä kerralla jotain meni pahasti vikaan. Lopputuloksena oli vasemmassa silmässä sellaiset kippuraripset, ettei paljoa naurattanut. Mut ehkä uskaltautuisin taas kokeilemaan tuollasta erilaista, helpottais kyl arkea niin paljon! :)

pinkpepper (Ei varmistettu)

Onko taivutus edelleen hyvä vaikka aikaa on jo vähän kulunut? Pähkäilen just uskallanko tilata ajan ennen häitä... Voiko ne taivutetut ripset alkaa vääntymään ja alkaa sojottaa mihin sattuu?

Pjiukkis (Ei varmistettu)

Ei vitsi, on siis mahdollista saada kauniit ja kaarevat ripset tönkköripsienkin omistajalle. Pienestä voi tulla näin onnelliseksi, kiitos vinkistä!

Milla (Ei varmistettu)

Kävin myös Ravensarassa ottamassa suosituksestasi juuri tuon kestotaivutuksen ja lopputulos on kyllä uskomaton :) ja hoitola on aivan ihana, aivan kuin olisi jossain ulkomailla luksus spa:ssa. En ollut aiemmin tätä helmeä jokirannassa huomannutkaan, vaikka monta kertaa mennyt ohi :)

Erika Naakka
NUDE

Kyllä, se paikka on aivan ihana! Kivaa, että taivutus toimi sullakin :)

jonna (Ei varmistettu) http://www.jonna.info

Moikka!
Sain lahjakortin paikkaan jossa tehdään näitä Yumi lashes ripsiä. Mitä mieltä olet niistä nyt kuukausia jälkeenpäin? Oletko ottanut / tai ottamassa uudestaan? Kauanko ne kesti?
Kiitos :)

Erika Naakka
NUDE

Ne oli tosi kivat ja otan kyllä joskus uudestaan! Pari kuukautta kestivät mutta näin talvisaikaan varmasti vielä kauemmin :)

Kommentoi