Ladataan...
NUDE

Löysin kivan videon, jossa Tanya Burr tekee kauniin kesämeikin päivettyneeseen ihoon sopivalla oliivinsävyisellä luomivärillä. Lisäksi hän tekee videolla kauniin kuulaan pohjameikin. Hyvä kikka on, joka videossakin on, on lisätä puuteria kevyesti vain kasvojen keskiosaan ja jättää meikkivoiteen antama hehku kasvojen reunoille. Videossa ei tehdä silmiin mitään rajauksia, joten silmämeikki jää tosi kevyeksi. Kevyen eyeliner- tai kajalirajauksen voi siis itse lisätä. Niin ja laitoin tämän taasen niitä viikonlopun juhlia silmällä pitäen :)


Lumene Blueberry Crystal pitkäkestoinen hohdeluomiväri, 30 Koivunsilmuja / MAC huulipuna, Costa Chic / Nars Duo Eyeshadow -luomiväri, Paramaribo / Lumene Crystal Radiance Primer / MAC cremeblend blush -poskipuna, Something Special / Bourjois Delice de Poudre Bronzing Powder -aurinkopuuteri

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Näköjään ollut aika hiuspainotteista tää mun postailu. No toivottavasti ketään ei ihan hirveesti haittaa. Tässä postauksessa on siis tutorial nutturan tekoon, mutta tämä nuttura ei ookkaan mikään ihan tavis, sillä hiukset on laitettu niskasta ranskikselle. Hyvin jännä.

  • Tee ranskanletti niskasta ylöspäin. Ei ole muuten mikään maailman piece of cakein homma, joten harjoittelua tarvitaan tässä aika paljon. Lettiä voi jatkaa vaikka päälaelle asti, jos haluaa.
  • Kun olet tehnyt lettiä tarpeeksi ylös, laita kaikki hiukset ponnarille. Varo tässä vaiheessa, ettei letti lähde purkautumaan. Omasta letistäni ei tullut kyllä mikään vuoden luomus, mutta menköön nyt tämän kerran ;) Lettiä voi myös vähän löysätä, jolloin kampauksesta saa vähän rennomman.
  • Suihkuta hiuspuuteria hiuksiin (paitsi jos sulla on niin paksut hiukset, ettet tarvitse mitään hiuspuutereita). Hiuspuuteri tekee nutturasta vähän kuohkeamman ja poistaa hiuksista liukkautta, jolloin niitä on helpompi käsitellä. Myös tupeeraus on helpompaa, kun hiuksessa on vähän rakennetta. Four Reasons Hair Powder on hyväksi todettu hiuspuuteri :)

  • Tupeeraa hiuksia, jotta nutturasta tulee suuri ja näyttävä. Älä kuitenkaan tuhoa hiuksiasi liialla tupeeraamisella. Harja on tässä hommassa hellävaraisempi, kuin kampa.
  • Pyöritä hiukset nutturaksi ja muotoile nutturaa samalla kun kierrät hiuksia ponnarin ympärille. Täydellisen nutturan aikaansaaminen saattaa vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta kyllä se lopulta onnistuu :)
  • Kiinnitä hiukset pinneillä ja suihkuta päälle reilusti lakkaa.Valmista! Mitäs mieltä ootte? :)

Ps. huulissa on muuten tätä :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

..tai tuplaponnari. Tällaisia ponnarikampauksia on nähty nyt monissa näytöksissä ja ihastuin tähän lopullisesti silloin kun näin tällaisen Love Aesthetics -blogissa. Helppo, futuristinen ja muodikas kampaus syntyy muutamalla mahdollisimman pienellä ponnarilla ja kammalla. Toisaalta, en kyllä tiedä miten mun oma hiirenhäntä tällaiseen kampaukseen riittäisi.. Niin ja tämähän sopii myös niihin tuleviin valmistujaisjuhliin ;)

Ja näin tämä superhelppo kampaus syntyy:

Kuvat: www.ELLEuk.com

  1. Ota ensimmäinen osio päälaelta keskeltä. Jos halua tarkat jakaukset, tee ne piikkikammalla. Kiinnitä osio takaraivolle mahdollisimman pienellä ja huomaamattomalla ponnarilla.
  2. Ota seuraava osio ensimmäisen alapuolelta. Yhdistä osiot ja kiinnitä samalla ponnarilla.
  3. Kiinnitä kaikki hiuksen niskaan ponnarilla. Voit halutessasi löysätä ponnariosioita niin, että saat taakse aaltomaisen muodon. Suihkuta päälle lakkaa ja silota samalla harottavat hiukset siisteiksi.

Ja sitten niitä mielipiteitä :)
 

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Taas yksi muoti-ilmiö, johon tottumiseen mulla menee niin kauan aikaa, että koko villitys on jo ohi, kun vihdoin innostun. Kyseessä on siis märältä näyttävät kesähiukset, joita on nähty tämän kevään aikana esimerkiksi Alexander Wangin, Victoria Beckhamin, Diesel Black Goldin ja Lanvinin näytöksissä. Pakkohan tätä on joskus koittaa! Sporttinen kesälook syntyy muotovaahdon ja geelin avulla. Hiukset voi "kastella" kokonaan, ne voi sliipata päältä tai niistä voi puristella vaikkapa coolin surffitukan.

Mitä mieltä te olette tästä trendistä?

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Sain vähän aikaa sitten aivan mahtavan Miraculokselta paketin, jossa oli Four Reasonin ja Paul Mitchellin tuotteita. Olen niin täpinöissäni! Ensimmäisenä tuotteista esittelyyn pääsee Four Reasonin (<3) Silver Mist.Silver Mist
on siis markkinoiden ainoa rakennepaikkaava hopeasuihke vaalennetuille hiuksille. Tästä olikin joskus puhetta täällä mun blogissa, kun joku lukijoistani kehui tätä. Tämä on siis tosi hyvä tuote niille, joilla on mun lailla ongelmia pitää se blondi kuontalo kauniin sävyisenä :) Tosin varoituksen sananen niille, joilla on valkoiset kaakelit vessassa: tämä nimittäin tykkää värjätä nekin, mutta väri lähtee onneksi helposti vedellä pois. Neste on siis violettia, joka taittaa hyvin keltaisuutta pois hiuksissa ja mulla tää ainakin toimi :)

Eikä ole muuten hinnalla pilattu tätäkään Four Reasonin tuotetta, Sokoksella tämän hinta on 8,90 € / 250 ml. Ja muuten, Sokoksen verkkokaupasta saa 31.5. asti kaikista meikeistä 15 %:n alennuksen! Saat alennuksen kassalla kirjoittamalla koodin VALMISTUJAISET. Sinne siis kaikki valmistujaismeikkejä ostamaan ;)

Ladataan...

Pages