Urban Decay on saapunut Feeluniqueen!

NUDE

Viime viikolla esittelin teille Feelunique-ostoksiani ja vinkkasin, että myös meikkaajien ja bloggaajien suosima amerikkalainen kosmetiikkamerkki Urban Decay on saapumassa tähän yhteen lemppari nettikaupoistani (Feelunique.com). Nyt se on vihdoin tapahtunut ja omat sormet syyhyää ainakin Naked2-luomiväripaletin, Flushed-paletin ja All Nighter -meikinkiinnityssuihkeen suuntaan ;) Saas nähdä, kuinka kauan saan pidettyä shoppailuhimoni poissa!

Naked-paletti, Naked 2 -paletti, Eyeshadow Primer Potion -silmämeikinpohjustusaine, Naked 3 -paletti, Naked Flushed -paletti, jossa varjostus- ja korostusväri sekä poskipuna ja All Nighter -meikinkiinnityssuihke.

Feelunique pystyy helposti kilpailemaan nettikauppojen maailmassa, sillä ainakin Naked-paletit ovat täällä kyllä halvimmasta päästä. Myös tilaus on sujunut itselläni ainakin aina ongelmitta ja tuotteet on tullut Suomeen nopeasti ilman postituskuluja. Ainiin ja nyt Urban Decayn kunniaksi kaksi UD-tuotetta ostavalle lähtee mukaan Eyeshadow Primer Potion -näyte! Ja edelleen alennuskoodi NUDECOSTUME oikeuttaa 10 prosentin alennukseen :)

Aiotteko kokeilla tai oletteko jo kokeilleet tätä paljon hehkutettua UD:tä? :)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Kommentit

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Hyppäsin eilen melkein kattoon kun huomasin tän ilouutisen! Naked paleteista en ole niinkään innostunut, värit ei sovi mulle, mutta tuo UDPP! Ihanaa että sitä saa nyt tutusta paikasta!! :)

kosmetiikkafriikki (Ei varmistettu) http://purkkejapurkkeja.blogspot.fi/

Hurraa! Eiku tilausta tekemään :)

miia (Ei varmistettu)

Pakko oli tilata tuo Naked 2 -paletti! :)

anni (Ei varmistettu)

Hei huippua! Itseltä on löytynyt tuo Naked2 jo pidemmän aikaa, suosittelen! Naked3 saattoi ehkä parin viikon takaisella Lontoon reissulla joutua ihan vaan vahingossa ostoskoriin..hups! Mutta ihana se on <3 Myyjän kanssakin keskustelin että kun kerta on tämmönen meikkihöperö ja niiden ostaminen tekee onnelliseksi niin ei se voi olla sillon väärin, eihän? :D Primer alkaa vedellä pikkuhiljaa viimeisiä joten varmasti täytyy jossain vaiheessa laittaa uusi Primer Potion tilaukseen, todella riittoisa tuote ja pitää kyllä luomiväri paikoillaan koko päivän ajan! Tuota kiinnitysuihketta haluan myös päästä testaamaan jossain vaiheessa, sen verran paljon sitä kehutaan.

Anni Linna (Ei varmistettu)

Tässähän on melkeen pakko laittaa tilaukseen joku noista luomiväripaleteista .... :) Pystyykö muuten tuolta FeelUniquesta tilaamaan Visa Electronilla vai pitääkö olla luottokortti?

Erika Naakka
NUDE

Hih joo ne on kyllä niiiiiin ihania!

Hyvä kysymys. Mä olen maksanut PayPalilla, se on luotettava ja tosi helppo käyttää lähes missä tahansa nettikaupassa. Muistaakseni tuolla lukee vain että Visa käy, mutta joskus sellaisissakin paikoissa käy Electron. Ei auta muuta kuin koittaa :)

Miia (Ei varmistettu)

Mulla ainakin äsken Electroni meni täysin läpi, se ohjaantuu sitten pankkitunnistautumiseen. :)

Erika Naakka
NUDE

Jee hyvä! :)

Anni (Ei varmistettu)

Okei! Mahtavaa :)

Ansku (Ei varmistettu)

Hei olen kuullut että tuolta ostaessa tulee alvit päälle,onko näin ?

Erika Naakka
NUDE

Ei oo mulla ainakaan tullut ikinä :o

Tiia (Ei varmistettu)

Minulla, tädilläni ja ystävälläni on tänä vuonna jäänyt kaikki tilaukset tullin haaviin. Aiemmin ei koskaan. Mutta tilaan jatkossakin Feeluniquelta, alvin maksaminen ja tullilomakkeen täyttäminen on helppoa kuin heinäteko. :) Ja heti seuraavana päivänä oli paketti vapautettu. Kaikki omat yli 22 euron paketit jääneet tulliin. Tullivirkailija ystävällisesti selitti, että raja on alentunut. Lisäksi tuotteet useimmiten tulevat Jerseyn saarilta, joka ei Eu-aluetta vaan tullivapaata. Välillä paketit tulevat Hollannista>kynsilakat ja hajuvedet ym

Erika Naakka
NUDE

Joo ilmeisesti tuo raja on viime vuoden aikana alentunut. Mutta kuten tuohon jo laitoinkin, Feelunique on luvannut maksaa tullin, jos paketti huonolla tuurilla sinne jää :)

mai (Ei varmistettu)

Heippa, onko sulla (tai muilla) ollut ongelmia (lue: lisämaksuja:)) Feeluniquen ja tullin kanssa??

Erika Naakka
NUDE

Noup :)

Markka (Ei varmistettu)

Tullit kannattaa tosiaan muistaa! Mulla ei ikinä ennen ole jäänyt mitään tulliin mutta vuoden vaihtuessa on napsahtanut feeluniquestakin kaikki jotka menee rajan yli.

Erika Naakka
NUDE

"For deliveries into Europe, in the rare event that you are charged import duty, feelunique.com will refund these charges, provided we are notified within 30 days of despatch. Should you wish to claim a refund, please fill out the form below and attach a photo/scanned image of the customs receipt." Näin lukee Feeluniquen sivulla. Eli ilmeisesti he maksavat tullit jos sellaisia jossain harvinaisissa tapauksissa tulee.

Riika (Ei varmistettu)

Mä tilasin Crestin Whitestripsit kuukausi sitten IsoSmilesta ja tullit + alvit rapsahti päälle ---> 38 euroa! Ei ole aiemmin tapahtunut näin. Oliskohan niillä joku tehoratsaus päällä näin alkuvuodesta?

katariina (Ei varmistettu)

tietääkseni Urban Decay on ollut jo ennen tämän postauksen tulemista valikoimissa. Ite ainakin oon pistänyt merkille :)

katariina (Ei varmistettu)

anteeksi, sekoilin nettikaupan kanssa. Ud ei ollutkaan vielä valikoimassa :)

Sandels (Ei varmistettu)

Muuten en ns. myrkkykosmetiikkaan koske, mutta UD:n primer potion kuuluu munkin meikkipussiin, koska mulla on niin rasvoittuvat luomet, että muulla ei mulla luomivärit pysy ollenkaan paikallaan.

Erika Naakka
NUDE

hehe mitäs tämä "myrkkykosmetiikka" oikein on ;)

berni (Ei varmistettu)

Mihin asti tarjoous on voimassa? Ja mitä palettia suosittelet 1 2 vai 3 naked?sinisille silmille...

berni (Ei varmistettu)

Mihin asti tarjoous on voimassa..? Ja mitä palettia suosittelet 1 2 vai 3 naked?sinisille silmille....

Erika Naakka
NUDE

Alennus on voimassa 10.3. asti. Mulla itselläni on vasta Naked 1 ja se on sopinut mielestäni tosi hyvin :) Seuraavaksi aion hankkia kakkosen. Kolmosessa on tosi paljon punertavia sävyjä, ne sopii sinisilmäisille, mutta voivat olla muuten hieman haastavia.

Kommentoi