Uusi suosikki! Essence The Cushion Eyeliner

NUDE

Essence on yllättänyt minut kevään uutuuksien kanssa jo moneen otteeseen. Tänään halusin kertoa teille yhdestä erittäin mielenkiintoisesta uutuudesta, nimittäin merkin sieneen imeytetystä eyelinerista.

Niin siis mistä? No tekniikkahan on sama, mitä on nähty viimeisen parin vuoden aikana meikkivoiteiden saralla. Otetaan neste, vaikka meikkivoide, nestemäinen poskipuna tai eyeliner ja imeytetään se huokoiseen sieneen. Tuotetta käytetään applikaattoria, tässä tapauksessa silmämeikkisivellintä sieneen kevyesti painamalla.

Cushion-meikkivoiteet valtasivat markkinat yhdessä rysäyksessä ja nyt sama taitaa vihdoin tapahtua eyelinereiden kanssa. Meikäläinenhän kuvitteli tämän tapahtuvan jo puolitoista vuotta sitten ;) Ehkäpä nyt isompi nytkähdys tämän asian kanssa vihdoin tapahtuu, hommahan on ihan nerokas!

Tämä Essencen uutuus todella toimii ja rakastuin tähän heti ensikokeilulta ja jotenkin jo PR-paketin avattuani tiesin, että tästä tulen tykkäämään. The Cushion Eyeliner on tietysti erittäin pigmenttipitoinen (enhän mä tästä muuten tykkäisi) ja äärimmäisen pysyvää. Silmistä värin saa ottaa pois vedenkestävän meikin poistoaineella ja näitä käteen tekemiäni swatcheja sain hieroa pois Fairylla :D Pienintäkään leviämistä tai siirtymistä yläluomelle ei luonnollisestikaan esiinny.

Sieneen imeyttäminen mahdollistaa eyelinerin erittäin juoksevan koostumuksen. Koska lineri ei kökköönny tai kuivu, kuten esimerkiksi jotkut voidemaiset eyelinerit, jälki on supersiistiä ja värikin levittyy astetta helpommin. Tuntuu, kuin käyttäisi pigmenttistä vesiväriä silmien rajaukseen!

Ja jos nyt joku miinus pitäisi keksiä niin se liittyy superiin pysyvyyteen; sivellin kun kannattaa pestä heti käytön jälkeen, ellei seuraavana päivänä halua hinkata väriä pois kivikovaksi kovettuneesta siveltimestä. Mutta muutoin, ai että mikä uutuus!

Essence The Cushion Eyelinerit tulevat kauppoihin (mm. Tokmanneille ja Citymarketteihin) maaliskuun aikana ja hinta ei merkille totuttuun tapaan päätä huimaa; yhden purkin hinta on 3,70 e. LOL :D

Kommentit

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Joo! Mulla tää oottaa testaamista. Tän hetken suosikki on Maybellinen se geelimäinen töhnä, joka myydän purkissa. :)

Erika Naakka
NUDE

Joo se oli joskus munkin suosikki! :)

Tylli (Ei varmistettu)

Heips!

Kuulostaapa unelmatuotteelta! Minkälaista sivellintä suosittelisit linerin kanssa käytettäväksi? Tykkään tehdä myös rajauksen yläluomen "sisäosaan", ripsien tyveen - luuletko, että toimii myös tässä? Kiitos! :)

Erika Naakka
NUDE

Käytän Sigman Winged Liner -sivellintä joka on aivan törkeeeeen hyvä!! Millään muulla ei saa niin tarkkaa jälkeä eli suosittelen :) löytyy mm. Eleveniltä. Sisärajauksesta tämän kanssa en kyllä ole ihan varma, itse tykkään kyllä käyttää sellaisia kajalkyniä siihen hommaan :)

HHH (Ei varmistettu)

Ehdottomasti testauksen arvoinen!

El-la (Ei varmistettu)

Tykkäsin ennen sun blogista tosi paljon, koska jaoit vinkkejä, teit meikkejä ja kivoja kampauksia. Nykyään musta tuntuu, että sun blogi on muuttunut yhdeksi pitkäksi maksetuksi mainokseksi :( monet postaukset viime aikoinakin ovat liittyneet muiden tekemiin videoihin tai ovat samankaltaisia, mikä tääkin oli: pari stylattua tuotekuvaa ja muutama kappale omaa pohdintaa. Toki nekin on ihan jees, mut kaipaisin enemmän sun omaa kädenjälkeä!

Erika Naakka
NUDE

Jos olen saanut tuotteen testiin, se ei ole maksettu mainos :) Yhteistöpostaukset on sitten erikseen ja niitä onkin ollut viimeisten viikkojen aikana muutama. Osa niistäkin tutorialeja, joista lukijat tykkää :) Ja videovinkkipostauksia aion jatkaa sillä joskus tein pientä gallupia ja niistäkin tosiaan tykättiin :) Harmi jos susta tuntuu että blogin tyyli on muuttunut! Olen kyllä yrittänyt pitää suht koht samaa linjaa, tietysti vähän hommaa kehittäen :)

Irene (Ei varmistettu) http://mutsie.bellablogit.fi

Eikö kauneusblogien ideana ole, että niissä vinkataan lukijoille hyvistä tuotteista? Tuskin kukaan pystyy tuottamaan laadukkaita tutoriaaleja monta viikossa puhumattakaan siitä, olisiko se edes mielekästä tekijälle tai edes lukijoille. Ja tosiaan faktat ainakin kuntoon tällaisissa kommenteissa: maksettu mainos on maksettu mainos; kaupallinen sisältöyhteistyö. Tuotevinkki ei ole maksettu mainos. Ihme nillitystä.

Charlottaaa (Ei varmistettu)

Jep, kävin ostamassa tämän heti, kun kirjoittelit tästä ekaa kertaa. Tykkään!! Ja sivellin todella kannattaa pestä heti, muutoin en juuri ole ongelmia kohdannut. :) Todellakin hintansa väärti.

Erika Naakka
NUDE

Jes hyvä! :)

Kommentoi