Tutorial: Supernopea smoky eye vain yhdellä tuotteella // Tutorial for a one minute smoky eye

NUDE

Tähän postaukseen ajatus lähti itseasiassa IsaDoran Smoky Eye Linereista, joilla smoky eyen pitäisi onnistua kädenkäänteessä. No meikäläisen tapauksessa niin ei todellakaan käynyt, vaan väri jämähti paikalleen hetkessä ja sen häivyttäminen oli täysin mahdotonta. Tutorialiin tarvittiin siis joku toinen kynä.

Seuraavaksi testasin KICKS Kohl Eye Penciliä (saatu), jonka toisessa päässä on kajalkynä ja toisessa vaahtomuovikärki. Ja johan toimi! Tämä tutorial on siis tehty KICKSin sumumeikkikynällä, jota kyllä ehdottomasti suosittelen IsaDoran kynien sijaan.

Meikki toimii täydellisesti esimerkiksi silloin kuin pikkujouluihin pitäisi rientää suoraan töistä. Meikin voi nimittäin tehdä päivämeikin päälle! Ja kevyt ruskea smoky eye on toimiva meikki myös ihan työpäivän ajaksi.

1. Pohjusta luomet totuttuun tapaan. Itse käytin meikkivoidetta, inan beigeä luomiväriä ja Urban Decay Eyeshadow Primer Potion -silmämeikin pohjustusainetta. Aloita meikki tekemällä paksu rajaus yläluomelle. Ote voi olla ronski, rajauksen ei tarvitse olla supersiisti.
2. Häivytä kynän toisessa päässä olevalla vaahtomuovikärjellä tekemäsi rajauksen yläosa.
3. Tee sama homma myös alaluomelle.
4. Taivuta ripset ja levitä ripsaria ylä- ja alaripsiin. Ja voilà! Meikki on valmis ja aikaa meni ehkä minsa!

// Here's a quick tutorial for even quicker smoky eye. I used KICKS Kohl Eye Pencil in Black. 1. Prep your lids with an eyeshadow primer. I used Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer and Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. Do a thick eyeliner on the upper lid. 2. Fade out the edges with a foam applicator. 3. Do the same thing on the lower lashline also. 4. Curl your lashes, apply mascara and you're done!

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGIT.FI + BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Marina/Dioriina (Ei varmistettu) http://dioriina.blogspot.fi

Tarviipas käydä hakemassa Kicksistä testii tuollainen kynä.

Tää menee kyllä testaukseen! Vaikuttaa niin helpolta, että meikäläiseltäkin onnistuis!

Erika Naakka
NUDE

No sepä se! Eikä haittaa vaikka homma jäis semisuttuiseksi, koska grunge-meikki on muodissa ;)

VilmaN (Ei varmistettu)

Näyttääpä hyvältä! En ole eläessäni löytänyt kunnon kajalia/eyelineria, joten olen nykyisin hieman skeptinen, mutta sait minut vakuutettua näillä kuvilla! Mahtaako sinulla olla tietoa hinnasta? :)

Erika Naakka
NUDE

KICKSin suomalaiset sivut on kyllä niin ärsyttävät, kun niisät ei löydy tuotteiden hintoja :( Mutta jotain kummallista kautta löysin ruotsalaisen sivuston, missä väitettiin että tämä maksaa 71 kruunua eli vähän päälle 7 euroa. Olisin itsekin veikannut että tällä olisi hintaa noin kymppi :)

Erika Naakka
NUDE

No nyt löyty virallinen sivu: http://m.kicks.se/kicks-/makeup/oumlgon/eyeliner-oumlgonpenna-c131/kohl-eye-pencil-p61404 Eli Ruotsin KICKSeissä tämä tosiaan maksaa tarjouksessa noin 71 kruunua, mutta normaalihinta on 89 eli noin 10 euroa :)

SiniH (Ei varmistettu)

Amatööri kysyy, että laitatko tuon Urban Decayn pohjustusaineen päälle yleensä vielä puuteria? :)

Erika Naakka
NUDE

No se vähän riippuu siitä, mitä olen tekemässä. Jos teen meikin luomiväreillä ja häivyttelen, laitan yleensä hieman puuteria tai beigeä luomiväriä UD:n päälle. Tässä taas halusin, että iho pysyy mahdollisimman "kosteana" jotta kajal leviäisi hyvin, joten en laittanut UD:n päälle mitään puuterimaista tuotetta. Luomiväriä käytin vain tuon meikkivoiteen kiinnittämiseen ja UD:n tarkoitus oli takertua kajaliin ja pitää se paikoillaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko tämä sama meikki yläluomille tarttuneena aikaisemmassa postauksessa missä esittelet blur-puuteria? On meinaan tosi helpon ja kivan näköinen meikki (etenkin tällaiselle meikkitumpelolle) mut jos ei pysy paikoillaan niin autsis! :/

Erika Naakka
NUDE

Ei ole sama meikki :) mutta jos on ongelmia luomivakoon tarttuvaisen värin kanssa niin asia hoituu levittämällä reippaasti ihonväristä luomiväriä tai puuteria smoky eyesta ylöspäin koko luomelle :)

Lilja U. (Ei varmistettu) http://www.styleinterrupted.blogspot.com

Tää ohjeistus tulikin tarpeeseen. En ole ikinä ymmärtänyt, että miten nuo kynät toimivat. Kiitos siis :)

Nipsuu (Ei varmistettu)

Heippa!

Olen tämän kevään ylioppilas ja unelmani olisi päästä opiskelemaan biologiaa Helsinkiin tai Turkuun. Voisitko kertoa koulutuksestasi enemmän vaikka erilaisessa postauksessa, jos tietenkin löydät aikaa sellaiselle.

Kiitos paljon etukäteen,
Niina

Hnsu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Olin jo hetken, että mitäh, kunnes luin pidemmälle ettei sullakaan Isadoran kynätoiminut. Ehkä huonoin ostos ikinä! Vaikka kuinka nopea yritin olla, niin kynä jämähti samantien. En myöskään saanut väriä tarpeeksi tulemaan ja lopulta hinkkasin niin, että kärki katkesi heti testikerralla. Enpä edes teroittanut... Kicksiin siis!

Erika Naakka
NUDE

Noniin en siis ollut ainoa! Uskomattoman lupaava mutta uskomattoman kehno tuote :(

Hei hei hei hei (Ei varmistettu)

Onko sinulla vinkkejä, miten kajalin saa pysymään ala-sisäluomella? Eihän sinne oikein voi laittaa mitään pohjustustuotetta vai voiko? Olen itse joskus yrittänyt ja se pysyy maksimissaan viisi minuuttia ja tiivistyy sitten kökkönä silmäkulmaan... :( Vaalea kajali näyttää vielä ihan siedettävältä kun se liukenee huomaamatta pois, mutta mustan kanssa ei meikki kyllä onnistu sitten ollenkaan. Onkohan tähän ongelmaan olemassa jotain niksiä vai pitääkö vain luopua ajatuksesta ja dramaattisista mustista sisärajauksista...?

Erika Naakka
NUDE

Tähän ei hirveästi vinkkejä löydy. Tuo Lumenen vedenkestävä rajauskynä on kestävin, mitä tähän asti olen käyttänyt, mutta jos haluan ekstra-pysyvyytttä, töpöttelen sen päälle vielä varovasti mustaa luomiväriä!

Äiti89 (Ei varmistettu)

Vaikuttaa helpolta! Täytyy kokeilla jossakin vaiheessa. :)
Tallensin sivusi nyt tietokoneen kirjanmerkkeihin. :)
Saa nähdä, miten onnistuu minun hieman raskaiden luomien kanssa.

Kommentoi