Tutorial: nopea nuttura arkeen

NUDE

Nutturan tekeminen helposti ja onnistuneesti jo ensiyrittämällä on varmaan jokaisen pitkähiuksisen haave. Varsinkin arkiaamuina kun niitä lisämiinuutteja ei ole tuhlattavana. No kikkoja ja tekniikoita on monia ja tänään ajattelin esitellä yhden niistä! Tarvitset vain kumilenksun, pari pinniä ja muutaman kiepautuksen ;)

1. Jos hiuksesi ovat suorat ja liukkaat, suihkuta niihin ehttomasti hiuspuuteria tai kuivashampoota. Ilman rakennetta tästä ei tule mitään! Harjaa sitten hiukset korkealle ponnarille.

2. Kiinnitä hiukset kumilenkillä, mutta älä vedä hiuksia viimeisellä ponnarinkiepautuksella kokonaan ponnarin läpi vaan jätä latvat pienelle lenkille. Jätä latvoja mahdollisimman pitkästi vapaaksi.

3. Pyöritä sitten nämä vapaaksi jääneet latvat ponnarin ympärille nutturaksi ja kiinnitä pinneillä.

4. Muotoile nutturaa kunnolla eli nypi, revi, vedä ja pinnitä. Kampaus vaatii vähän voimankäyttöä, sillä muuten nuttura jää tiukaksi ja pieneksi. Viimeistele lakalla. Piece of cake, vai mitä? Eli ei kun koklaamaan :)

Kommentit

Emi12874471 (Ei varmistettu)

ei todellakaan toimi, jos on oikeasti pitkät hiukset... monesti oon yrittänyt googlailla (nuttura)tutoriaaleja pitkille hiuksille, mutta viissiin sitten "pitkät" hiukset tarkoittaa nykyään tuollaisia keskipitkiä, ylikasvaneita polkkatukkia. oma tukka ulottuu just ja just alaselkään asti, eli ei siltikään edes ole mitenkään todella pitkä.
kai se lyhyt tukka sitten on niin mahtava trendi ettei pitkiä enää näykään. mä nautin sitten mun kauniista pitkistä hiuksista vaikka letillä tai auki ilman nutturoita :-)

ps. miksi ei voi kommentoida millä nimellä haluaa? yritin jo muutamalla erilaisella versiolla nimestäni mutta kaikki niistä "kuuluu rekisteröityneelle käyttäjälle", ärsyttävää

Vierailija (Ei varmistettu)

Jollaki ollu vissiin aika huono päivä :D

Paltsu (Ei varmistettu)

Katoin samaa.. :D

"..tuollaisia keskipitkiä, ylikasvaneita polkkatukkia"

Tosi kivasti ilmaistu asia :D

Mutta, miksi ei alaselkään ylettyviä hiuksia saisi tällä tyylillä laitettua nutturalle? Kun mulla vielä oli puoleen selkään ylettyvä tukka niin tähän tapaan mä laitoin useinkin hiukset. Vaatii ehkä järeemmän ponnarin ja enemmän pinnejä mut silti.

Erika Naakka
NUDE

Hmm onko mulla siis ylikasvanut polkkatukka, ei pitkä tukka :D

Ja siis kyllä mäkin uskon, että tää tekniikka soveltuu mun tukkaa pidempään hiukseen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on näiden nutturoiden kans ongelmana aina se, et hiukset ei tuosta päälaelta asetu nätisti. Joko ne on aivan liian kireellä pitkin päätä tai sit sieltä välistä tursottaa niitä inhottavia "hiirenkorvia". Mikähän tän ongelman ratkasis..?

Erika Naakka
NUDE

Hmmmm no siis jos mä vetäisin hiukset suoraan kiinni ponnarille, mullakin olis toooosi liiska ja littana se tukka. Eli yleensä tupeeraan hiuksia tosta päältä ennen kun laitan hiukset kiinni (auttaa myös hiirenkorviin) ja sitten vielä nypin päällihiuksia vähän löysemmäksi kun ponnari on kiinni :) Tai vähintäänki just vedän päällihiuksia löysemmäksi ja "koholle" jos en jaksa tupeerata :)

Kaitlin (Ei varmistettu)

Mulla on just toi ongelma, että vaikka tukkaa on paljon, se näyttää ihan luirulta nutturalla, enkä jotenkin osaa nyppiä ja repiä sitä mitenkään kovin hyvännäköiseksi,vaan sellaseksi harakanpesän näköiseksi :D

Erika Naakka
NUDE

Hmm no sitten ei varmaan auta kun löytää juuri ne oikeat nyppimiskohdat. Siis mullehan tulee myös ihan minimini luirunuttura, jos en laita kunnolla kuivashampoota tai jotain rakennesuihketta ja nypi sitä oikein ronskilla kädellä. Tukkaa ei myös kannata kieputtaa superkireälle vaan jättää vähän löysemmäksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulla on vyötärömittaiset hiukeset ja en kyllä todellakaan loukkaannu siitä että kampausohjeita annetaan myös muun mittaisille hiuksille :D

Tietysti kovin usein ei löydy mistään ohjeita miten laittaa vyötärömittaisia hiuksia. Mutta esimerkiksi melkein kaikki lettihjeet toimivat kyllä myös tämänmittaisissa hiuksissa, mitä nyt lettikruunun tekeminen on mahdotonta itse kun pitkät latvat sotkeentuvat letittäessä.

Erika Naakka
NUDE

No hyvä! Joo kyllä mäkin olen ajatellut, että melkeinpä kaikki ohjeet toimivat ainakin aina omaani pidemmässä tukassa, mutta ei välttämättä paljon lyhyemmässä. Mutta esim. Youtubesta kannattaa etsiskellä sopivia tutorialeja esimerkiksi sanoilla "long hair tutorial" :)

hivus (Ei varmistettu)

Toinen tapa saada nopea nuttura: kieputa hiukset päälaelle ja ruuvaa kaksi kierrepinniä. Tadaa! Kierrepinneihin kannattaa oikeesti tutustua, ne pitää paljon paremmin kuin ne +10 normipinniä.

Erika Naakka
NUDE

Tadaa, tästä löytyykin jo tutorial täältä! :D http://www.lily.fi/blogit/nude/tutorial-helppo-nuttura-ja-hiusruuvit Hmm, miksi en useammin tee tollasia GIFejä :D

lilla my (Ei varmistettu)

Aiheeseen liittymätön: mitä huulimeikkiä tässä kuvassa??? :O Aivan ihanan väriset huulet!

Erika Naakka
NUDE

Yhyy siis miten mä en muista yhtään :/ Mutta jos nyt pitäisi arvata niin taisin käyttää ainakin NYXin Butter Glossia sävyssä Madeleine ja alla ehkä jotain ruskeaa huultenrajauskynää.

Kommentoi