Toivepostaus: testituotteista suosikeiksi, osa 2/3

NUDE

Tämän toivepostauksen piti olla vain kaksiosainen, mutta koska purkkien ja purnukoiden määrä alkoi kohota kohti pilviä, oli homma sittenkin jaettava kolmeen osaan. Siksi tänään vuorossa hiustenhoito ja -muotoilutuotteet, jotka olen saanut blogin kautta testiin ja jotka ovat jääneet pidempiaikaiseen käyttööni. Myöhemmin esittelen vielä ihonhoidon tuotteet :)

Postaussarjan ensimmäisen osan, jossa esittelen ne kosmetiikkatuotteeni, jotka ovat testailun jälkeen jääneet vakkareiksi, löydät täältä. Ja huomatkaa siis myös tätä postausta lukiessanne, että esittelen vain testiin saamiani tuotteita, en kaikkia suosikkituotteitani.

Shampoiden kanssa en ole koskaan ollut tarkka. Tärkeintä on, että hiukset tulevat puhtaiksi ja jos haluan tehdä peruspesua paremman syväpuhdistuksen, on minulla sitä varten omat tuotteet. Cutrinilta saadut shampoot ovat aina kuluneet käytössäni ihan loppuun ja itseasiassa tuo Premium Shine Shampoo -pullokin on oikeasti tyhjä. Olen vain säästänyt sen tätä postausta varten :D Cutrinin tuotteet ovat aina ihanan tuoksuisia ja ehkä kuvittelen, mutta minusta tuntui, että tuo Premium-shampoo oikeasti antoi vähän lisäkiiltoa hiuksiin!

Toinen sarja, jonka olen käyttänyt viimeistä tippaa myöten loppuun on Schwarzkopfin Blondme. Etenkin tuo sarjan hiusnaamio on ihan omiaan tekemään vaalennetuista hiuksista taas pehmeät ja sileät. Yritin tilata näitä vähän aikaa sitten lisää, mutten silloin löytänyt näitä mistään. Sanokaa, jos törmäätte Blondme-purkkeihin!

Hiusnaamioissa on mielestäni paljon enemmän eroja kuin esimerkiksi shampoissa. Siksi tähän kuvaan pääsikin vain nuo kaksi ihan oikeasti todella superhyvää naamiota. Goldwell Kerasilk Deep Smoothing Mask mulla on ollut nyt kohtuullisen vähän aikaa, mutta se on heti kiilannut kaikkien muiden naamiopurkkien etunenään Blondmen loputtua. Heh, huomasin vasta nyt, että tiedotteessa suositellaan vaikutusajaksi 15 minuuttia ja itse olen pitänyt tätä hyvin tuloksin vain muutaman minuutin! Suosittelen siis teille, joilla on karheat, kuivat ja sähköiset hiukset etenkin näin talvisin.

Hiustenmuotoilun osalta olenkin sitten paljon tarkempi. Muotoilutuotteen pitää jättää juuri sellainen tuntuma hiukseen, kuin sillä hetkellä tarvitsen.

Olen kuivashampoiden suurkuluttaja ja siksi tähän postaukseen niitä pääsee muutamakin. Biozellin kuivashampoo tummille hiuksille yllätti mut positiivisesti. Biozell on varmasti yksi edullisimmista merkeistä ja lisäpojoja tulee myös siitä, että tätä löytyy varmasti lähimmästä Cittarista tai Prismasta :) Myös Aussien uutuus Miracle Dry Shampoo on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja nämä pikkupullot ovatkin kulkeneet matkassani jo pitkään. Silti kaikista paras kuivashampoo tulee vasta postauksen lopussa..

..samoin kuin kaikista paras hiusta silottava tuote. Kuitenkin haluan antaa kuvan KICKS Hair Oil -hiusöljylle myös paikan parrasvaloissa. Se siloittaa tehokkaasti, mutta liikaa annosteltuna voi jättää klähmäisen tuntuman. Öljy kuitenkin tekee hyvää hiuksille ja jälleen tuotteen kätevä koko on tehnyt sen, että puteli kulkee matkassani mihin ikinä menenkin :)

Jos kaipaan tukkaani vähän enemmän rakennetta ja tyveen nostetta, turvaudun Schwarzkopf Osis Dust It -mattapuuteriin. Jauhe sulaa käsiin ja hiusten tyveen hierottuna se tuo älytöntä tukea ja kitkaa. Tupeerauksen pohjalla tämä tuote on ihan omiaan! Toinen rakennetta vähän kevyemmin antava tuote on Herbinan Letitys- ja rakennessuihke, josta olen aikaisemminkin tainut kertoa. Tavalliset suolasuihkeet voivat tehdä hiukseni joskus liian korpuiksi, mutta tämä antaa juuri sopivasti tahmeutta juuri kampauksien ja lettien pohjalle. Kampaus pysyy miljoona kertaa paremmin paikoillaan, kun hiukset eivät ole liukkaat.

Saamistani muotoilutuotteista suosikikseini ovat nousseet myös KMS Californian Free Shape 2-in-1 styling + finishing spray ja Four Reasons Black Edition -sarjan Finishing Spray -hiuslakka. Free Shape sopii parhaiten kiharoiden tekoon, kun käytän kiharruspuikkoa tai piipparia. Suokkarikiharoihin tämä ei sovi, sillä tuote ei sinänsä tuo hiuksiin liukkautta vaan tukea ja pitoa. Hiuslakoissa olen jämähtänyt muutamaan vanhaan suosikkiini, joista toinen on tämä Four Reasonsin lakka. Se ei jätä hiuksia korpuiksi vaan lopputulos on joustava, mutta esimerkiksi kiharat pysyvät paikoillaan koko päivän :)

Joku taisi taannoin minulta kysyä suosikkihopeashampooni. Saan vastattua siihen kysymykseen näppärästi tässä samalla! Hopeashampoolta vaadin sitä, että parin pesukerran jälkeen näen oikeasti tuloksen hiusteni sävyssä. Monet saamani tuotteet ovat olleet aivan liian laimeita, eikä viikonkaan käytön jälkeen näy mitään vaikutusta.

Ehdottomasti parhaat hopeashampoot ovat Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo ja Framesi Color Method Ultra Violet Shampoo. Framesin viimeisiä jämiä olen säästellyt, sillä en ole törmännyt tähän merkkiin missään. Pitänee nyt vihdoin ja viimein ottaa selvää, kuka tätä merkkiä jälleenmyy. Framesin sävy on mielestäni normaalia hopeashampoota violetimpi ja vaaleanpunaiseen taittava ja hiusten sävy muuttuu jo yhdellä kerralla!

Fudgea olen kehunut täällä blogissa aiemminkin ja itseasiassa tämä on niin hyvää, että olen jo joutunut ostamaan toisen pullon vanhan loppuneen tilalle. Joskus ajat sitten mulla oli blogissa kuva kiharretuista hiuksistani ja joku kysyi, miten olen saanut noin hienon harmahtavan sävyn hiuksiini. No tässä siihen vastaus: laittamalla Fudgea hiuksiin ja menemällä se päässä saunaan! :D

Yksi hyvä tuote pääsi unohtumaan kuvasta: tässä postauksessa esittelemäni KC Professionalin Color Mask Shampoo sävy Pearl. Kuten tuossa postauksessa mainitsenkin, sävy on tässä myös erilainen muihin perushopeashampoisiin verrattuna. Sen pinkki vivahde raikastaa hiuksen sävyä paremmin kuin kirkas sininen. Tehoa tässä ei ole yhtä paljon kuin näissä kahdessa edellisessä, mutta se on silti yksi suosikeistani :)

Ja nämä kaksi vaativat aivan erityistä huomiota teiltä lukijoilta. Mielestäni kaikkien aikojen paras hiuspuuteri (jota siis käytän kuivashampoon tavoin) on Four Reasons Hair Powder, jota mulla on menossa herra ties kuinka mones purkki! Jotkut kuivashampoot tekevät hiukseni niin sähköisiksi, etten voi käyttää niitä talvisin ollenkaan. Four Reasonsin kanssa en ole tähän ärsyttävään ongelmaan törmännyt vaan hiukset jäävät puhtaan tuntuisiksi ilman että leijailevat lopuksi kohti kattoa.

Paul Mitchell Super Skinny Serum, miten voisin sitä tarpeeksi kehua? Tämä on varmaan niitä ensimmäisiä tuotteita, joita olen blogin kautta saanut ja olen siihen edelleenkin koukussa. Tosin ainetta kuluu kerralla niin vähän, että nyt taitaa olla vasta ensimmäinen itse ostettu purkki menossa. Seerumin levityksen jälkeen hiukset ovat niin uskomattoman sileät ja kiiltävät, eikä näin talvisin sähköisyydestä tarvitse kantaa hiukkaakaan huolta. Heh juuri viimeksi tällä viikolla ystäväni oli hankkinut itsellen "poolmitsellin" ja kehui sen maasta taivaisiin ja päivitteli sitä, kun vasta nyt sai hankittua tämän ihmeaineen. Joten uskokaa mua nyt kun miljoonannen kerran sanon: Paul Mitchell Super Skinny Serum on aivan mieletön tuote!

Ja siinä parhaimpia tukkatuotteita kilometripostauksessa. Löytyikö oma suosikkisi listalta? :)

Ps. Tiesitkö muuten, että Four Reasons on supisuomalaisen KC Professionalin tuotesarja! Itsekin havahduin KC Professionalin suomalaisuuteen kunnolla vasta nyt! Ja juuri nyt voit muuten osallistua Color Mask Shampoo -skabaan heidän Facebook-sivuillaan :)

Kommentit

riikkap (Ei varmistettu)

Itse olen kans vaaleahiuksinen ja olen kuullut tuosta Fudgesta tosi paljon hyvää. Ainoa ongelma on, etten ole koskaan vielä päässyt kokeileman sitä koska paikkakunnallani sitä ei oikeastaan myydä missään kampaamotuotekaupoissa! :( Olisiko sinulla siis vinkkejä jostain nettikaupasta mistä voisi tilata kyseistä shampoota ja mistä itse ostat sitä? :)

riikkap (Ei varmistettu)

Hei voisitko vastata, olis tärkee saada tietää! :)

Erika Naakka
NUDE

Moikka! Joo anteeksi, että jäi vastaamatta. mä olen itse tilannut täältä tai ostanut Stockmannilta: http://www.feelunique.com/p/Fudge-Clean-Blonde-Violet-Toning-Shampoo-300ml-52877 Näköjään ne on uusinut tuon pullon, mutta pitäisi olla ihan samaa tavaraa :)

riikkap (Ei varmistettu)

Kiitos tosi paljon! :) pitääpä tilata heti!

Paula (Ei varmistettu)

Mun mielestä paras kuivashampoo on ehdottomasti Klippoteketin :) Vaikka tuoksu ei ole ehkä paras mahdollinen, niin sitä on silti kulunut kymmeniä purkkeja! Ja hinta-laatu.suhde on just eikä melkein. Toinen hyväksi havaittu on Herbinan kuivashampoo, joka tuoksuukin kivan raikkaalta :) mutta jättää ehkä vähän lättänämmäksi hiukset Klippoon verrattuna. Oon kokeillut tosi monet kuivashampoot kalliista halpoihin ja aina joutunut pettymään, kun eivät tuo samaa tuuheutta ja rakennetta, kuin Klippoteket :)

Ja yksi tuote on myös superhyvä, jonka löysin taannoiselta ulkomaanmatkalta, on Bumble & Bumblen Pret a powder! Aika hinnakas tuote, mutta riittoisa. Se ei ole kuivashampoo eikä hiuspuuteri, vaan jotain siltä väliltä. En vaan tiedä, että myydäänkö tätä Suomessa missään.

h (Ei varmistettu)

Mahtaakohan tuo "poolmitsell" sisältää silikonia? Todennäköisesti kyllä, mutta kuulostaa tosi kivalta tuotteelta. :) Mulla on siis takaraivolla rastat, joten silikonittomuus on mulle ihan ehdoton myös etutukan hoidossa. Mun etutukka vaan haluaa takkuuntua aika lailla ja se vaatis harjausta noin puolen tunnin välein. Harjattuna se vaan muuttuu ikävän sähköiseksi ja pörröiseksi. Jos tuo puteli sisältää silikonia, niin osaisitko suositella jotain silikonitonta vastaavaa? Ei tarvi olla mitään ihan superhoitavaa, mutta sen verran edes että selviäis yhdellä harjauksella päivässä. :)

Erika Naakka
NUDE

joo siis silareitahan se on täynnä, mutta niin se vaan on, että hiuksen karheaa pintaa ei millään muulla saa siloitettua, kun vahinko on jo tapahtunut. silikoneista ei ole hiukselle haittaa, päinvastoin :)

ja mulle tää ei oo aiheuttanut mitään rasvaisuutta eli jos sitä laittais iiiiihan ihan vähän sunkin etuhiuksiin, niin uskon, että siitä tulisi hyvä lopputulos :)

hmm yksi vaihtoehto on hommata jokin hyvä aine, jota laitat märkään tukkaan ja kuivaat etuhiukset suoriksi, jolloin ne ei takkuuntuisi niin helposti. yksi hyvä tähän on Kérastase Nectar Thermique.

h (Ei varmistettu)

Joo, siis eihän silikoni mitään pahaa tee tukalle, mutta rastojen kanssa on se ongelma että silikonihan ei huuhtoudu pois ja mikäli sitä rastojen sisään joutuu, niin se myös sinne jää ja jäämät hiuksissa on aina homehtumisriski. :/

Erika Naakka
NUDE

Aaaaa okei! Hui kuulostaapa pahalta. Eli joo ei Skinny Serumia sulle ;)

Kata/Shopaholic (Ei varmistettu) http://ostosterapiaa.blogspot.co.uk

Fudge ♥

Erika Naakka
NUDE

no älä! <3

bubbs (Ei varmistettu)

Fragrancedirectistä tilasin Blondme-sarjan tuotteita jokunen aika sitten, maksoivat muistaakseni 1,99 puntaa per tuote. Oli ainakin suihkutettavaa hoitsikkaa ja pari erilaista shampoota. Olen kans tykännyt.

Fudge on kyllä ylivoimainen hopeashampoo. Olen itse vähän tummempi vaalea, mutta vaalentanut ihan tummasta ja latvoissa on vielä aika tavalla värinpoistolämpöisyyttä jäljellä, vaikka olen kuinka yrittänyt taittaa. Kevyemmät tuotteet eivät tee näin tummassa yhtään mitään, Fudgella tulee tosi selkeä lopputulos. Se Color Maskin pearl-shampoo tekisi kyllä vielä mieli kokeilla.

Kommentoi