Väärinymmärretty ponnarihypetys

NUDE

Varmasti suurin osa teistä on kuullut ns. puhelinjohtoponnareista. Siis niistä kikkuroista muovihärpäkkeistä, joilla hiukset pitäisi muka saada kiinni paremmin, hienommin ja vielä pysyvämminkin kuin millään perusponnareilla. Tavalliseen tapaani innostuin itsekin näistä kummajaisista, kun niitä alkoi näkyä lähes kaikkien päässä ja lähes kaikissa kauneusblogeissa ympäri maailmaa. Mutta kun itse vihdoin pääsin kokeilemaan muovisia rinkuloita olin jossain kummastelun ja kauhistelun välimaastossa; miten kukaan voi laittaa hiuksiinsa jotain näin kamalaa! Muutaman uuden yrityksen, satojen irti repiytyneiden hiusten ja raivopäisen ponnarinirroittamisen jälkeen mun puhelinjohtoponnarit lensivätkin syvälle kaapin perukoille, eivätkä ne sieltä koskaan tulleet ulos.

Sitten tapasin Invisibobblet. Uusimman LivBoxin (saatu blogin kautta) mukana tulleet söpöt pikku ponnarit, jotka ovat onnistuneet saamaan mut koukkuun viikossa. Olen siis aivan myyty. Nyt vihdoin ymmärrän mistä tässä puhelinjohtoponnari-hypetyksessä on oikein ollut kyse!

Mulla on aina ollut ongelmia saada ekalla yrityksellä hyvä ja hieno suttunuttura. Aina joku hiusosio menee väärään suuntaan ja nuttura näyttää joko litistyneeltä tai liian roikkuvalta. Aika ajoin olen aina yrittänyt uudelleen, että josko tänään tulisi se täydellinen suttunuttura, mutta lopulta olen luovuttanut ja tyytynyt jälleen siihen ihan tavalliseen ponnarikampaukseen. Parasta Invisibobbleissa onkin se, että niiden avulla lähes jokainen suttunutturayritys onkin onnistunut! Olen niiiiiiin innoissani ja tässäpä todisteeksi kuva eilisestä noin kolme sekuntia aikaa vieneestä kampauksestani:

Toisin kuin ne omat surkeat kopioponnarini, Invisibobblet lähtevät ilman taistelua irti hiuksista. En kestä sitä tunnetta, kun ponnari jämähtää hiuksiin ja sen irroituksessa mukana lähtee tuppo juuri kuntoon hoidettuja hiuksia niin että rutina vain kuuluu. En myöskään koskaan tajunnut sitä, että johtoponnarit muka pitäisivät ponnarikampauksen paremmin paikoillaan. Omat vanhan ponnarini eivät pitäneet tukkaani yhtään sen paremmin kiinni kuin tavalliset pompulat, kampaus löystyi jopa nopeammin ja siitä tuli kummallisen muotoinen. Mutta väärinymmärrystä tämäkin. "Oikeilla" puhelinjohdoilla kampaus tosiaan pysyy tiukasti paikoillaan ilman, että tukkaa ja päänahkaa kuitenkaan kiristää. Ja itse asiassa tuo yllä oleva kuva onkin otettu monen tunnin labrahommien jälkeen, eikä hiuksissa ole suihkautustakaan lakkaa!

Niskavillat mulla tosin tulee roikkumaan aina, sitä ei mitkään ihmeponnarit pysty koskaan muuttamaan ;)

Mitäs mieltä te olette tästä ponnarihypetyksestä ja käytättekö te puhelinjohtoponnareita?

Kommentit

Chatte (Ei varmistettu)

Aika outoa, mulla on kyllä kaikki halppisversiotkin toimineet ihan hyvin.. tosin nyt suurin osa hyvistä on kadonneet (loput on sellasia hiukan lapsellisen värisiä), joten näitä voisin kyllä testata seuraavaksi! :)
Ps. Mitä biologi tekee labrassa? T. Kemisti

Erika Naakka
NUDE

Hheh solu- ja molekyylibiologiaan erikoistunut biologi tutkii viruksia solujen avulla ;)

nn (Ei varmistettu)

Heh, samaa ihmettelin. Mulla on vain noita feikkiponnareita, ja yhtä hyvin on toiminut. Mitenköhän joku löytää noista eroja? Mulle merkillä ei ole väliä.

Annika (Ei varmistettu)

Mulla on noita "oikeita" ja myöskin niitä "feikkejä". Itellä on niin paksut hiukset, että noilla oikeilla ja ohuemmilla saa tehtyä ihan normaalin ponnarin, joka ei valo ja löysty. Niitä paksumpia glitteristä ostettuja feikkejä käytän sitten juurikin noihin suttunutturoihin ja johan toimii! Mä en ole huomannut mitään eroa näiden oikeiden ja feikkejen välillä, mulla lähtee molemmat tukasta helposti ja hiuksia repimättä. Ainut ero on se, että nuo ohuet ovat liian köykäsiä mun nutturoihin. :)

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

On puhelimenjohtoponnareita ja sitten on Invisibobbleja :) Itsekin vannon jälkimmäisten nimeen <3

Eveliina (Ei varmistettu) http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

Mä kans pitkän välttelyn jälkeen päätin tilata pretty.fistä pari pakettia ja täytyy kyll myöntää, et onhan noi ny miljoona kertaa parempia ku perusponnaritkin! Pito on hirveen hyvä, ja nyt nutturatki pysyy koko päivän paikallaa, vaikka töissä joutuis juoksee joka suuntaan!

Hansu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Mä ostin innoissani näiden halpisversioita, hyvin toimi kunnes ne alkoivat venyä muodottomiksi. Odotukset "aitojen" suhteen olivat siis kovat, mutta tuntuvat venyvän vielä nopeammin ja pysyvätkin huonommin mulla (heppoisemmat). Eikä mulla riitä kärsivällisyys irrottaa niitä nätisti, joten aina lähtee hiuksia mukana... :( Se tunne, kun oot kieputtanut tollasen juoksulenkille, "koska pysyy paremmin kuin normaali ponnari eikä jää jälkeä kun avaat hiukset lenkin jälkeen" ja ponnari lörtsähtää parin sadan metrin jälkeen, ja sitten hikisin käsin revit sen irti ja sitten ne irtohiukset liimaantuu hikiseen niskaan, käsiin ja joka paikkaan... Ja lenkin jälkeen hiuksissa on tavalliseen tapaan painaumat. :D

Saara (Ei varmistettu) http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Oon aina vierastanu noita puhelinjohto ponnareita. Ne on suoraan sanoen aika rumia hiuksissa musta :( Mutta jos ne on muuten paljon parempia kuin tavikset niin ei sillä ole niin väliä minkälainen pompula päässä on :) eikä kukaan ees ponnarkia kato :) pitää pistää siis ostoslistalle ;)

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://www.homeatlastblog.com/

Mulla on vaan feikkejä eBaysta ja hyvin ovat toimineet mun paksuun vyötärömittaiseen tukkaan. :) Joskus jäävät skidisti jumiin pois ottaessa saumakohdastaan, mutta kun selvittää sotkun rauhallisesti, ei tuhoja ole mulla päässyt syntymään. :) Tukka pysyy näillä paljon normiponskuja runsaampana ja ryhdikkäämpänä, kun mulla tuo pituus ja tukan määrä tuppaa painamaan aina ponnareita ja nutturoita alaspäin.

Ella (Ei varmistettu)

Tykkään invisibobbleista, vaikka aluksi pidin niitä ruman näköisenä hiuksissa. Nutturajuttuihin ihan ehdottomia ja todellakin pitävät nutturat hyvänä ja ennen kaikkea ryhdikkäämpänä koko päivän! Mulla ei myöskään jää näistä kuin ihan minimaalinen painauma hiuksiin ja senkin saa haromalla piiloon :)

Laura (Ei varmistettu)

Täältä löytyy myös halppisversiot, mutta pakko sanoa, että mun neonvärien ja hiusten repimisen takia halppikset saavat miinusta. Meinasin kerran ostaa nämä "oikeat", mutta jätin kuitenkin hyllylle. Nyt heräsi uudestaan himo ostaa "oikeat"... Taidanpa käydä tällä viikolla stockmannilla! :D täytyyhän ne testata!

Miia (Ei varmistettu)

Rakastan näitä <3

Tyttö (Ei varmistettu) http://beautycorner93.blogspot.fi

Ainoat puhelinjohtoponnarit mitä oon kokeillut oli nimenomaan
noita Invisibobblen kirkkaita, ja täytyy sanoa että ikinä en oo ollut
niin pettynyt. Ne venyi ihan yhden tai kahden kerran käytön jälkeen
sellasiksi että niiden käyttö on melkein mahdotonta. Enkä kyllä
ollut yhtään sitä mieltä, että ne olisi jotenkin pitänyt tukkaa paikoillaan,
päinvastoin. Tuntui että piti koko ajan olla kiristämässä. :/

Erika Naakka
NUDE

no höh :/ mullakin ne kyllä venyi, mutta se ei haitannut, yksi kiekka vaan lisää tukan ympäri :) ne mun halpikset nimittäin eivät antaneet tuumaakaan periksi, koska muovi oli tosi paksua ja jämäkkää ja siksi ne sitten repikin hiuksia ja oli muutenkin epäkäytännöllisiä :/

Elli (Ei varmistettu)

Mullakin venyy noi invisibobblet, mutta yön aikana ne aina palautuvat takaisin alkuperäiseksi. Ensin luulin että pilalla ovat kun ei tunnin jälkeen ollut palautunut muotoonsa, mutta aina yön aikana kyllä. Kokeilin kaverilta kanssa halppis versiota ja ei kyllä pysynyt ponnari päässä mutta näillä pysyy. Ainoo ongelma ponnarin teossa on se jos haluaa kiristää sitä, niin kiristyksen jälkeen tukkaa sojottaa joka puolelta rumasti.

Erika Naakka
NUDE

Hei joo mäkin huomasin, että kun annoin yhden ponnarin olla pari päivää itekseen ni sehän pieneni! eli siis kaikki paketin ponnarit samaan aikaan käyttöön, eikä niin että venuttaa yhen muodottomaksi ja sit ottaa seuraavan käyttöön.

MissAria (Ei varmistettu)

Mulla taas ihan päinvastoin. Nää aidot bobblet venyy ja vanuu, ei palaudu muotoonsa ja ponnari löystyy jo viiden minuutin päästä laitosta. Mut ne feikkibobblet pysyy vaikka pommi räjähtäis.

Nada (Ei varmistettu)

Kyllä johtoponnarit tuntuisivat toimivan, ennen kaikkea liukkaassa tukassa. Äidilläni on yliluonnollisen liukkaat hiukset, joita ei kuulemma mikään ole koskaan pidellyt. No, nyt hänellä on johtoponnareita, ja ne pitävät. Minulla toimivat kyllä tavallisetkin ponnarit, mutta käytän noita johtohärpäkkeitä, koska olen antanut uskotella itselleni, että ne kuluttaisivat tukkaa vähemmän.

Ne tosiaan venyvät, joten pidän niitä varalla niin monta, että kukin ponnari saa aina päivän käytön jälkeen levätä pari päivää. Ne palaavat kyllä sillä aikaa muotoonsa.

Kommentoi