Valmistujaiskampaukset 2013, osa 1/2

NUDE

Olen kerännyt niin paljon kuvia tämän vuoden valmistujaispostaustani varten, että mun oli pakko jakaa tämä homma kahteen osaan. Eli tänään jaan teille inspistä valmistujaiskampauksiin niille, jotka aikovat haluavat pitää hiuksensa auki ja huomenna on sitten luvassa lettejä, nutturoita ja kaikkea siltä väliltä ;)

Kauniit kiharat

Luonnollisen näköiset suuret kiharat sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen - ja etenkin ylioppilaslakin alle ;) Tähän kohtaan sopii mainita myös ns. "sivuheitto", jossa etuhiukset kurkottelevat jo juppikuplamaisia ominaisuuksia! Parhaiten pysyvät kiharat saa kiharruspuikolla, piipparilla tai suoristusraudalla. Muista myös lämpösuoja ja kosteudelta suojaava hiuslakka! Jakauksen paikalla ei tänä keväänä ole niin väliä, niin syvä sivujakaus, kuin luotisuora keskarikin käy ;)

Luonnolliset laineet

Latvoista kevyesti muotoillut ja ihanan luonnollisen näköiset hiukset sopivat täydellisesti kesäjuhliin. Ja tyyli ottaa koko ajan isompaa jalansijaan julkkisten juhlakampauksissa. Yksi tapa saada laineita on kihartaa ne isolla kihartimella, mutta sain kerran kampaaja Miika Kemppaiselta vieläkin paremman vinkin: kiharra hiukset ensin vaikkapa suoristusraudalla ja suorista sitten kiharoita samaisella raudalla! Tuloksena on pysyvät laineet, jotka päivän mittaan alkavat pikemminkin kihartua, kuin suoristua.

Silky straight

Tänä keväänä punaisen maton valloittivat ilmavat laineet ja piikkisuorat, todella kiiltävät hiukset. Nyt uusin nouseva trendi taitaakin olla kampaus, jossa hiukset ovat kiiltävät ja täydellisen suorat, ja aseteltu korvien taakse selkää pitkin laskeutumaan. Lättätukkaisten kehottaisin hieman harkitsemaan tätä kampausta, sillä kampaus lössähtää helposti, eikä täysin päätä pitkin roikkuva tukka imartele ketään. Alle saa kestävää kohotusta viimeaikaisen villityksen, tyvikohottajan, avulla (joka mun on muuten ihan pakko hankkia ihan näillä näppäimillä!)

Huoleton surffitukka

Yksi suurimmista tämän hetken hiustrendeistä on myös huoleton surffikampaus, joka on siirtynyt rannoilta punaisille matoille asti. Hiukset siis saavat näyttää siltä, ettei niille ole sängystä nouseminen jälkeen tehty yhtään mitään. Mutta tästä kaikesta huolettomuudesta ei kannata hämääntyä; vaivattomalta näyttävä kampaus saattaa vaatia jopa enemmän työtä, kuin esimerkiksi muotoilurautakiharat! Mutta jos olet valmis käyttämään aikaa, suolasuihkeet, tuuheutta antavat hiustuotteet ja niiden kaikkien kerrostaminen ovat kestävän surffitukan salaisuus.

Lisää inspiraatiota valmistujaisia ja muitakin kevään ja kesän juhlia varten löytyy Valmistujaiset-kategorian alta. Viime vuoden valmistujaispostaukset löydät täältä ja täältä.

Ainiin ja eilen yksi lukijoistani muistuttikin minua edellisestä arvonnasta ja tajusin, etten ole ilmoittanut täällä ollenkaan voittajaa! Eli Iberon klipsipidennysten voittajaksi selviytyi Salla Vainionpää, onnea vielä kertaalleen! :)

Kommentit

Lola (Ei varmistettu)

Mahtavaa pläjäys kuvia!

aiheesta toiseen... löysin äsken tumblr'ista kuvan joka näytti oudon tutulle http://labellechique.tumblr.com/post/46588051180
ps: kuvalla on 11 601 notes', "melko" suosittua ;)

Erika Naakka
NUDE

OHO! aika hauska et törmäsit tohon! mut ei vitsi kun ärsyttävää, ettei missään näy lähdettä :( pitäis varmaan alkaa laittaa blogin nimi noihin kuviin mukaan..

Kommentoi