Ladataan...
NUDE

What is this madness?! Vähän aikaa sitten yökötyin stilettokynsistä ja nyt nämä! Törmäsin näihin eilen eräässä blogissa ja järkytyin aika pahasti. Duck nails -manikyyri on ilmeisesti tyylitaiturimme Snookin aloittama villitys, joka valtaa parhaillaan maailmaa ja mä en pidä siitä yhtään. Entä te?

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Tämän meikin inspiraatio on lähtenyt kevään 2013 muotinäytöksistä ja erityisesti Altuzarran malleilla nähdystä meikistä. Paksu rajaus ei näytä liian räikeältä, kun sävy on hillitty harmaansininen. Käytin tässä meikissä Lumenelta saamiani Natural Code -silmämeikkikynää (4 Blue) ja Natural Code Trio -luomiväripalettia (3 Denim), joihin molempiin olen nyt aika pahasti koukussa! Ihania sävyjä :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Ajattelin nyt laittaa tällaisen kunnon pläjäyksen meikeistä, jotka mua tällä hetkellä inspiroi. Tummat huulipunat, pronssiset sumusilmät, kissamaiset rajaukset ja tumma riikinkukkomeikki - siinä tulevien pikkujoulujen luottomeikit!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Tilasin vähän aikaa sitten FeelUnique.comista kauan haaveilemani Lancômen meikkivoiteen ja pitihän siinä samalla ostaa jotain muutakin "kun nyt jotain kerta tilataan". Tilaukseen lähti siis myös Benefitin High Beam -kuultovoide, joka on tavoittanut jo klassikon aseman ainakin kauneusbloggaajien keskuudessa.

Juuri tällaista tuotetta olen hakenutkin; ei liian glitterinen, mutta antaa kuitenkin kestävää ja voimakasta kuultoa. Ja tuote on varmasti myös todella riittoisa, jo pari tippaa hoitaa tehtävänsä. Vaaleanpunaista nestemäistä tuotetta voi levittää esimerkiksi poskipäille, kulmaluulle ja amorinkaareen, ja se sopii kaikille ihosävyille. Suosittelen! ;)

Hintaa on noin 24 euroa ja tuotteen voit ostaa esimerkiksi FeelUnique.comista ja LookFantastic.comista.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

1. Vinski ei näköjään tajunnut mut vitsiä.. 2. Tällaista mömmöä meihin ruiskutettiin suihkurusketuksessa. 3. Ja tällainen oli lopputulos. Näytä mulle missä sul on rusketusraidat! 4. Heti suihkurusketuksen jälkeen iho oli siniharmaa ja saatiin kummastelevia katseita kaupungilla. 5. Valmistautumista Synapsin 50-vuotisjuhliin. 6. Ja mihin tahansa juhliin valmistaudunkin, kämppä yleensä räjähtää tämän näköiseksi. Mites toi siveltimien pitäminen lattialla heh heh..

1. Esko Valtaoja ja fanit! Tämä kuva muuten pääsi professorin Facebook-profiilikuvaksi asti ;)  2.-5. Vuosijuhlintaa! 6. Rooman koneessa. 7. Rooman paras mesta, Trastevere. Ihania pikkukatuja, putiikkeja ja tietenkin sitä maailman parasta jäätelöä :) Hyvää vastapainoa keskustan melulle ja välillä ahdistavallekin tunnelmalle. 8. Kermakakku keskellä Roomaa, Vittoriano-monumentti.

1. Rooman neljäkerroksinen Zara, ah! 2. Meikäläinen Fontana di Trevillä. 3. Meinasin seota Rooman Sephorassa. 4. Illalla Pantheonin kupeessa. 5. Takaisin Suomessa siskon luona, missä Dino oli taas dorka oma itsensä :) 6. Costumen kolmas numero ilmestyi tällä viikolla! Tämän numeron kansi on mun ehdoton lemppari. Lehdestä löytyy myös mun tekemä pantakampaus-tutorial, kannattaa tsekata! :)

Follow me on Facebook and with Blogilista or Bloglovin'!

Ladataan...

Pages