Viikon kampausinspiraatio

NUDE

Ah, rakastan niin paljon Instagramin uudehkoa (?) ominaisuutta, jolla mielenkiintoisia kuvia voi tallentaa omiksi kokoelmiksi. Itseltähän löytyy monta kansiota sisustukselle, kampauksille ja meikeille ja päätin jakaa pari viime aikoijen ihaninta kampausta viikonlopun inspiraatioksi teillekin. Ihanaa viikendiä <3

Kuvat: @authentichairarmy, @oribeuk, @heggyhair, @jasonfassbender.parlour.unley

Kommentit

Pepa (Ei varmistettu)

Hei, ajattelin tulla antamaan rakentavan palautteen, sillä lakkasin juuri seuraamasta blogiasi, ja ajattelin kertoa miksi. Tätä kommenttia ei tarvitse julkaista, jos kokee, etten pysynyt rakentavana :)

Alunperin aloin seuraamaan blogiasi kahdesta syystä. Siksi, että olet blogisi perusteella älyttömän siisti tyyppi ja siksi, että olet ehdottomasti luovimpia meikkibloggaajia, mitä Suomessa on. Aivan ehdottomasti. Ei sitä pelkkää nudea smokey-eyeta, vaan kokeilet rohkeasti trendejä sun muita, etkä heittäydy turhan avantgardeksi. Saara Sarvas ja sinä olitte suosikkejani pitkään, sinä tarjosit sen vielä helpommin lähestyttävän meikin.

Viime aikoina postauksesi ovat olleet kuitenkin turhan keskittyneitä muiden ideoiden jakamiseen, ideoiden, jotka olen jo itse nähnyt. Tai jopa postauksia, jossa jaat omia postauksiasi kuukauden varrelta. Ollaksesi kauneusbloggaaja, olen nähnyt monet trendit viimeisenä sinun blogistasi, nähtyäni samat nutturat, meikkitutot ja läpivetoletit jo miljoona kertaa muita kanavia pitkin. Enkä seuraa muita meikkiblogeja, mitä nyt instassa hudabeautyja sun muita. Blogisi turhautti, koska linkkipostauksesi tuntuivat sisällöttömiltä, sillä seurasin blogiasi juuri sinun itsesi vuoksi. Sen kerran kun hehkutit jotain (esimerkiksi nyxin nestemäisiä huulipunia ja viimeksi tänään instagramin kirjanmerkkiominaisuutta) oli päälimmäinen tunne pieni ärsytys. Minä tiesin tästä jo vuosi sitten, kuinka jäljessä "alan ihminen" voi olla. Seuraisit aikaasi, senkin! Asiaan toki vaikuttaa se, että nämä jutut tulevat suomeen jälkijunassa, mutta aina sekään ei ole selittänyt postauksen hitautta. Kun trendi on ollut ilmoilla jo kuukausia, ovat postauksesi olleet turhaa toistoa.

Omat sovelluksesi ja kokeilusi trendeistä sun muut tuotekokeilut ovat jäätävän hienoja, mutta varmasti vievät tuhottomasti aikaa, ja tuntuvat siksi jääneen hieman taka-alalle. Niitä kuitenkin on, ja ne ovat aivan priimaa. Eli blogisi vakituisen seuraamisen sijaan kurkkailen jatkossa valikoiden, mitä tänne on tullut. Trendit ja meikkisuositukset nappaan muualta, mutta sun omatekemille meikki- ja hiustutoille ei kukaan pärjää.

Toivottavasti palaute pysyi asiallisena ja jos siitä sai jotain vielä irtikin, niin mahtavaa! Nähdään taas kun tälle lukijalle tulee ikävä mahtavaa hymyäsi ja reipasta kirjoitusotettasi, siihen asti heipodei :)

Erika Naakka
NUDE

Harmi jutu että sulle on tullut tollanen fiilis! Heipodei, toivottavasti vielä jotkut postaukset tuo tiesi tänne! :)

Nordd (Ei varmistettu)

Komppaan Pepaa.

Minä pitkäaikaisena lukijanasi olen vaihtunut hyvin satunnaiseksi "lukijaksi". Lainausmerkeissä "lukijaksi", sillä en ole pitkään aikaan kokenut että postauksiasi huvittaisi lukea alusta loppuun saakka, niinkuin aikaisemmin. Mielenkiintoisuus oman työsi kautta uupuu blogista, mikä aikanaan herätti uteliaisuuteni ja haluni seurata blogiasi.

Erika Naakka
NUDE

Höh harmi, että et ole saanut blogistani enää haluamaasi irti. Toivottavasti jatkat silti piipahtalemista :)

Pinkpepper (Ei varmistettu)

Miten tuo oikean alakulman sininen lettikampaus on mahdettu tehdä?

Erika Naakka
NUDE

Se on sellasta köysiletitystä! Pitäis tehdä siitä ohjeet heti ku opin sen itsekin :D

Kommentoi