Tutorial: näin teet kissansilmärajauksen

NUDE

Esittelin teille viime viikolla uutta tuttavuuttani, paksua silmänrajausta, jollainen minun silmissäni oli todellakin harvinaisuus. Oma rajaukseni on useimmiten ohut, mutta sitäkin tärkeämpi osa meikkiä.

Eyelinereita ja siveltimiähän löytyy joka lähtöön. Itse pidän eniten tussimaisista ja sivellinmäisistä rajausväreistä, mutta myös voidemainen siveltimellä levitettävä eyeliner on kovassa käytössä. Tällä hetkellä omat lempparini ovat Maybelline Master Precise Liquid Liner, Oriflame theONE Eye Liner Stylo ja Viva la Diva Brush Eyeliner. Myös H&M:n Liquid Eyeliner on bueno! Täydellinen voidemainen eyeliner ja siihen sopiva sivellin ovat vielä hakusessa.

Tällaista perus silmänrajauksen ohjetta en olekaan koskaan blogiin tehnyt, joten nyt kolmen vuoden bloggaamisen jälkeen olikin jo korkea aika! Tässä siis ohjeet silmänrajaukseen, enjoy!

1. Aloita hahmottelemalla rajauksen loppuosa. Jatka rajausta aivan silmänurkasta kohti kulmakarvojen loppuosaa eli hieman yläviistoon. Tässä kohtaa voi apuna käyttää teippikikkaa (tekniikka näkyy esimerkiksi tässä postauksessa), jolla rajasta saa varmasti tarkan. 2. Piirrä sitten suora yläraja pupillin paikkeilta rajauksen häntään saakka... 3. ...ja väritä muodostuneen alueen sisäpuoli. 4. Jatka sitten rajausta pienen pienin vedoin kohti silmän sisänurkkaa ohentaen rajauksen paksuutta sisäkulmaa kohti mentäessä. 5. Itse en koskaan tee rajausta aivan silmän sisänurkkaan asti vaan jätän pienen pätkän paljaaksi. Koko silmän ympäri tehty rajaus saa silmät näyttämään pienemmiltä ja meikin jotenkin tunkkaiselta. 6. Tässä vaiheessa rajaus on jo valmis, mutta jos haluat tehdä siitä superpaksun, tee se vasta tässä vaiheessa. Eli lisää rajausväriä pikkuhiljaa, kunnes olet tyytyväinen rajauksen paksuuteen.

Saitteko näistä ohjeista apuja omiin kissansilmiinne? :) Instagrammaa #nudeblogi, jos päätät testata!

FOLLOW / SEURAA: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Kommentit

Maija (Ei varmistettu)

Mitä luomiväriä oot käyttänyt tossa? :) näyttää tosi kivalta!

anna (Ei varmistettu)

Kiitos! Aion testata. Tästä oli paljon hyötyä, koska ohjeet unohtuvat aina testausvaiheessa..

Maria (Ei varmistettu)

Moikka! Kiva postaus! Mä tosin tarvitsisin nyt pika-apua muuhun liittyen, tanssin nimittäin wanhojen tanssit muutaman viikon päästä, ja ammattilaiselle on sovittu meikkiaika.Haluaisin kuitenkin, että osaksi käytettäisiin omia lemppari meikkituotteitani, ja meikkivoiteeksi olin ajatellut lumenen longwear bluria. Nyt luin jostain, että meikkivoiteet, joissa on spf (blurissahan on spf15), näyttävät valkeilta ja epäluonnollisilta kuvissa, käyköhän noin jos käytän bluria? Ajattelin ottaa suihkurusketuksen, enkä todellakaan haluaisi että ammattivalokuvaajan kuvissa kasvoni näyttävät eriparia olevilta... Kun spf on vain 15, voinko huoletta olla kuvattavana koko päivän?:)

Petra (Ei varmistettu)

Voikun osaisi vielä tuon silmämeikin tehdä!! :) tosi kiva saada hyvää vinkkiä eyelinereista!

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.com

Kissansimmurajaus on ollut osa mun luotto(bike)meikkiä jo varmaan 15 vuotta, eli siitä asti kun aloin vierailemaan keskusta kuppiloissa vuosituhannen alussa! :D Mä en jotenkin ollenkaan osaa olla meikin kanssa, jos rajaukset eivät jatku yli silmänurkan. :)

Marjukka (Ei varmistettu)

Tuli mieleen, että oletko kokeillut The Body Shopin Smoky 2 in 1 Gel Liner:ia? :) Olen itse täysin ihastunut tuotteeseen, ei ole nestemäinen, mutta kuitenkin todella pysyvä (parhaiten saa pois vedenkestävän meikin poistoaineella) ja mukana olevan siveltimen avulla on helppo tehdä tarkat rajaukset. Kantsii kokeilla :)

Helmi (Ei varmistettu)

Kaunis silmämeikki. :-)

lilli (Ei varmistettu)

kiitos tämä tuli tarpeeseen! ohjeidesi avulla taisin tajuta vihdoin miten tehdä onnistuneet rajaukset! :)

Erika Naakka
NUDE

Ihanaaaaa jeeee!!! :)

Kommentoi