Videovinkki: kynsitaidetta à la Prabal Gurung

NUDE

Tämän Prabal Gurungin takahuoneesta otetun kuvan jälkeen olen ajatellut kynsifoliorullan hankkimista. Koskaan en ole sellaisia kokeillut, mutta nyt löysin eBaysta hyvän hintaisen paketin (linkki tuotteeseen) ja odottelen parhaillaan sen saapumista :)

Ja onneksi täältä löytyi juuri noiden Gurungin tämän kevään näytöslavalla nähtyjen ihanien kynsien tutorialvideo! Ei kun liimaa kynnelle, kosketus foliolla ja söpön värikäs manikyyri on valmis!

Oletteko te koskaan käyttänyt kynsifoliota? Vinkit jakoon! ;)

Kommentit

Julia (Ei varmistettu)

Oon kokeillu ja ollu tosi tyytyväinen tulokseen! Voin myös toooosi lämpimästi suositella tälläistä sivustoa kuin : www.bornprettystore.com tosi halpa ja omasta mielestäni luotettava verkkokauppa josta itse kaikki kynsisäläni hommaan :)

Julia (Ei varmistettu)

Ainiin ja itse teen tän aina ihan ilman liimaa, kynsilakan vaan pitää olla jo melkein kuiva kun tuputtelee foliota päälle. Vaatii vähän harjottelua kyllä tällä tekniikalla ;p

Ola (Ei varmistettu)

Uuu hienot kynnet! Pakko vinkata, että ostin kaksi viikkoa sitten neljä kynsifoliorullaa TIGERISTA! Taisivat maksaa 2 tai 3e, ja olivat kyllä ehdottomasti koko rahan arvoiset, vaikkei pinkin folion kuvio tykännytkään jäädä kynnelle! Kultainen ja monivärinen rulla sen sijaan toimivat oikein moitteettomasti;DD Kokeilin kylläkin liimausta kynsilakalla enkä liimalla, joten ehkä liimatemppu voisi saada pinkinkin rullan pelaamaan! Millasta liimaa tähän suosittelisit?

Charkku (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/charlotan-silmin

Tulee mieleen lapsuuden askarteluhetket, glitteriä ja värejä vähän kaikkialle sotkien :D myöskin noi värit ja glitterit saattoivat herättää sen pienen lapsen sisältäni.. yllättävän ihanat, ja no, tohon grunge-tyyliin sopivat kynnet. :)

Kommentoi