Video: Feelunique unboxing + alekoodi!

NUDE

Nyt on aivan uudenlaisen videon vuoro. Sain vähän aikaa sitten yhteistyöehdotuksen Feelunique.com-nettikaupasta. Ja koska Feelunique on suosikkinettikauppani kosmetiikan tilaamiseen, suostuin tietysti heti. Sain tuotepaketin viime viikolla ja tällä videolla pääsen tuotteisiin käsiksi ensimmäistä kertaa. Paitsi yhteen huipputuotteeseen otin varaslähdön ;)

Videolla unohdin kylläkin kertoa kokemuksiani Feeluniqueen liittyen, mutta rustailen niitä vähän tähän. Olen siis tilannut nettikaupasta jo ainakin viiden vuoden ajan tuotteita, joita ei Suomesta saa tai tuotteita, jotka ovat selvästi meikäläisten hintoja edullisempia. Ikinä ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia tilauksen kanssa ja nykyään myös tullimaksuista ei tarvitse huolehtia, tuotteet tulevat EU:n alueelta. Ja aiemmin, kun purnukat lähetettiin Jerseyn saarilta, Feelunique korvasi maksamani tullit joka kerta.

Toimitusajat ovat vaihdelleet noin viikosta pariin. Koskaan en ole joutunut odottamaan tuotteita paria viikkoa kauempaa, kuten esimerkiksi Beautybaysta tilatessa. Toimitus on ilmainen, kun tilaa yli 40 eurolla.

Myös kaikki yhteistyöt Feeluniquen kanssa ovat sujuneet aina superhyvin, mikä ei todellakaan ole ulkomaisten yhteistyökumppanien kanssa päivänselvää. Tuli siis varmaankin jo selväksi, että Feelunique on luotettava ja vaivaton paikka tilata, enkä voi muuta kuin suositella isosti! Linkit videolla näkyviin tuotteisiin löytyvät alta. Jakakaa hei tekin kokemuksenne Feeluniquesta! :)

♥ ALEKOODI ♥

Koodilla ERIKANAAKKA10 saat -10% alennuksen Feelunique.comista, kun tilaat yli 30 eurolla!

♥ TUOTTEET ♥

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup
theBalm Meet Matt(e) Trimony Matte Eye Shadow Palette
Sigma F35 - Tapered Highlighter Brush
theBalm Mary-Lou Manizer
Stila Stay All Day Liquid Lipstick
NYX Highlight & Contour Pro Palette
NYX Soft Matte Lip Cream

Postaus sisältää yhteistyölinkkejä.

Kommentit

Ola

Hei Erika,

olit ihanan rento, vapautunut ja säihkyvä videolla. Tätä oli ilo katsella, ja kiitos hyvistä vinkeistä;) En tiennyt, että Feeluniquen tuotteet lähetetään tätä nykyä EU:n puolelta. Itsekin tilasin muinoin kaikki hiustuotteeni tätä kautta, mutta lopetin kyllästyttyäni tullimaksuihin. Nyt siis ei muuta kuin shoppailemaan Fudgen silvershampoota jälleen, jeij!

Erika Naakka
NUDE

No niinpä, mäkin ilahduin kun sain tästä tietää! Täällä vielä mustaa valkoisella: https://help.feelunique.com/hc/en-us/articles/207521529-Will-I-be-charged-VAT- :)

Erika Naakka
NUDE

Niin ja kiitos palautteesta :) <3

Mira / Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

FeelUnique on kyllä ehdottomasti yksi omistakin suosikkiverkkokaupoista. &lt;3

Eevake (Ei varmistettu)

Olen myös ollut Feeluniquen tyytyväinen asiakas jo useamman vuoden ajan. Hyvät hinnat, nopea toimitus, ystävällinen asiakaspalvelu - ihan mahtava kokonaisuus. Ja sitä saapuvaa pakettia on aina yhtä ihana avata &lt;3

Erika Naakka
NUDE

No niinpä! Eikä tarvitse pelätä että siellä ihanassa paketissa olisi ikinä yksikään tuote rikki koska noita palleroita on täytteenä niin paljon :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Höh, en saa alea koodillasi :( NYX ei kuulu ilmeisesti discount-tuotteiden piiriin.. eikä kaupan omat aletuotteet, joita näytti olevan paljon. Nojoo, enköhän tilaa kuitenkin!

Iiäl (Ei varmistettu)

Moi! Ihailen aina sun kulmakarvoja, joten olis huippua nähdä videolla miten teet ne! :) Mistä olet muuten hommannut tuon ihanan glittertaustan?

Taijanur (Ei varmistettu)

Toivotaan, ettei Britannia eroa EU:sta. Siinä joutuisi monta meikkien ostopaikkaa kysymysmerkin alle.

elisa_annamari

Iso kiitos alennuskoodista, joka toimii myös ulkomailla!! Nyt tilaan viimein Urban Decayn Naked 2 paletin :D

Miia Ezen (Ei varmistettu) http://www.idealista.fi/miikkulaisen/

Heippa! Olipas hauska video. :) Nää unboxaukset on aina jotenkin niin jänniä. :D Mitä kameraa muuten käytät kuvatessa ja entä valaistus?

Kommentoi