Valmistujaiskampaukset 2013, osa 2/2

NUDE

Ja nyt seuraa valmistujaiskampauspaketin toinen osuus. Tänään vuorossa ovat nutturat, letit, chignonit ja ponnarikampaukset :)

Nätit nutturat

Siisti nutturakampaus on varma valinta mihin tahansa juhliin, esimerkiksi häihin tai valmistujaisiin. Helpoin tapa tehdä nuttura on laittaa hiukset ponnarille ja kiepauttaa hiukset sen ympärille, kuten suurin osa näistä kuvan kampauksista on tehty. Jos omat hiukset eivät riitä näyttävän nutturan tekoon, voi täytteenä käyttää esimerkiksi hiusdonitsia (sivupalkista löytyy myös tutorial-video). Tänä keväänä nutturan paikka on niskassa, mikä varmasti sopii hyvin valkolakkisille.

Letitystä

Ah ne ihanat letit! Kesän luottokampaus syntyy ranskisten ja hiuskoristeiden avulla ja sopiihan lettinuttura yo-lakinkin alle! Ja leteillähän voi tehdä vaikka mitä, jos vain osaa. Kannattaa siis tehdä pari harjoituskampausta ennen h-hetkeä, sillä kiireessä ranskiksen räpeltäminen ei ole mitään kivointa puuhaa (kokemusta on). Mutta onneksi letti on kuin pizza, vaikka se olisi huono se on silti hyvä! Kuten Nicole Richien letit alarivillä keskellä osoittavat. Ja esimerkiksi hollantilaisella letillä, joka näkyy kollaasissa tokalla rivillä vasemmalla, saa kampaukseen mielenkiintoisen efektin (tutorialvideo). Myös superhelppo "milkmaid braid"-kampaus sopii kesäjuhliin ja sen osaa varmasti jokainen tehdä (tutorial).

Chignon-nutturat

Siistiä nutturaa hempeämpi vaihtoehto on niskaan tehty chignon-nuttura. Erilaiset kieputukset ja letit ovat kiva lisä myös näihin kampauksiin ja ihan tavallisenkin letin voi helposti kiinnittää pinneillä sykkyrälle niskaan. Postailinkin vähän aikaa sitten muutamia nutturavideoita ja pääset katsomaan niitä tästä. Ja chignoneissahan ei muuten haittaa vaikka suortuvia roikkuisi vähän sieltä täältä, epäsiisteys on trendikästä! ;) Chignon-nuttura kannattaa muuten aloittaa hiusten kevyellä kihartamisella. Tällöin hiukset taipuvat kauniisti erilaisiin muotoihin. Myös rakennetta antavia tuotteita, esim. hiuspuuteria, kannattaa käyttää nutturaa tehdessään.

Juhlavat ponnarikampaukset

Juhlallisen ponnarikampauksen kanssa ei voi mennä pahasti pieleen. Myös ponnarit tehdään tänä keväänä aika alas ja uusin trendi on 60-luvulta vaikutteensa saaneet takaa tupeeratut ponnarikampaukset, joita on alkanut näkyä yhä enemmän muotinäytösten lavoilla. Tässäkin erilaisilla kieputuksilla voi helposta ponnarikampauksesta saada hieman kiinnostavamman näköisen. Ohjeet helppoon kiepautuskampaukseen löydät esimerkiksi täältä ja täältä löydät videon yhdestä mun lemppari ponnarikampauksesta :)

Tässä vielä muutamia hiuskoristeita, joilla esimerkiksi tavallista nutturakampausta saa vähän piristettyä. Ja kukkakoristeet sopivat hyvin vaikkapa valkolakin seuraksi. Hiuspannat ja sulkakoriste Glitteristä, kirkkaan valkoiset kukkakoristeet Lindexistä ja luonnonvalkoiset kukat H&M:stä.

Huhhuh siinä olikin aika läjä valmistujaiskampauksia! Toivottavasti saitte tästä ja edellisestä valmistujaispostauksesta jotain inspistä kampauksiinne. Jos joku teistä muuten tekee jonkun näissä postauksissa nähdyistä kampauksista, lähettäkää mulle ihmeessä kuva siitä! Olisi kiva nähdä, millaisia kampauksia saatte kesän juhliin aikaiseksi. Jos haluatte jonkun näistä kuvista isompana esimerkiksi kampaajalle vietäväksi, voin linkittää alkuperäisen kuvan :)

Lisää inspiraatiota valmistujaisia ja muita kesän juhlia varten löytyy Valmistujaiset-kategorian alta. Viime vuoden valmistujaispostaukset löydät täältä ja täältä (meikit).

Tämän ja edellisen postauksen kuvien lähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 + Pinterest.

Kommentit

Jansku (Ei varmistettu)

Miksi kaikki kampauksesi on osoitettu pitkähiuksisille,kuten itse olet ? Mites trendikkäät irokeesit ja muut lyhyt hiuksiset, kai nekin on neuvojesi arvoisia ?

Erika Naakka
NUDE

Joo mietin tota itsekin. Postauksista olisi vaan tullut kilometrien pituisia, jos olisin lisännyt tähän vielä polkat ja siilit ja lyhyet ja muut hiukset mukaan. Mutta täältä voi käydä kurkkaamassa ainakin jotain inspistä myös lyhythiuksisille: http://nude.costume.fi/2012/03/04/kakkaraviikko-paiva-7-lyhyet-hiukset-ja-jalkipohdinnat-2/ :)

Paula P (Ei varmistettu)

Nättejä kampauksia, mutta lakin päähän painajille tärkein huomio unohtui: nutturan yms pitää olla niskassa, jos tukan haluaa näyttävän hyvältä lakin kanssa. Yksi jos toinenkin muotitietoinen ylioppilas on näyttänyt hieman vähemmän muodikkaalta yo-lakin keikkuessa pikkumyy-nutturan päällä epävakaan näköisesti :)

Erika Naakka
NUDE

ajattelin, ettei mun sitä ehkä erikseen tarvitse kertoa ;) ja onhan niitä muitakin valmistuvia, kuin ylioppilaat!

Paula P (Ei varmistettu)

On paljon muitakin valmistuneita ja moni ylioppilas heiltä varmaan kadehtiikin tuota kampausvapautta :)

Supersunnuntai - glitter.fi (Ei varmistettu) http://glitter.se/finnish/blog/supersunnuntai/

[...] Kuva Nude [...]

Kommentoi