Tutorial: kieputuskampaus häihin ja valmistujaisiin

NUDE

Valmistujaisviikonloppu ja muutkin kesän juhlat lähestyvät ja on aika opetella yksi kampaus lisää kesää varten. Tällä kertaa kieputetaan niin maan perhanasti ja kokeillaan, miten kampaus asettuu ylioppilaslakin seuraksi. Melkein saisin noista itselleni uudet ylppäripotretit :D

Tämä kampaus vaatii hieman aikaa, mutta tekniikka on äärettömän helppo. Eli ei muuta kun testaamaan! :)

1. Kiharra hiukset tai ainakin latvat. Näin latvat eivät jää töröttämään kampauksesta vaan taipuvat nätisti hiusten sekaan.

2. Käytä halutessasi hiuspidennyksiä tuomaan kampaukseen lisää muhkeutta. Itse käytin juuri ostamiani Rapunzel of Sweden -klipsipidennyksiä, joista kerroin maanantaina. Kiinnitä pidennykset alas niskaan.

3. Tupeeraa hiuksia sitten takaraivolta saadaksesi kampaukseen nostetta ja ryhtiä.

4. Jätä eteen hiuksia vapaaksi ja ota sitten päällimmäiset hiukset ja kiepauta ne kerran ympäri. Varmista, että kiepautuskohta ei tule juuri ylppärilakin reunuksen kohdalle. Kiinnitä hyvin pinneillä.

5. Ala sitten tehdä kiepautuksia auki jääneisiin latvoihin. Ota muutaman sentin paksuinen osio ja kieputa se kahden sormen ympärille. Suunnalla ei ole väliä.

6. Kiinnitä kieputettu osio hyvin pinnillä aivan tyveen kiinni.

7. Jatka osioiden kieputtamista ja keskity erityisesti reunaosiin, jotta kampaus näyttää kivalta myös edestäpäin katsottuna. Tässä vaiheessa kampauksen ei tarvitse näyttää siistiltä..

8. ..sillä siistiminen tehdään vasta lopuksi. Eli nypi kieputettuja osioita leveämmiksi ja muhkeammiksi ja viimeistele kampaus piilottamalla kaikki irtonaiset suortuvat muiden hiusten sekaan. Käytä tarvittaessa pinnejä ja suihkuta lopuksi kaikkialle hiuksiin hiuslakkaa. Valmis!

Bloglovin' + Facebook + Youtube + Instagram

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania kampausideoita sulla aina täällä blogissa, mutta videotutoriaaleilla sais paljon enmmän irti näin ei-niin-kokeneena :)

Erika Naakka
NUDE

Yritän kunnostautua niissä, mutta toisaalta tiedän, että iso osa ei jaksa katsoa kokonaista videota ja siksi olen suurimmaksi osaksi pysytellyt kuvatutorialeissa :)

Kommentoi