Videotutorial: silmämeikki Urban Decay Naked 3 -paletilla | Video Tutorial with Urban Decay Naked 3 Palette

NUDE

Oma nakukokoelmani tuli täyteen, kun sain jokin aikaa sitten Urban Decaylta heidän Naked 3 -palettinsa. Paletin violetit sävyt korostavat kivasti sinisiä silmiä ja olenkin viime aikoina kunnostautunut lilaan taittavien luomivärien käytössä silmämeikissä. Palettien vertailukuvan löydät tämän postauslinkin takaa.

Vaikka paletin vaaleat sävyt ovat osoitteutuneet vaikeiksi oman vaalean ihonsävyni kanssa, on paletin kauniit lilat sävyt olleet kovassa käytössä. Siksi päätin tehdä yhden videotutorialin, jossa käytän vain tämän Naked 3 -paletin sävyjä Buzz, Factory ja Blackheart. Peukku ylös, jos tykkäät! :)

// Here's a tutorial using just the Urban Decay Naked 3 palette. I've been loving violet tones in my eye makeup because they highlight the blue color in my eyes. Thumbs up if you like it!

GET THE NEWEST POSTS: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Sunday
We love sundays

Ostin itse tuon samaisen paletin syksyllä ulkomailta, koska myyjä suositteli. En koskaan käytä liilaan tai vaaleanpunaiseen meneviä luomivärejä, enkä olisi sitä ostanutkaan ellei myyjä olisi ihastallut sen sävyjä ihollani. Paletti on jäänyt pölyttymään kaappiin :(. Nyt sain kyllä inspiraation kokeilla noita värejä - vielä kun osaisi häivyttää kunnolla. Siihen kaipaisinkin joskus vinkkejä! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa saada tästä paletista tutoriaali, ja vielä noin kiva lopputulos! Todella kiva yllätys harmaaseen keskiviikkopäivään, täytyypä heti kaivella paletti esille ja lähteä kokeilemaan :)

Erika Naakka
NUDE

Jee kivaa! :)

Miia / Miikkulaisen.com (Ei varmistettu) http://www.miikkulaisen.com/

Heippa! Ihana meikki! Piti vielä se sanoa, että teet todella kauniisti rajaukset. Ihan kun katsoo kansainvälisesti suuria meikkivloggajia, niin niiden rajaukset on jotenkin hassuja. Näyttää hyvältä silmät auki, mutta silmät kiinni jotenkin oudon mallisilta. Sun näyttää hyvältä miten päin vaan. Niinkin yksinkertainen asia, mutta voisitko tehdä videotutoriaalin sun tavasta tehdä rajaukset? :)

Erika Naakka
NUDE

Kuule just sain sun innoittamana videon rajauksista valmiiksi :) Julkaisen sen varmaankin ensi viikon alkupuolella! :)

MaijaMehiläinen (Ei varmistettu)

Itselleni taas tämä kolmonen on ihan täydellinen. Vihreänharmaat silmät tykkäävät erilaisista vaaleanpunaisista ja Roosan sävyistä. Vain tumman väri muuttuu iholla jotenkin vihertävä ja jää siten aika vähälle käytölle. Jännää kun puhut laillista väreistä - en itse nähnyt yhtään kiilaa sävyä :)
Laatua en hirveästi kehu, napit putoavat omia aikojaan.

Kiitos kivasta blogista ja asiantuntemuksestasi!

Tiitula (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Tosi hieno ja sopii sinulle!! Mulla on tuo Naked3 ja käytän lähinnä siitä vain kaikista vaaleimpia sävyjä, kun minusta nuo tummat ei oikein sovi minulle, mutta pitää joskus kokeilla näillä ohjeilla. :)

HR (Ei varmistettu)

Mä käytän noita vaaleita glitterisempiä vähän tehostamaan perusmeikkiä, näyttää siistiltä esim. Dust tai joku muu vaalea levitettynä ohuesti koko luomelle ja luomivakoon ihan aavistus tummempaa sävyä :) tummimpia sävyjä oon arastellut mutta pikkujoulukauden alettua nekin varmaan pääsevät käyttöön.

HeidiB (Ei varmistettu) http://mustaakajalia.purkkimafia.fi

Onpas kaunis meikki! Pitääkin ottaa Naku kolmonen esille ja kokeilla tätä :)

Erika Naakka
NUDE

Kiitos :) Ootko muuten tykännyt siitä paletista?

Kommentoi