Thank you Feelunique.com!

NUDE

Olin jo täysin menettänyt luottamukseni nettikauppoihin kaikkien niiden nellyjen ja zalandojen sähläysten jälkeen, kunnes eräs kosmetiikkakauppa palautti uskoni nettitilailuun. Ostin nimittäin Feelunique.comista viikko sitten kauan himoitsemani Lancômen meikkivoiteen ja Benefitin High Beam -kuultoaineen ja molemmat olivat siis tasan viikon kuluttua tilauksesta kotiovellani. Nopeaa (ja ilmaista!) toimintaa, ottaen huomioon, että tuotteet tulivat Briteistä asti. Suosittelen muillekin ja näitä tuotteita esittelen varmaan ensi viikon puolella :)

 

Kommentit

anskusiili (Ei varmistettu) http://lunnileipoo.blogspot.com

Ai että, rakastan tuota meikkivoidetta! Ostin sen viime tammikuussa, eikä vieläkään loppua näy. Odotan innolla sinun mielipidettäsi minun lempparivoiteestani. : )

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.com

Joo feelunique ei ole vielä pettänyt kertaakaan, sieltä tullut kuitenkin monta kymmentä kertaa tilattua. Aina tulee tilaus moitteettomassa kunnossa ja nopsaan + asiakaspalvelu toimii. Ja tuota meikkivoidetta on mulla tänäänkin, hyvää kamaa. :)

Mulla kans huonot Zalando-kokemukset...(http://kissaamma.blogspot.fi/2012/09/uusi-nettikauppa-kokemuksia.html)

Jeeti (Ei varmistettu)

Täälläkin halutaan nähdä meikkivoide in action! :D Ostin just Lancomen meikkivoiteen ja oon ite ollu siihen erittäin tyytyväinen mutta haluan nähdä millaista jälkeä tuolla saa aikaan, kehuttu sitä on ainakin.

Kipsu (Ei varmistettu)

Feeluniquen kanssa kannattaa olla varovainen. Käsittääksenihän puljun toiminta tapahtuu Brittien kanaalisaarilta tms, jotka eivät kuulu EU:n veroalueeseen. Jos ostosten loppusumma ylittää suurinpiirtein 45e, niin jos huono munkki käy niin paketti voi jymähtää suomen tulliin, ja saattaa joutua maksamaan ALV:it...

Itse tykkään ko. kaupasta. Mun vakiotilaukseen kuuluu Venus Gilleten irtipäähöylät..:DD, on se parempi tilata netistä sheivereitä kotiovelle, tulis kalliimmaks kävellä kempparikauppaan parin sadan metrin päähän:D.

Erika Naakka
NUDE

Hui, en tiennytkään! Mut tuskinpa ne tullimaksut ihan kauheet olis siltikään. Mut kiitos varoituksesta!

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.com

Mulla on monesti mennyt ylikin, mutta ei oo koskaan veroja kinuttu. Mutta tosiaan, tietoinen tuosta on hyvä olla. :)

Hannah (Ei varmistettu)

Ensi vuonna tuo summa on muistaakseni 22 euroa, sen jälkeen alkaa maksut juosta. Harmittaa pirusti, feelunique on suosikkini kosmetiikkakaupoista, koska he myyvät niin hyviä merkkejä, kuten Lancomea ja Biothermiä. En halua mitään ylimääräisiä maksuja :D

Markka (Ei varmistettu) http://markkas.blogspot.com

Tykkään feeluniquesta kanssa hirveesti. Beauty bay on toinen paha addiktio. Sitäkin suosittelen kovasti.
Feeluniquesta löytyy muuten oman tilin asetuksista kohta mistä voi valita merkin minkä tuotteista saa aina alen tuolta nettikaupasta tilatessa. VIP alekohdassa muistaakseni. Alemerkkiä voi vaihtaa vaan puolen vuoden välein, mutta aika hyvä silti!

Erika Naakka
NUDE

Joo mäkin oon tykännyt myös Beautybaysta :) Ja hei ihan mahtava vinkki, kiitos! Alankin heti miettiä minkä merkin sinne laitan :)

Helena (Ei varmistettu) http://dixinn.blogspot.fi

Mäkin rakastan feeluniqueta :) Lookfantastic, Cheapsmells, iHerb ja Beautybay on muita "vakkari" nettikauppoja mitä kosmetiikkaan tulee, nykyään postimaksujen maksaminen nimittäin ärsyttää, niin monet kaupat toimittaa jo ilman.

Linda (Ei varmistettu)

Tiiätkö että voiko tuolla vaihtaa toimitustapaa, esim. tilaa postiin tms. ?

Erika Naakka
NUDE

En ole ihan varma, mutta jos esimerkiksi meillä ei olisi poikaystävä ollut kotona, olisi tämäkin paketti mennyt postiin odottamaan noutamistaan :)

Pauliina (Ei varmistettu)

Voisitko tehdä tuosta High Beamista jonkun tutoriaalin? :) Noi kuultoaineet kiinnostaa hirveesti, mutta epäilen sopiiko ne tämmöselle sekaiholle joka tuppaa muutenki päivän mittaan kiiltämään...? Ja jos hei valokynän käytöstä sais kans jonkun tuton?! Ostin elämäni ensimmäisen tossa alkusyksystä, ja vaikka periaattessa tiedänkin mihin sitä kuuluu laittaa tms, niin en vaan tajua missä vaiheessa: meikkivoiteen ja puuterin allahan se menettää sen valoisuutensa ja niiden päälle laitettaessa muu meikki suttaantuu ? :D tai sit oon niin urpo etten vaan tajua.. :D

sonia (Ei varmistettu) http://yourlittlefeather.blogspot.fr/

The benefit product seems to be amazing ;)

http://yourlittlefeather.blogspot.fr/

A (Ei varmistettu)

Jee, olit ottanut vinkkini huomioon. Feelunique on kyllä aivan mahtava kosmetiikkakauppa, varsinkin kun siellä on usein erilaisia tarjouksia :)

Jenni Kaskinen (Ei varmistettu)

Hei! Mikä kuljetusliike teillä kuljetti kotiin feeluniquen paketin?

Erika Naakka
NUDE

voi eeeei mä en muista ainakaan yhtään :/

Kommentoi