Ladataan...
NUDE

Koska lemppari hiustuotteeni pääsi jo estradille, on aika esitellä myös muutamia hyviä (ja opiskelijan budjetille sopivia) meikkejä.

- L'Oréal Paris Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer. Laitan primeriä silmämeikin alle ja se saa ihon sileäksi ja meikinkin pysymään tosi hyvin.
- Isadora Eye Shadow Palette. Näitä mulla on kaksi kappaletta, toisessa on mattaisia ruskean sävyjä ja toisessa harmaita. Ne ovat erittäin värikylläitä ja kestäviä ja rakastuin niihin heti, kun päätin kiikuttaa värit Sokoksesta kotiin.
- Maybelline New York The Colossal Volum' Express. Olen käyttänyt tätä ripsaria jo ikuisuuden ja aina välillä olen eksynyt muille teille ja kokeillut joitain kalliimpia tuotteita, silti aina päädyn takaisin tähän! Enää en eksy :)
- Maybelline Eye Studio Master Precise Liquid Liner. Nestemmäinen silmänrajauskynä on mulle ehdoton, jos aion mennä koko päivän ilman kello kuuden pandasilmiä. Ystävän suosittelemana ostin muutama viikko sitten tämän ja hyvältä näyttää, tosin sivellin on ehkä hieman liian pieni mun makuun. Mutta hyvin pysyy siellä missä pitää!
- Lumene Crystal Radiance, ihon sävyn heleyttäjä. Tuubi on niin vanha, että vähän hävetti laittaa se tänne :D Mutta hyvin on kestänyt ja kasvoihin saa heti elävän hehkun!
- Make Up Store Cover all (blue). Mulla on aina ollut tummien silmäalusten ongelma, mutta onneksi pari vuotta sitten löytyi kunnon peiteaine! Ja tää purkkihan kestää ikuisuuden.
- Rimmel Sun Shimmer 3 in 1 Bronze. En käytä tätä arkisin, mutta juhlameikkiin se saa kesäistä väriä kasvoille. Talvella, kun kasvot ovat kalpeimmillaan, en voi käyttää tätä juuri lainkaan :/
- Lumene Blueberry long-wear crystal eyeshadow. Siskoni sai Lumenelta tuotepaketin, johon kuului myös näitä ihania luomivärejä. Hieno metallinen hohde!
Heh, näköjään tohon mun hienoon asetelmaan eksyi H&M:n meikkisivellinkin :D Halpa ku mikä ja tietää ainakin, ettei siinä oo käytetty mitään eläintä!


Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Näin blogin alkutaipaleella, haluan esitellä teille tuotteen, joka pelastaa mun päivän, lähes joka päivä. Maailman mahtavin hiustuote on nimittäin KC professionalin Four Reasons -sarjan Hair Powder! Eikä se maksa kuin kympin ja risat.

 

Tadaa! Jos hiukset ovat hieman rasvaiset --> Hair Powder. Jos hiukset ovat lättänät --> Hair Powder. Jos haluat rakennetta hiuksiin esimerkiksi kampausta varten --> Hair Powder. Tuote on ehdoton tällaisille suomalaisille hiirenhännille!

Seuraavaksi demonstroin tämän pelastajatuotteen käyttöä.

Lähes joka-aamuinen lähtötilanne. Tukka on lättänä kuin majavan häntä eikä mitään tunnu olevan tehtävissä!

Vaihe 1. Ravista pulloa kunnolla! Tee sitten jakauksia ja suihkuta hiupuuteria tyveen joka puolelle päätä.

Vaihe 2. Näytä tyhmältä ja tupeeraa tyvi harjalla tai kammalla. Varovasti, ettei tukka ole seuraavaksi täynnä kaksihaaraisia.

 Vaihe 3. Valmis astumaan ulos ulko-ovesta! Ja täähän oli helppoa kuin mikä! :)

Ps. testasin muuten myös uutta Sunsilkin kuivashampoota. Ei toimi. Tai sitten en osaa käyttää sitä. Onko jollain muulla kokemuksia näistä tuotteista?

Ladataan...

Pages