Ladataan...
NUDE

Sain vähän aikaa sitten testiin uusia Sally Hansen Salon Effects Real Nail Polish -kynsitarroja ja nyt vihdoin raaskin koittaa niitä. And I'm in love! Tarrat olivat pienen alkukankeuden jälkeen helppo kiinnittää ja nyt, kun neljä päivää kiinnittämisestä on kulunut, kynnet näyttävät edelleen juuri lakatuilta. Tuote lupaa 10 päivän pysyvyyden, saas nähdä miten lupaus pitää ;)

Kynsitarrapaketti on söpö! Sen mukana tulee 16 kappaletta kynsitarroja (eli kahteen kertaan ne eivät riitä, harmi), kynsinauhatikun, kynsiviilan ja käyttöohjeen. Suomessa tarravaihtoehtoja on 14 erilaista ja mun kynsissä on noissa kuvissa Lustrous-tarrat ja pakettikuvassa näkyy Frock Star-tarrat. Kynsitarrat kiinnitetään siis painamalla ne tiukasti kynnen pintaan ja viilaamalla ylimääräinen tarra kynnen päästä pois. Super-helppoa! Ne eivät vaadi kuivumisaikaa ja "lakkausjälki" on paljon siistimpi, kuin tavallisella lakalla sutimalla. Tarroissa olevat kuviot ovat hienoja, eikä niitä vapaalla kädellä pystyisi edes tekemään. Kynsitarrat saa pois ihan tavallisella kynsilakanpoistoaineella ja suositushinta on 11,20 €. Meikä suosittelee! :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Tästä tulee mun uusi luottokampaus! Trendikäs ja rento kampaus syntyy noin 15 sekunnissa kiinnittämällä puolet hiuksista kumilenksulla taakse nutturalle. Ja tähänkin sopii mun tämän syksyn tärkein hiustenlaitto-ohje: mitä suttuisempi, sen parempi! Pahoittelut kehnoista kuvista, mutta tätä kampausta tulette kyllä vielä näkemään jatkossakin :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Pääsimme eilen seuraamaan vuoden odotetuinta keikkaa, kun saimme Irenen kanssa Berneriltä kutsut Lady Gagan The Born This Way  -konserttiin Helsingin Hartwall Areenalle. Ennen keikkaa maistelimme A21 Coctail Loungessa Lady Gaga -teemaan sopivia mustia drinkkejä ja coctail-paloja, ja pääsimme myös haistelemaan Gagan lokakuussa myyntiin tulevaa hajuvettä. Sitä täytyy saada! Halusimme siskon kanssa laittaa Gagaa varten jotan vähän räväkämpää päälle ja mä päädyinkin sitten värjäämään pidennysteni latvat pinkeiksi. Siskolle tehtiin Saara Sarvaksen innoittamana irokeesiranskis ja lisättiin joukkoon myös vähän H&M:n sinisiä hiuslisäkkeitä. Tältä näyttivät meidän konsertti-lookit:

Olin katsomassa Lady Gagaa vuonna 2009 kun laulajatar oli vielä melko tuntematon ja esiintyi Kulttuuritalolla vain kouralliselle väkeä. Taustatanssijoita oli tuolloin ehkä kuusi, eikä lavasteista ollut tietoakaan. Gaga oli silti kupla-asussaan ja blondeissa hiuksissaan jo tuolloin uskomaton lavapersoona, eikä jättänyt ketään kylmäksi. Sen jälkeen olen Gagaa aika vakavasti fanittanut, mutten ole käynyt enää katsomassa hänen keikkojaan, joten en osannut ollenkaan odottaa sitä mitä eilen tapahtu. Konsertti oli kuin suurta teatteria tarinoineen ja massiivine lavasteineen. Gaga lauloi ihanasti, ja tanssi ja juoksi koko kahden tunnin ajan. Hän myös otti koko ajan kontaktia yleisöön mm. laulamalla eräälle katsojalle onnittelulaulun. Olin aivan kylmillä väreillä ja kyyneleet silmissä koko ajan. Tämän jälkeen mun on pakko päästä tämän suvaitsevuuden kuningattaren keikalle vielä uudelleen!

I love you Gaga! <3

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Tein aikaisemmin postauksen tästä samasta kampauksesta ja sain sähköpostiini silloin muutamia tutorial-pyyntöjä. Otettiin viikonloppuna asukuvia ja tein siskolleni tämän samaisen milkmaid braid -kampauksen ja napsaisin samalla myös kuvia pikatutorialiin. Toivottavasti tästä postauksesta on apua maitotyttökampausta vielä harjoitteleville! ;)

Näitä tarvitset: kaksi läpinäkyvää kumista ponnaria, pinnejä (paljon) ja kamman tai harjan (kuvassa Tangle Teezer). Jos sulla ei vielä ole noita kumisia ponnareita, mene heti ostamaan! Ne on ainakin mun huistarvikkeiden suosikkilistalla ja ne pelastaa varmasti monilta huonoilta tukkapäiviltä.

Aloita tekemällä hiuksiin kaksi lettiä ja kiinnittämällä ne kumilenkeillä. Tee letit löysin rantein, sillä mitä rennompi, sen parempi. Näin vältytään myös ns. Yulia Tymoshenko -efektiltä :D Nosta sitten ensin toinen letti päälaelle kiertämään päätä. Letin voi asettaa keskelle päätä tai vähän otsalle päin, se on makuasia :)

Kiinnitä letti hyvin toiselle puolelle päätä korvan yläpuolelle. Laita pinnejä letin päähän ja tue letti myös päälaelle. Nosta sitten myös toinen letti samalla tavalla päälaelle toisen letin viereen tai vähän jopa sen alle. Kiinnitä pinneillä letin pää ensimmäisen letin alle niin, ettei latvat jää näkyviin. Näin kampaus näyttää siltä, että letti jatkuu yhtenä koko pään ympäri. Lisää toiseenkin lettiin lisätukea kiinnittämällä pinnejä useampaan kohtaan. Lopuksi vielä muutama suihkautus lakkaa ja milkmaid braid on valmis!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Kokeilin eilen tehdä siskolleni lettiä neljällä hiussuortuvalla ja ihan kivahan siitä tuli. Nelilettiin tarvitaan kuitenkin niin paljon paksua ja pitkää tukkaa, ettei omani riittäisi siihen millään. Ja Irenelläkin on hiuksissaan iso kasa lisäkehiusta. Ohjevideoita letittämisestä löytyy vaikka kuinka ja paljon, tässä yksi sellainen.

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ladataan...

Pages