Tilattua

NUDE

Olen muutamaankin otteeseen puhunut täällä blogissa hiusten kelatoinnista ja mulla onkin ollut aikeissa ostaa hyvät syväpuhdistavat ja kelatoivat tuotteet itsellenikin. No nyt vihdoin tilasin vaaleahiuksisille ehdottomat putelit itselleni, kun löysin hyvän tarjouksen Lookfantastic.comista. Hyviksi todetut L'Anzan Healing Pure -tuotteet maksoivat nimittäin paketissa alle 40 e! Normaalisti putelit maksaisivat yhteensä noin 60 e, joten pakkohan ne oli pistää ostoskoriin heti ;)

 

Kommentit

Kissis (Ei varmistettu) http://www.kissaamma.blogspot.fi

L'anzan hiuskamat on kyllä aina tosi hyviä! Mullakin parit shampoot ja hoitsikka tällä hetkellä käytössä.

Erika Naakka
NUDE

Mullakin on ollut ihan muutama ja kaikki ollut hyviä! Ja tätä kokeilin joskus yhdessä tapahtumassa ja oli ihanaa :)

tiru (Ei varmistettu)

Mites tullit? En ole enää uskaltanut tuolta tilailla kovin isoja ostoksia nyt, kun Jerseykin kuuluu EU: n tullialueeseen.M ikäköhän se raja mahtaa nyt olla?

Chagak (Ei varmistettu)

Hei voisitko jossain vaiheessa postata käyttökokemuksia näistä tuotteista? Shampoo on siis syväpuhdistava ja poistaa myös metallijämiä hiuksista? Ja hoitsikka sisältää keratiineja? Ja olisi mielenkiintoista verrata tota syväpuhdistavaa shampoota jonkun muun sarjan shampooseen :) itselläni on paljon mm Redkenin ja Kerastasen tuotteita (ja Lookfantastic & Feelunique ovatkin hyvinkin tuttuja kauppoja ;) ). Noitten Lanzan tuotteiden hinta ko kaupoissakin vaikuttaa aika suolaiselta. Niin siksi kiinnostaa, että kannattaako panostaa noihin, vai löytyisikö joltain vastaavalta merkiltä saman tehoiset tuotteet :) mukavaa kesää sinulle! Tykkään blogistasi :)

Kommentoi