Uusi ase kestäviin kampauksiin

NUDE

Alkuperäisistä puhelinlankaponnareistaan tunnettu Invisibobble on iskenyt aika täydelliseen rakoon. Näin puoliponnareiden ja -nutturoiden kulta-aikana merkki toi markkinoille niihin täydellisesti sopivat Nano-ponnarit.

Itse ihastuin näihin ensikokeilulta. Olen tosiaan käyttänyt kampauksissa normaaleja kumilenksuja ja tehnyt puoliponnarin tavallisella isolla Invisibobblella, mutta molemmissa on ollut omat ongelmansa. Liukkaassa tukassa kumilenksut voivat alkaa päivän mittaan liukua paikoiltaan ja saattavat jopa tippua pois. Isot Invisibobblet taas on hieman haastavaa saada piiloon puolinutturaa tehdessä. Nanot kiilasivatkin kärkeen molemmissa tapauksissa!

Mutta varoituksen sananen hentohiuksisille: nämä pysyvät hiuksissa todella tiukasti. Ole siis varovainen, kun poistat ponnaria kampauksestasi, ettei se kaikessa kestävyydessään katko hiuksia.

Muutoin suosittelen näitä isosti! Pikkuisia löytyy tällä hetkellä mustana, ruskeana, beigenä ja läpinäkyvinä ja hintaa kolmen kappauksen paketilla on 4,90 e. Joko olet testannut?

Kommentit

Lumos

Ohho, ihan superia! Ja miten soma se on <3 :D

Erika Naakka
NUDE

No eikö ookki söpö! :)

Kommentoi