Uskaltaisinko?

NUDE

Huomenna identiteettini saattaa järkkyä pahemman kerran. Suattaapi nimittäin käydä niin, että meikäläinen vaihtaa 26 blondivuoden jälkeen hiusvärinsä tummaksi! Rohkaisukommentteja kaivataan!

Aiemmin esittelemäni kilpparivärjäys on ihastuttanut minua jo jonkin aikaa. Näiden inspiskuvien saattelemana istahdan huomenna klo 12 Pin Up -kampaamon Johannan tuoliin ja sanon ne vaaralliset sanat: "Tee mitä tykkäät." Ja saatanpa snäppäillä siinä samalla!

// My hair has been blonde for 26 years. But that's about to change tomorrow!

Kuvat: @melbournehairblogger, @quecolour, @nealmalekhair ja @rachelleo33.

Kommentit

Siiri-i (Ei varmistettu)

Go girl! Vaihtelu virkistää ;) Btw, itsekin olen juuri samaan aikaan kampaajan penkillä, joskin vain olaplex -tehohoidossa!

fohrlknfg,cxv n (Ei varmistettu)

Olisiko Johannalla taas tarjota meille muillekin jonkinlaista alekoodia? :)

Erika Naakka
NUDE

No siitä itseasiassa viimeksi keskusteltiin. Katsotaan, josko huomenna irtoisi! ;)

annakayhko

Tulee varmasti näyttämään hyvältä, etenkin taitavan kampaajan käsissä! Jään innolla odottelemaan tulosta ;---)

aippia (Ei varmistettu)

Uskallat! Itse pähkäilin samaa asiaa tovi sitten ja uskalsin tehdä muutoksen näin 28-vuotiaana ;) Kyllä kannatti ! :)

Mia K.
Voi taivas

Jes! Upea tuo eka lämminruskee! 

Kiva nähdä sitten tulos :)

Paltsu (Ei varmistettu)

Uskalla! Itse olen päättänyt lähteä juuri päinvastaiselle tielle :D vuosia ollut tumma, miltei musta tukka, ja nyt päätin että mennään vaaleampaan suuntaan, ei tosin blondiksi asti :) Vaihtelu virkistää, tummempi tukka sopii sulle varmasti hyvin!

Alll (Ei varmistettu)

Innolla odotan, että näen lopputuloksen. Vaikka mitä edellisiin kampaajakäynteihisi tulee, uskon että Johanna saa minkä vaan värin näyttämään hyvältä hiuksissasi.

Ps. Onko mahollista, että tekisit joskus postauksen kampausideoista polkkatukalle ja lyhyelle polkkatukalle?

Besafe (Ei varmistettu)

Hei,
Jos oma värisi on vaalea, tai niin vaalea että tumman kanssa joutuisit värjäämään juurikasvua kuukausittain piiloon, niin suosittelisin muuta vaihtoehtoa, terveysriskien takia.
Syy, miksi en suosittele ketään tummentamaan hiuksia, on hiusvärien sisältämä, erittäin vaarallinen PPD, joka on todella voimakkaasti allergisoiva ja keholle haitallinen aine. Hengenvaarallisen reaktion voit saada ihan milloin vain, vaikka olisit jo vuosia värjännyt oireetta:/ riski kasvaa joka kerralla, vuosi vuodelta värjäyskertojen lisääntyessä. En tiedä, oletko jo perehtynyt aiheeseen ja tiedostat riskit, mutta tuleepahan varoitettua ainakin:)! Itsellä ehti olla 9 vuotta musta tukka, mutta asiaan perehdyttyäni raidoitin mustan värin pois. Toivoin, että joku olisi minuakin aiemmin varoitellut. Mielestäni tämä aihe ei todellakaan ole turhaa pelottelua, vaan aika hyvin kuluttajilta piilossa pidetty aihe.
Turvallisia värjäilyjä sinne, ja kiitokset kivasta blogista:)!

Enniii (Ei varmistettu)

Rohkeasti vaan värjäämään! itse elin monta vuotta blondina, oma väri on perus maantie, mutta mitä vanhemmaksi tulin, sitä vaaleammaksi halusin tukan. Kampaajalla oli käytävä vähintään joka kuukausi ja tukan piti aina olla mahdollisimman tuhkainen, en voinut sietää kellertävyyttä tukassa, tai jos tukka oli liian tummanvaalea. Monta vuotta tavoittelin neuroottisesti täydellistä vaaleaa ja tässä samassa hius katkeili ja kärsi todella paljon. Kunnes kyllästyin ja kävin värjäyttämässä todella tumman tyven ombre tyyliin. Tämä ei kuitenkaan kauaa kestänyt vaan värjäsin sitten koko tukan ruskeaksi. Ja päivääkään en oo katunut! En nää enää yhtään itseäni vaalealla tukalla enkä ymmärrä miten jaksoin sitä vaalennus ruljanssia. Ruskea tukka tuntuu omalta ja tukka on paljon paremmassa kunnossa. Joten todellakin suosittelen! :) lopputulos on varmasti hyvä ja vaihtelu piristää :)

Kommentoi