Ladataan...
NUDE

Vaikka en muuten mikään suuri Kimin fani olekaan, on pakko kyllä myöntää, että neidon kampaukset ovat aina todella kauniita. Näin uv-aaton kunniaksi laitankin tänne videon, jossa näytetään miten  tämä Kim Kardashianin ponnarikampaus tehdään. Ja hei, tämähän sopis hyvin myös tämän illan bileisiin, eikö? :)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Nyt toivotan kaikille onnea vuoteen 2013 ja muistakaa tänään ne suojalasit!
Happy New Year everyone! <3

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Juuri ennen joulua postiluukusta kolahti Lumenelta kiva paketti. Siellä oli kaksi Wild Rose Volume -huulikiiltoa, kirkkaanpunainen ja lilahtava sävy, sekä Sensitive Touch -ripsari. Olen aina pitänyt Lumenen huulikiiltoja parhaimpina ja siki olinkin tästä lahjasta toooosi iloinen :) Huulikiillot pääsevät parempaan esittelyyn myöhemmin.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Seuraavaksi luvassa iso kuvapläjäys meidän joulusta täällä Harjavallassa :)

Ja tässä erään lahjalelun tarina. Ensin oli tämä:

Sitten lahjansaaja pääsi vauhtiin:

Ja lopuksi oli tämä. Että ole hyvä vaan, Dino..

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Pitääkin varmaan tässä samalla tehdä kaikille selväksi, että mä en siis ole Instagramissa, enkä ole sitä kautta edes ottanut näitä kuvia. Moni on nyt mun blogin otsikoista hämääntyneenä kysellyt mun nimimerkkiä, mutta sellaista ei siis ole. Käytän tota otsikkoa vaan, koska kai alunperin tämäntapaiset kuvat otettiin ja muokattiin Instan kautta. Meikä käyttää ihan vaan Photoscapea ;) Saa toki ehdottaa parempiakin otsikoita näille postauksille. Miten olis Photoscape week? :D

1. Uus takki ja viininpunainen pipo <3 Nahkahihainen villakangastakki oli muuten aikamoinen löytö Sheinside.comista! 2. Vinski ja Milli päällekkäin mun päällä :) 3. Kaverit muuttivat tyttökommuuniin ja mä annoin tuparilahjaksi saamiani KICKSin tuotteita. 4. Pipetointia labrassa. Tässä oli menossa varmaan joku proteiinin eristysjuttu? Noora ainakin on innokas :D

1. Dino on dorka. 2. Luennoilla tulee piirreltyä  ja Katja piirsikin tämän kivan joulukuvan. Ai kamala! 3. Menin yliopistolle. En tossa mun olopaidassa tosin! :D 4. Vietettiin tyttöjen kanssa punttis-sauna-juusto-viini-suklaa-skifi-ilta. Nam! 5. Ihana pikku sinitiainen meidän parvekkeella :) 6. Käytiin syömässä rankan muutto/remppa-viikonlopun jälkeen ja mulle oli näköjään taas iskenyt lautaskateus..

1. Piirsin siskon pärstän. 2. Injektoitiin vesikirppuihin DNA:ta. Kävi kyllä vähän sääliksi niitä otuksia :( 3. Kävin meikattavana Miira C -kauneushoitolassa. 4. Joululahjoja. Viime tingassa ostettuja, tietenkin.

Tämä blogi hiljenee nyt pariksi päiväksi, joten toivotan ihanaa, rauhallista ja ennen kaikkea rentouttavaa joulua kaikille lukijoilleni. Muistakaa syödä ja nukkua hyvin! :)
Merry Christmas everyone! <3

Ladataan...

Pages