Tummien silmänalusten pelastus - MAC Pro Longwear Concealer

NUDE

Pikkiriikkinen MAC-kokoelmani kasvoi taas muutamalla jäsenellä (kuva postauksen lopussa), kun piipahdin viime Helsingin reissulla Stockalla. Olenkin varmaan aikaisemmin kertonut, että oman naamavärkkini suurin ongelma on törkeän tummat silmänaluset. Siksipä lähdin etsimään MACin tiskiltä ratkaisua juuri tähän probleemaan.

Kysäisin myyjältä, mikä on MACin paras ase tummia silmänalusia vastaan. Myyjä marssi samantien Longwear Concealerin luokse, ja koska olen tämän ostamista punninut aiemminkin, tein ostopäätökseni heti.

Tässä yksi havainnekuva tilanteestani. Oikealla puolella iho on nakuna, joten verisuonet näkyvät ja silmänaluset ovat tummat, vaikka yöt olisi nukuttu kuinka hyvin. Vasemmalla puolella luomelle ja silmän alle on levitetty MAC Pro Longwear Concealeria. Aikamoinen ero, vai mitä? Tietysti näin kolmiulotteisessa maailmassa vielä kaksi kertaa isompi :D Niin ja kuvaa ei ole valotuksen lisäksi muokattu, vaikka se jotenkin kummallisesti siltä näyttääkin.

Ja tässä vielä yksi vertailukuva omista suosikeistani. Kuten kuvasta näkee, MACin versio on siis täysin nestemäistä, kun taas Make Up Storen Cover All on todella kuivaa tatinaa. Benefitin Erase Paste (tsekkaa aikaisempi postaus) on Cover Allia löysempää ja tahmaisempaa. Olenkin nyt päätynyt siihen tulokseen, että MACin peiteaineen koostumus on näistä kaikista parhain; nestemäistä ainetta ei tarvitse hinkata silmäluomille, vaan kevyt taputtelu riittää, eikä MAC jätä ihoa tahmeaksi, kuten Erase Paste, vaikka löysästä olomuodosta voisi päätellä toista. MAC imeytyy ihoon hyvin, eikä lähde päivän aikana rullaamaan tai kasautumaan ryppyihin. Täydellistä!Tosin yksi juttu mua MACin peiteaineessa ärsyttää aivan älyttömästi. Siis miksi ihmeessä sen pitää olla pumppupullossa?! Okei, säilyvyyden kannalta tosi hyvä homma, mutta aina kun truuttaan peiteainetta kämmenselälleni, ainetta lörtsähtää siihen puoli ruokalusikallista! No ei nyt sentään, mutta kuitenkin niin iso määrä, etten millään saa käytettyä kaikkea kerralla, joten osa joutaa aina lavuaarin kautta viemäriin. Mikä on sinänsä harmi, puteli kuitenkin kustantaa sen 20 euroa. Keksikää te näppärät niksinikkarit tähän joku ratkaisu! ;)

FOLLOW / SEURAA: FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | INSTAGRAM

Kommentit

Kelli (Ei varmistettu) http://www.morethanlettersbykelli.blogspot.fi

Hei kiitos paljon vinkistä! Itellä on tosi paha silmänalusongelma ja olen kokeillut niin kaliita kuin halpojakin tuotteita, eikä vielä ole löytynyt jotain sellaista helppokäyttöistä ja oikeasti peittävää ainetta. Tosi kiva muuten että esittelit tämän ihan konkreettisesti, nimittäin niin usein joutuu vain jonkun suosituksella ostamaan vaikkei tällaista havainnekuvaa näe, toisills voi olla nimittäin ihan erilaiset silmänaluset kuin itsellä ja mulla kun on oikeasti tummat :D

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Otapa avuksi pikkiriikkinen muovipurkki. Triittaat sen tipan sinne ja käytät sieltä niin pitkälle kun säilyy hyvänä. Putsaat purkin ja triittaat uuden. :)

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.de/

Toi vaikuttaa kyllä todella hyvältä tuotteelta :P

tiippa (Ei varmistettu)

Koostumukseltaan kuulostaa samantapaiselta kuin Estee Lauderin Double Wear, mutta onkohan peittokyvyssä eroa? (Jos joku täällä osaisi vertailla :)) Double Wear on todella peittävä jopa mulla ja kuvan perusteella arvioisin mun silmänaluset vieläkin tummemmiksi plus mulla on silmien alla paksuja ihon läpi kuultavia verisuonia, joita on todella hankala saada piiloon. Double Wearin miinus on vaan sen hinta, 37€, eli toi MAC voisi olla seuraava hankinta, jos vaan on vähintään yhtä peittokykyinen!

Jonttu (Ei varmistettu)

Itselläni myös todella tummat + näkyviä sinisiä suonia silmien alla. Itselläni tähän asti paras on ollut ehdottomasti Diorin Nude Concealer. Tosin aion myös kokeilla tämän postauksen tuotetta, sillä olisi tietysti huippua löytää vielä paremmin peittävä tuote. Tuo Nude on kyllä tosi hyvä, sillä se ei lähde rullaamaan päivän mittaan.

tiippa (Ei varmistettu)

Mullakin on ollut käytössä Nude, mutta sen peittokyky jää kauas taakse verrattuna tuohon Double Weariin. Nude ei ainakaan mulle riitä alkuuntaan :(

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Toi pitää muistaa sitten kun meen ostoksille :D Silmän aluset on mun ongelma kohta. Vaikka kuinka nukun niin ne on aina tummat :D

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

TanjaP (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä,tämä lähtee ehdottomasti ostoslistalle.
Iso peukutus havainnekuvasta,näitä on ihan liian vähän ja tuotteen tehon näkee konkreettisesti. :)

vilmi (Ei varmistettu)

Itsekin oon ko. tuotteeseen ihan rakastunut, ja käyttänyt sitä jo ainakin 2-3 vuotta. Aluksi muakin ärsytti, että pumpatessa ainetta tulee aina ihan liikaa, eikä sitä millään saa sudittua kokonaan naamaan, mutta pikkuhiljaa (siis myös jo pullon ekan tyhjetessä, eikä vasta vuosien aikana) sitä on oppinut pumppaamaan rauhassa ja hitaasti niin, että saa kontrolloidusti ulos sen määrän kuin haluaa. En tiedä onko taitoa, vai myös pullon kulumista/kitkan lisääntymistä ;) Käytännössä en siis pumppaa ihan "pohjaan asti" :) Joskus jos kamaa tulee kuitenkin vähän liikaa, niin sutaisen loput pullon reunaan korkin alle (tai siistimmin erilliseen purkkiin kuten Petra tuolla ehdottti), ja käytän heti seuraavana aamuna pois :) Ei siis mene kamaa juurikaan hukkaan ja pullokin riittää käytössä melkein vuoden, vaikka päivittäin meikkaankin!

Juille (Ei varmistettu) http://juilles.blogspot.com

Ja toinen ärsytys on se, että purkkiin jää pohjalle ihan hirveästi tavaraa jota ei saa ulos ilman väkivaltaa sitten loppuvaiheessa! :D Paras peiteaine ikinä, mutta miten ne eivät saa MACilla uutta pumppupulloratkaisua aikaiseksi, en ymmärrä. Petran vinkki olikin loistava, sitä pitää hyödyntää. Todella vaikeasti saa varovaisella liikkeellä pullosta puolikkaan pumppauksen ulos, silloin ei ihan niin paljon mene hukkaan. Usein kuitenkin epäonnistuu, ja välillä sitten teenkin koko meikkipohjan PLC:lla. Kostealla Beauty Blenderillä saa aikaan niin ohuen kerroksen, että menee meikkivoiteesta. Usein reissuun en välttämättä varsinaista meikkivoidetta ota edes mukaan. :)

Chatte (Ei varmistettu)

Heh mulla on sama peitevoide ja sama ongelma! Yritän aina painaa toooodella rauhassa pumppua, välillä onnistuu hyvin, välillä huonommin. Pitää kokeilla tuota purkkikikkaa kyllä! :)

Johanna (Ei varmistettu)

No täähän on samanlainen juttu kun Paul Mitchellin Skinny Serumin kanssa. Pitää töräyttää pumppupullosta sillee puolet.

Ihan niinkuin äitini aikanaan sanoi: vähemmän höyryä.

:-D:-D

Erika Naakka
NUDE

No joo, mutku se mekanismi on niin jäykkä, ettei puolikas töräytys onnistu! :D Siis kun se kerran laukee ni sit tulee koko setti. Hoho no nyt alkaa kuulostaa epäilyttävältä, mut you get the point? :D

Hah ja mä kun otan Skinnyä aina joku kaksi-kolme painallusta :D

Mapsi (Ei varmistettu)

Pieni muovipurkki minullekin tuli mieleen, tai joku pillerirasian tyyppinen. Niin, tai sellainen, johon joskus saa tavaratalosta kokeiltavaksi jotain rasvaa!
Itse ostin nyt lancomen peitevoiteen, ja olen todennut sen aivan loistavaksi! Aiemmin käytin Make Up storen sekä Diorin Nide peiteaineita, mutta Lancome osoittautui vielä paremmaksi, ehkä vähän paksumpi, mutta hyvä. Hyvä tietää tuo Macin peitevoide! Kiitos vinkistä!
toiveena olisi lisäksi, että ennen syksyä voisotko tehdä postauksen meikkivoiteista...jajaja...hyvistä ripsiväreistä! Kiitti!

Jonttu (Ei varmistettu)

Itselläni Lancôme Effacernes Longue Tenue taas toimi paljon huonommin kuin Diorin Nude. Tuota Nudea on niin ihanan helppo levittää, kun se ei jämähdä heti toisin kuin Lancôme. Itselläni Lancôme myös paakkuuntui päivän aikana juonteisiin.

Ansku (Ei varmistettu)

Tykkään tolleda paljon Vichy Dermablend sarjan peitepuikkoa,peittää tummat silmänaluset hetkessä ja pysyy paikallaan vaikka mikä olisi :) Suosittelen kokeilemaan :)

Erika Naakka
NUDE

Hei joo, sitä mun onkin pitänyt koklata!

Hanna (Ei varmistettu)

Tuo on hyvä tuote, vakikäytössä. Mulla myös tummuutta silmien alla ja tuo peittää hyvin. Peitää myös pienet näpyt ja pysyy namassa todella hyvin, kestää hikiset salitreenit. Jostakin blogista luin hyvän kikan laittaa tuotetta pieneen purkkiin niin ei mene hukkaan. Käytän MAC:lta saatua pientä näytepurkkia (pieni kierrekorkillinen), toimii hyvin kun sinne pursuttaa ja siveltimellä naamaan.

mjai (Ei varmistettu)

Tuo on kyllä niin hypetetty tuote, että pakko kyllä iteki joskus kokeilla :D
Mikä sävy sulla on tuosta?

Seepris (Ei varmistettu)

Oon itekin käyttänyt ko. tavaraa tyytyväisesti jo vuoden! Tuo annostelu on ollut ongelma ja ainetta menee paljon hukkaan. Hoksasin tällä viikolla että pumppaan peiteaineen kuukausikäyttösten piilolinssien säilytyskoteloon, korkin saa tiiviisti kiinni joten pysyy käyttökelpoisena monta päivää! Kotelon toiseen puoleen voi truutata meikkivoiteen niin siinä onki kätevä matkapakkaus/korjailusetti mukana kulkevaksi :)

Erika Naakka
NUDE

Hei tää oli aivan mahtava idea!! Ei siis piilolinssipurkki, kun en käytä, mutta tuo meikkivoidejuttu. Otetaan ehdottomasti käyttöön! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mulla oli ihan sama ongelma tämän longwearin kanssa, puolet pumppauksesta meni aina suoraan viemäriin. Sit ostin Macilta voidemaisen studio finish concealer -napin, joka on melkeinpä vielä parempi kuin tuo pumppuversio ja kestää tsiljoona kertaa kauemmin. Suosittelen!

Saapra Sarvas (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas

Mä käytin noita pitkään kaikissa kuvauksissa meikkivoiteena strobe liquidin kanssa!

Eli sekoita jotain vähän kuultavaa kosteusvoidetta sekaan, niin saat loput pumppauksesta käytettyä kasvojen heleään meikkaamiseen ^_^

t. M.A.C. -löydöistäsi ilakoiva Sapeli

Erika Naakka
NUDE

Hei joo mahtava idea! Kiitos Saara :) Taidankin heti huomenna kokeilla tota kikkaa Lumenen Crystal Radiance -kuultovoiteen kanssa. Mut ai että toi Strobe Liquidkin vaikuttaa ihanalta..

Myy (Ei varmistettu) http://pieninutturapaa.blogspot.com

Pumpputreeniä! Varovasti kun painaa, niin saa pieniä määriä ulos :)

Anni (Ei varmistettu)

Kiitos tästä vinkistä, kävin tänään vihdoin poistamassa yhden tälläisen Tallinnan Virukeskuksen Kaubamajan hyllyltä, huomenna pääsee todelliseen testiin. Toivottavasti tässä olisi ratkaisu mun pandasilmille! Ja pumpputreeniä ;)
Heh, mä tällänen myöhäinen kommentoija! :D
Ps. Olen reilun vuoden lukenut blogiasi, ja oi voi kuinka tykkäänkään tästä! :)
xx Anni

ellao (Ei varmistettu)

Pakko kysyä, että pysyykö tämä paikoillaan ilman puuterointia? Itse kun en edes omista puuteria, sillä ihoni on kuiva ja meikkivoidekin pysyy hyvin ilman sitä, joten tuntuu että pärjään hyvin ilman sitä.
Toinen kysymykseni liittyy juurikin kuivaan ihooni. Kasaantuuko tämä kuivaan ihoon rumasti? Ajattelin peittää tällä tummat silmänaluset ja tasapainottaa vaaleutta (ostaisin luultavasti pari astetta vaaleamman kuin itse olen) laittamalla tätä otsaani ja leukaani vähän, kuten moni meikkaaja neuvoo.

Erika Naakka
NUDE

Mulla ei ainakaan kasaannu ja laitan kyllä kevyen puuterin päälle. Aion kyllä seuraavaksi hankkia Cliniquen peiteaineen silmänalusille sillä testasin sitä kaverilta viikonloppuna ja se vaikutti jopa paremmalta kuin tämä Mac!

Kommentoi