Viikon videovinkki: Kendall Jennerin punaiset huulet

NUDE

Pahoittelut tämän viikon löysähköstä postaustahdista. Olen tehnyt erästä supersalaista videota ja se on vienyt enemmän aikaa, kuin olin suunnitellut. Mutta ensi viikolla taas täydellä tohinalla bloggaamista! Postaus- ja tutorialtoiveita saa esittää :)

Täksi perjantaiksi ajattelin jakaa teille meikkivideo, jonka voi mielestäni todella helposti kopsata vaikka heti viikonloppuna. Kardashianin klaanin Kendall Jenner on saanut oman nimikkopunansa (online limited edition) Estée Lauderin valikoimiin ja se näyttää niiiiin ihanalta! Tällä videolla superhauska Chloe Morello luo Kendallin keväällä nähdyn superfreesin ja kauniin meikin. Ja mukana siis myös tämä Estée Lauderin kirkas uutuusmattapuna :)

Ihanaa viikonloppua <3

// I thought I would share this great video with you guys. In it the funny and super talented Chloe Morello shows how to make this fresh and beautifull makeup that Kendall Jenner wore in spring. Featuring Kendall's own lipstick for Estée Lauder.

Vasen kuva: All Over Press

Kommentit

SimplyStephanie (Ei varmistettu) http://stephaniebeautyblog.blogspot.com

Chole on yksi omisista lempi youtubettajista ja todellakin hauska, ei ota itseään liian vakavasti :) Kendallin puna vaikuttaa aika täydelliseltä punaiselta! Toivottavasti rantautuu myös Suomeen myyntiin.

Erika Naakka
NUDE

Heippa, Sain juuri maahantuojalta viestiä, että kyseessä on ns. online limited edition -sävy, jota ei siis Suomen kamaralta saa :/  Mutta löysin sen Lookfantasticista: http://www.lookfantastic.com/estee-lauder-kendall-jenner-pure-color-envy-matte-sculpting-lipstick-in-restless-3.5g/11153757.html tosin nyt se on loppuunmyyty, mutta jos sitä tulisi lisää! :)

SimplyStephanie (Ei varmistettu) http://stephaniebeautyblog.blogspot.com

Oi kiitos vinkistä! Pitääpä alkaa päivittää sivua ahkeraan, ettei mene tämä ihanuus sivu suun. :)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Chloe on kyl ihana! Toinen ihan yliupea meikkiguru on Desi Perkins! <3

Erika Naakka
NUDE

Niinpä! Olenkin hänen videoitaan jakanut täällä blogissa useasti :)

Sunday
We love sundays

Ai että miten ihana look! Kiitos ideasta, tätä kokeilen heti huomenna juhlissa :)

Jokunen (Ei varmistettu)

Mitäs supersalaista sieltä on tulossa? Nähdäänkö lopputulos blogissa? ;)

Erika Naakka
NUDE

Hih sen kuulet joskus parin viikon päästä ja näkyy blogissa ainakin jotenkin. Enemmän Instassa ja Facebookissa :)

Miia / Miikkulaisen (Ei varmistettu) http://www.miikkulaisen.com

Olisi niin ihana, jos säkin tekisit tutoriaalit videona. :) Osaat tehdä niin ihanat meikit, niin tekemistä olis hauska seurata. Ja tietenkin aina voisit samalla tavoin videolla kertoa mitä meikkejä käytät ja mistä niitä me suomalaiset saamme. Ulkomaalaisia meikkivlogeja on kiva seurata, mutta välillä vähän turhauttavaa, kun ei tiedä mistä noita tuotteita saa. Kiitos kivasta blogista! :)

Erika Naakka
NUDE

No tiekkö oon kyllä aatellut että mun pitäisi ehdottomasti petraantua videoiden kanssa! Oon nyt vähän alkanut tehdä niitä enemmän ja myös mielessä suunnittelemaan :) Syytän vähän huonoa kameratilannetta videoita ajatellen joten sekin toivottavasti pian muuttuu. Kiitos kivasta kommentista ja näköjään sultakin löytyy jo videotutorial! :)

LJK (Ei varmistettu)

Aivan ihana meikki!! Ja tuo huulipuna, voi kunpa sitä saisi tänne Suomeenkin asti. Ostaisin heti. Upea sävy nimittäin :)

Kommentoi