Tuotepettymys: Benefit They're REAL! Push-up Liner

NUDE

Tuotepettymys-sarja keräilee tavaraa varsin verkkaiseen tahtiin, enkä oikein tiedä miksi. Ehkäpä hutiostoja tulee tehtyä sen takia niin harvoin, että luen miljoona tuotearvostelua ennen purkin tai tuubin ostamista. Ja se miksi tämä ryökäle nyt onnistui saamaan itsensä meikäläisen mustalle listalle johtunee siitä, että ostotapahtuma oli täysin herätemäinen.

Sarjan jatkoksi ja luultavasti pian roskiksen täytteeksi pääsee Tukholman Sephorasta ostamani Benefitin They're Real! Push-Up Liner. Myyjä sai minut täysin pauloihinsa ja onhan tämä mahtava idea, toteutus vain laahaa valovuosia jäljessä. Kyseessä on siis silmänrajaustuote, jossa geelimäinen rajausväri on pakattu kynämäiseen säiliöön. Sen päässä on kuminen litteä ja viisto läpyskä, jonka sisältä tätä geelimäistä rajausväriä saa ulos. Jos saa...

Se mikä tuotteessa mättää, on rajausvärin kuivuminen levityskärkeen. Aina, kun yritän rullata ulos lisää väriä, esiin puskee kova musta köntti, joka tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan. Kun sitten vihdoin on saanut kärkeen tuoretta matskua, tapahtuu sama kuivuminen iholla. Väri siis kuivuu ihoon äärimmäisen nopeasti, eikä korjailulle ole juurikaan aikaa, koska uuden kerroksen lisääminen rapisuttaa edellisen mustaa väriä pitkin kasvoja. ARGH! Verenpaine nousee pelkästä muistelusta!

Tuote ei todellakaan olisi ansainnut näitä jo ajat sitten ottamiani tuotekuvia, mutta julkaisen ne nyt kunnioittaakseni tuotteen yhtä hyvää ominaisuutta - pysyvyyttä. Se on tällä eyelinerilla nimittäin ihan huippuluokkaa, eikä meikki tunnu lähtevän pois tujummallakaan meikinpoistoaineella. Tällä tehdyillä rajauksilla selviäisi varmaan monta päivää ilman uutta silmämeikkiä. Jos siis jaksaa ensin käydä tuskan taivalta sen kymmenen minuuttia...

Hommeli ei myöskään ole lainereiden halvimmasta päästä, koska hukkaan mennyttä rahaa taisi meikäläisellä mennä yli 25 euroa.

Mutta oletteko te kokeilleet tätä suosittua silmänrajausta ja jos olette, ihastuitteko vai vihastuitteko?

Kommentit

espa (Ei varmistettu)

JES! Kerrankin joku on kyseisestä tuotteesta samaa mieltä!! Oon ite käyttänyt kuukauden ja ihmettelin, että näinkö nopeasti väri loppuu kun jo muutaman käyttökerran jälkeen sain rullatta väriä hullunlailla ulos kärjestä. Mutta tosiasisassa koko paska on kuivunut. Never again :D

Babs (Ei varmistettu) http://baboonsbubble.blogspot.com

Hey!!!! Ootko kokeillut Maybellinen samanmoista geelirajausta? Aivan huippu ja jokapäiväisessä käytössä kestänyt jo neljä kuukautta eikä loppua näy. Klik klik ja aina vaan tulee!! Maybelline Lasting Drama Black Shock.Suosittelen!

ida (Ei varmistettu)

Aivan samat mietteet kuin sulla! Benefit on muuten niin mainio merkki, että uskoin myyjää sokeasti. Aivan hirveä käytössä.

Erika Naakka
NUDE

No niinpä!

Tiltu (Ei varmistettu)

Voisko tuota tiristää jollekin alustalle ja levittää ihan rajaussiveltimellä?

Tiltu (Ei varmistettu)

Rajaustussien ostaminen on myös välillä aikamoista arpapeliä.
Soap&Gloryn rajaustussi kesti mulla lähes päivittäisessä käytössä reilun vuoden ja nyt on alkanut ilmestyä kuivumisen merkkejä. Tilasin Sleekiltä tillalle uuden, oli kuiva jo saapuessaan postissa. Pyysin Kosmetik4lessiltä toimivaa tuotetta, mutta kaikki olivat jo kuivia valmiiksi heidän varastoissaan.
Tilasin sitten Oriflamelta ensihätään jonkun kynän, mutta huonosti tuntui väriä lähtevän siitäkin. Reissullani Keski-Eurooppaan ostin Kikosta tussin, jonka toisessa päässä on vahamainen musta kynä ja toisessa tussi - tussista ei irronnut väriä juuri ollenkaan. Onneksi havaitsin tämän ollessani vielä reissun päällä ja ehdin vielä ostamaan Artdecon tussirajauksen. <3 Aivan mahtava! Korkki tosin on aika heppoisen oloisesti kiinni, toivon, ettei lähde vahingossa irti meikkipussissa pyöriessään.

Erika Naakka
NUDE

En usko, että siinä olisi mitäään järkeä ja tökötti olisi varmaan liian kuivaakin siihen :/

Jenni L. (Ei varmistettu)

Mäkin paiskasin tämän muutama kuukausi sitten roskiin. Aivan p**ka tuote! Ostin sen aikoinaan suurin odotuksin, jotka eivät todella täyttyneet missään vaiheessa. Hukkaan meni nekin rahat, mutta kokemus se on pettymyskin.

Kommentoi