Ladataan...
NUDE

Mietin, että tänään teen jonkun kivan postauksen edellispäivän Aussie Blog Awardseista, mutta tajusin juuri, etten ottanut yhtään järkevää kuvaa sieltä! En edes ottanut kuvia hiuksista, meikistä tai vaatteista :( Oon tyhmä. Mutta onneksi gaalassa oli oma kuvaajansa, joten saan nyt ainakin pari kuvaa tänne blogiinkin.

Hanna, minä ja Irene-siskoOnnea Saara parhaan kauneusblogin tittelistä!


Kuvat by Tim Kiukas

Blogigaala oli kiva tilaisuus. Palkinnot jaettiin heti alussa, minkä jälkeen sitten jutusteltiin, juotiin skumppaa ja odoteltiin seuraavaa ohjelmanumeroa. Reginan keikan aikoihin lähdettiin vastapäiseen Beffiinbaariin, missä hengailtiinkin loppuilta. Erityskiitos hauskasta seurasta Veeralle, jonka juttuja olisin voinut kuunnella vaikka koko yön! :)

Kiitos kaikille Reader's Choice -kategoriassa mua äänestäneille. Muidenkin kategorioiden palkinnot menivät kaikki oikeisiin osoitteeseen :) Onnea kaikille voittaneille!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Nyt on vihdoin tämän blogin ensimmäisen arvonnan aika! Tehän tiedätte, kuinka fiiliksissä mä oon alkaneesta keväästä ja auringonpaisteesta :) Siksi päätinkin järjestää teille arvonnan, jonka teemoina ovat aurinko, kevät ja rusketus. Ihanaa ihanaa ihanaa! Sain blogin kautta tätä skabaa varten kuvassa näkyvän tuotepaketin, joka siis lähtee yhdelle onnekkaalle osallistujalle.

Palkintopaketin tuotteet auttavat saamaan kauniin ja tasaisen rusketuksen ilman palamista:
ennen auringonottoa: Vivisantén aurinkokapselit ja Korresin vesimeloni-vartalokuorinta
auringonoton aikana: Vivisantén aurinkosuihke (SPF 10)
ja auringonoton jälkeen: Vivisantén rauhoittava vartalovoide ja Snowcrystalin pastellikynsilakka ;)

Seuraavaksi vielä pieni esittely jokaisesta tuotteesta, mutta jos sulle tulee mieleen lisää kysymyksiä, lähetä ne sähköpostitse osoitteeseen erika.naakka@gmail.com. Vastailen mielelläni :)

 

 

Koko paketin arvo on yli 90 euroa ja tuotteet ovat muutekin aivan mahtavia, joten kannattaa osallistua! Ja sen voit siis tehdä kirjoittamalla tämän postauksen kommenttiboksiin etunimesi sekä sähköpostiosoitteesi, ja saa sinne vaikka jotkut kivat kevätterveisetkin jättää :) Voittajan arvon kaikkien tähän postaukseen jätettyjen kommenttien joukosta.

Osallistua voit aina pitkäperjantaihin 6.4. klo 23:00 asti.

Onnea arvontaan ja hauskaa viikkoa kaikille! Ja hei menkää ulos, siellä paistaa aurinko :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Aussie Blog Awards 2012 -gaala on jo ylihuomenna ja selailin eilen erilaisia videoita meikkausinsipaariota etsien. Olin ajatellut tekeväni jonkin harmaan/sinertävän silmämeikin ja löysinkin ihanan videon, jossa Tanya Burr opastaa tekemään samantapaisen smokey eye -meikin, kuin mikä Kristen Stewartilla oli Breaking Dawnin ensi-illassa.


Tutorial-video:

Itse voisin yläluomella käyttää vielä tummempia sävyjä, mutta muuten tekisin samanlaisen. Alarajaus korostaa kauniisti silmiä ja sopii varmasti myös sini- ja vihreäsilmäisille. Eikä kannata unohtaa niitä tekoräpsyttimiä! :)

No miltäs näyttää? Kannattaisiko tällaista lähteä kokeilemaan? :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Monet ovatkin varmaan jo huomanneet Gina Tricoteihin ilmestyneet nimikkomeikit. Pääsin ensimmäisten joukossa tutustumaan Ginan meikkeihin lehdistöpäivässä ja innostuin niin, että menin heti sama iltana ostamaan pari tuotetta lisää lehdistöpäivästä saamani vaaleanpunaisen kynsilakan seuraksi! :)

No hinnathan on taas niin alhaisia kuin voi vain olla. Valmiita tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla, mutta valmistusprosessissa tapahtuvista kokeista en osaa sanoa. Kynsilakkasävy 56 Pink candy on niin söpö! Ajatelkaapa tätä väriä kesällä ruskettuneen ihon kanssa, ah!

Luomiväri on ihan superpigmenttinen! Sitä en näin halvalta tuotteelta olisi osannut odottaa. Ostin sävyn 12 Carrot, mutta aion ehdottomasti ostella näitä ja muitakin meikkejä tulevaisuudessa lisää. Meikkipussini sisältö voisi kasvaa seuraavaksi vaikkapa näillä tuotteilla:

Oletteko te jo ehtineet kokeilla Gina Tricotin kosmetiikkaa? :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Eräs turkkulaine ainejärjestö järjesti keskiviikkona opiskelijabileet, joiden teemana oli The Day of Legendary Heroes eli Euroopan parhaat supersankari/naamiais/teematiikeribileet (?) :D Ystäväni Katja päätti bileitä varten pukeutua Padmé Amidalaksi ja pyysi mua laittamaan tukan kuosiin. Älkääkä kysykö multa kuka Padmé on. Voin kylläkin heittää veikkauksen, että se on joku Star Wars -tyyppi.. Tällainen oli siis tulos:


Eikä ollut mikään supervaikee tehdä. Voit itse kokeilla tehdä tätä kampausta soveltamalla aikaisemmin tekemääni nutturaohjevideota, joka löytyy täältä. En siis alussa laittanut kaikkia hiuksia donitsin sisään vaan jätin kaksi hiussuortuvaa sen ulkopuolelle. Ja kun olin pinnittänyt muut hiuksen donitsin ympärille, letitin hiussuortuvat kahdeksi letiksi ja kiinnitin ne vielä nutturan ympärille :) Pitäisiköhän tästäkin tehdä joku ohjeistus..


Natalie Portman vs. Katja!

Pssst, kannattaa olla kuulolla, sillä lähipäivinä käynnistän tämän blogin ensimmäisen arvonnan! Voin sen verran vihjata, että palkintopaketin teemana on aurinko- ja kesäfiilistely. Ihanaa!

Ladataan...

Pages