Uutta väriä Pin Up Hair Roomilta

NUDE

Sain tällä viikolla tilaisuuden mennä Pin Up Hair Roomin Johannalle laittamaan hiukset kuntoon blogiyhteistyön merkeissä. Kesän ja mökkiveden värjäämä ja kuluttama kuontaloni olikin juuri sopivasti puunauksen tarpeessa. Käytin siis tilaisuuden hyväkseni ja talsin maanantaina Punavuoren Sepänkadulle liukuväritukka mielessäni.

Tarkoitus oli siis päästä eroon kellertävistä latvoista, epätasaisesta väristä, kaksihaaraisista ja tietenkin harmaana loistavasta juurikasvusta. Aluksi Johanna esitteli eri värisävyjä ja keskustelimme tarkoin eri vaihtoehdoista.

Tyveen Johanna laittoi melko kylmänsävyistä ruskeaa väriä ja latvojen keltaisuutta taitettiin sävytteellä. Ja hyvä niin, sillä latvojeni hiuksiin on kertynyt jo niin paljon vaalennuskertoja, että uusi kierros olisi voinut räjäyttää ne kokonaan! Kaksihaaraiset klipsaistiin veks ja etummaiset hiukset tasattiin samanpituisiksi. Lopputulos näyttää siis (huonossa valossa) jotakuinkin tältä:

Olen yleensä hyvin kriittinen hiuksieni suhteen ja huomaan pienetkin värivivahteet varsinkin, jos ne ovat keltaiseen taittavia. Mutta nyt olen todella tyytyväinen! Hiukset ovat sävyltään paljon kylmemmät ja ihoni näyttää niitä vasten paljon raikkaammalta. Värit ovat siis mun mielestä aika täydelliset ja sain toivomani liukuvärin. Lisäksi hiukset ovat ihan superkiiltävät, harmi vain, etten saanut sitä näkymään kuvissa. Suurkiitos siis Johannalle ja nähdään taas värjäilyjen merkeissä joskus myöhemmin! :)

Tästä pääset katselemaan Irene-siskon hiuksia ja kuvia kampaamosta  ja tästä pääset Pin Upin Facebook-sivuille katselemaan lisää kampauskuvia.  Joku teistähän kyselikin hyvien helsinkiläisten kampaajien perään - nyt voinkin lämmöllä suositella Pin Upin Johannaa!

Ja hei, siellä onkin juuri meneillään aika kova tarjous: väripaketti 80 € sisältäen myös leikkauksen! Tarjous on siis voimassa uusille asiakkaille 5.8. asti.

Kommentit

SUvii (Ei varmistettu) http://suvismia.blogspot.com

Kaunis sinä ja ihana tukka!

Erika Naakka
NUDE

Voi että, kiitos :)

Char (Ei varmistettu) http://charandthecity.indiedays.com/

Voi ei miten upealta näytät! Nyt mun vasta on PAKKO päästä kampaajalle! Sun inspiraatio-ombré-kollaasi oli myös ihan täydellinen..

Erika Naakka
NUDE

Voi vitsiläinen, kiitos :) Ne oli kyllä ihania värjäyksiä ja katselin niitä itsekin ennen tonne kampaajalle menoa ja päädyin kuin päädyinkin tuohon liukuväriin!

Erika Naakka
NUDE

Mutta siis jos sulla on kampaaja vielä hakusessa niin kannattaa koklata Johannaa. 80 euroa ei nimittäin ole kyllä paha hinta väristä ja leikkauksesta täällä Helsingissä :)

i (Ei varmistettu)

täydellinen liukuvärjäys ! ja sulla on muutenkin upeat hiukset :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos Johannan! ;)

Johanna (Ei varmistettu)

Ihanat hiukset kaima on sulle loihtinut :) Kiinnostais muuten tuo sun puhelimen malli, olen nimittäin Samsungia hankkimassa.

Erika Naakka
NUDE

Se on Samsung Galaxy S3 ja ihan paras!! Tää on ollut mulla nyt ehkä päälle kuukauden ja olen ollut ihan supertyytyväinen :)

pepi (Ei varmistettu)

no noi sopii tosi hyvin. mielestäni ne edelliset olivat pikkusen turhan oranssihtavat/punertavat.

Iris (Ei varmistettu) http://colorfulw.blogspot.com

Aivan ihana tukka ja super kiva myöskin tuo huulipuna + kynnet yhdistelmä<3!

Erika Naakka
NUDE

kiiiiitos! ja joo mäki tykkään :)

Peppi (Ei varmistettu) http://Www.iampeppi.com

Ihanat hiukset sisko loihti sulle! Näytät upealta. :)

Erika Naakka
NUDE

Niinpä! Mä olen ollut nyt tosi tyytyväinen ja ihailen näitä vieläki välillä peilistä ;) Ihan mahtavat värit hän valitsi ja miten näistä tulikin näin kiiltävät!

Kommentoi