Uutta meikkipussissa

NUDE

Meikkipussini vakkarituotteet vaihtuvat vain harvoin. Saatan joskus ottaa jonkun uuden tuotteen innoissani käyttöön, mutta todennäköistä on, että siirryn jonkin ajan jälkeen takaisin vanhaan lemppariini. Haluan silti esitellä teille uusia hyviä tuotteita, joten kokosin muutaman uudehkon meikkipussini tulokkaan yhteen.

Dr. Hauschka Volume Mascara (saatu). En ole ihan hirveän montaa luonnonkosmetiikan ripsaria löytänyt, jotka olisi jääneet käyttöön pitkäksi aikaa. Mutta tähän Dr. Hauschkaan olen nyt tykästynyt! Nykyään mua nimittäin raivostuttaa, kuinka lähes kaikissa ripsareissa on ns. kosteussuoja eli ripsari ei lähde helposti pesussa tai pesuun täytyy käyttää todella lämmintä vettä. No tämä lähtee ihanan helposti yhdellä pesulla ja pysyy ainakin itselläni tosi hyvin koko päivän. 28,90 e Sokos.fi.

MAC Eyeshadow sävy Conquette (saatu). Kulmakarvoille on aina ihan sikavaikeaa löytää juuri sopivaa sävyä! Ruskeat luomivärit ovat usein liian punaisia ja helposti myös liian tummia kulmiin levitettäväksi. Mutta tämä Conquette sävy on just bueno! Se on erittäin kylmä ja juuri sopivan vaalea, ei liian vaalea, eikä liian tumma. Tiesittekö, että kulmavärin kannattaa taittaa jopa hieman vihreään, ettei se näytä yhtään punertavalta sitten iholla. Ja tämä ei itseasiassa ole matta vaan Satin, mutta en huomaa mitään heleyttä tai muutakaan kun tätä kulmiin levittää. Hinta 17,50 e Bangerhead.fi:ssä* tuolla mukana tulevalla rasialla.

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel (saatu). Tämä yhdeksi voimakkaimmin kiinnittäväksi kulmageeliksi tituleerattu tuote on vihdoin ottanut paikan meikäläisenkin meikkiarsenaalissa. Ja sehän on tooodella vahvaa! Ainoa miinus on aika vahva alkoholin haju, joka tätä käyttäessä kyllä mietityttää. Siksi käytänkin tätä vain viikonloppuisin, kun haluan oikein todella näyttävät kulmat. Hinta 25 e, KICKS.fi*.

Sephora lämmitettävä ripsientaivutin. Mulla on aina ollut ongelma tikkusuorien ripsieni kanssa, eikä mikään taivutus tai ripsiväri tunnu pitävän ripsiäni kaarevina. Löysin tämän vuosia sitten ostamani Sephoran lämmitettävän ripsientaivuttimen laatikostosta ja otin sen uudelleen käyttöön. Ja täytyy myöntää, että kun ripset ensin lämmittää, sitten taivuttaa tavallisilla taivuttimilla ja antaa jäähtyä ennen ripsaria, niin ripset kyllä tuntuvat pysyvän kaarevina edes vähän pidempään. Tokin näitä Sephoran vempaimia ei täältä Suomesta saa, mutta löysin Eleveniltä Blincin* saman homman hoitavan laitteen noin 30 euron hintaan.

Pysy mukana <3 Blogit.fi + Facebook + Instagram

*Mainoslinkki.

Kommentit

Typy (Ei varmistettu)

Kulmakynävalikoimissa on usein vain muutama kylmä sävy ja paljon lämpimiä ja niitä punaiseen taittavia sävyjä - kenelle ne on tehty? Olen itse vaihtanut kylmiin sävyihin pari vuotta sitten, ja tajusin vasta kokeiltuani eron. :D

Erika Naakka
NUDE

No en kanssa tajua! Ja tuntuu, että jos oma kulmakynä ei ole tyyliin viherään taittava, se menee heti iholla punertavaksi :D

Mirjami80 (Ei varmistettu) https://bit.tube/PublicDomainMovies

Mielenkiintoisia bongauksia. Täytyypä kokeilla näitä.

Sanspa (Ei varmistettu)

Hei! Muistan, että teit jokunen aika sitten postauksen, jossa pohdit meikkausharrastuksesi vaikutusta ympäristöön. Loistava juttu, että otat kosmetiikan suurkuluttajana vastuun jätteistäsi tosissasi.
Päätin tänään, että alan kierrättämään. Nyt onkin jäteastiat keittiössä kaikille yleisimmille jätetyypeille. Pohdin vain, että miten mun tulisi kierrättää kosmetiikkapakkaukset. Niitä kun löytyy niin monia erilaisia. On lasia, muovia, aerosolipulloa, vanulappuja, topsipuikkoja, metallikansia, lappunaamioita, meikkisiveltimiä, luomiväripaletteja joissa on peilejä ja jotka on päällystetty jollain sametilla? Ja harva tuote on elinkaarensa lopussa täysin tahraton ja täysin tyhjä...
Ootko koskaan harkinnut, että tekisit jonkinlaisen "näin kierrätät kosmetiikkapakkauksesi for dummies"-tyyppisen postauksen? Ois varmasti tosi hyödyllinen tietopaketti niille, ketkä näitä asioita miettii ja puntaroi sekä herättää tyypeille, jotka ei oo kierrättämistä harkinnutkaan, pienen ajatuksen jyväsen, josko heidänkin pitäisi edes kokeilla. Sulla ois ainakin tosi hyvä kanava tän toteuttamiseen! Ei oo mikään akuutti asia tietenkään, mutta ideattoman ajan varalle vois olla pohja :)
Ihanaa joulunodotusta!

Erika Naakka
NUDE

Hei ihan sairaan hyvä postausidea!!! Kiitos! Ja siis tätähän mä aina itsekin mietin. Lasi ja muovi on helppoa, mutta kun ne on yhdistetty tai päällä on tosiaan vaikka jotain kangasta niin hommasta tulee paljon vaikeampaa. Alankin heti työstää tätä postausta, mutta aikaa tämä kyllä vaatii :)

Kiitos ja ihanaa joulunodotusta myös sinulle <3

TeijaH (Ei varmistettu)

Kosmetiikan lasipakkaukset eivät taida sittenkään olla helppoja... Ilmeisesti useimmat ovat erikoiskäsiteltyä lasia, joka pitää panna sekajätteeseen. Sisältävät kai liikaa "jotakin"...

Kommentoi