Ladataan...
NUDE

Löysin iiihanan tutorial-videon, jossa näytetään, miten tehdään Jennifer Lopezilla tänä syksynä nähty kaunis ja dramaattinen meikki. Kuparinen silmämeikki ja tummat huulet, avot! Jospa mä nyt vihdoin uskaltaisin itsekin alkaa käyttää sitä luumunsävyistä huulipunaa..

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Siellä se Maybellinen mahtava Color Tattoo -luomiväri taas vilahtaa ja hyvin näyttää toimivan tässäkin meikissä! Tuossa videossa näkyi myös upea Bobbi Brownin meikkivoidepaletti. Hmm, pitäisköhän alkaa metsästää sitä jostain. Vai sattuisiko kellään jopa olemaan kokemuksia tuosta jättimäisestä paletista?

Tässä vielä videossa käytetyt meikit. Ja vinkkinä vaan, että osan näistä voi kyllä korvata halvemmillakin versioilla ;)

1. Lancôme Color Design 5 Shadow & Liner | 2. Maybelline Color Tattoo 24HR Gel-Cream Eyeshadow, Bad to the bronze | 3. MAC Lipstick, Diva | 4. Clinique Brush-On Cream Liner | 5. MAC Smolder Eye Kohl

Kivaa viikonloppua kaikille! :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Nyyh, nyt se syksy sitten on täällä, ei sille maha mittää. No nyt voi ainakin alkaa käyttää tummia silmämeikkejä ja vaatteita (no voihan sitä kesälläkin). Tämän postauksen meikkiin käytin uutta Maybellinen Color Tattoo 24HR voidemaista luomiväriä, jonka sain blogin kautta. Sain myös muut sarjan sävyt ja olen aaaaaaaivan rakastunut, siskonikin yrittää koko ajan varastaa niitä meikkipussistani! Esittelen näitä superpysyviä luomivärejä vielä myöhemmin uudelleen.

Näitä käytin silmämeikissä: H&M Liquid Eyeliner / IsaDora Dynamic Lash Growth Mascara / Maybelline Color Tattoo 24HR Gel-Cream Eyeshadow, sävy 55 Immortal Charcoal / IsaDora Eye Shadow Palette, sävy 56 Smoky Eyes / Lumene Blueberry Long-wear Crystal luomiväri, sävy 32 Veden Välähdys. Kynsissä Essien lakkaa, sävy Skirting The Issue.

 

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Olivia-lehden uusimmassa numerossa on Kaikkien aikojen parhaat -artikkeli, jossa on kauneuden asiantuntijat ja lukijat ovat kertoneet omat suosikkituotteensa. Mukana vastaamassa oli mm. ihotautilääkäreitä, meikkaajia, kosmetologeja, toimittajia ja kauneusbloggajia, mukaan lukien moi :) Kaikki saivat kertoa suosikki kosmetiikkatuotteensa ja eniten ääniä saaneet tuotteet pääsivät lehteen.

Paras silmämeikin pohjustusaine oli munkin mielestä ehdottomasti Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion. Sitä ei voita mikään!

Mä en ole vieläkään löytänyt sitä täydellistä meikkivoidetta. Olivian jutussa parhaaksi valikoitui Lancômen Tein Miracle, jonka ostamista nyt vakavasti harkitsen, kun mikään muu ei tunnu kolahtavan. Äääks, 51 euroa 30 millilitrasta on kyllä mun kukkarolle ehkä liian kova pala :/ Samoin ajattelin hankkia nyt vihdoin tuon parhaan huulipunan tittelin voittaneen MACin huulipunan. Ostin vähän aikaa sitten MACilta huultenrajauskynän, joka vakuutti mut niin hyvin, että taitaa ensi kerralla huulipunakin lähteä kaupasta mukaan.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Nyt kun tässä on kokeiltu muitakin suosittuja postausmuotoja, kokeillaan ny tätä Instagram-viikkoakin. Tässä siis mun viime viikon Instaweek ja selityksiä kuviin löytyy lopusta :)

1. Kävin Helsingissä hoitamassa vähän asioita ja samalla vietin viikonlopun siskon luona. Vedettiin heti viikonlopun alkuun hullut hoover-treenit Tapanilan urheilukeskuksessa. 2. Meinasin pillahtaa itkuun, kun näin pienen belgianpaimenkoiran Piinan :') 3. ja 4. Ihania possuja ja lehmiä ja kaikkia Fallkullan kotieläintilalla Helsingissä. Uskalsin jopa koskea :) 5. Perinteinen turistikuva Helsingin tuomiokirkon edessä valoimpulssihoidon jälkeen. 6. Miksei Starbuckseja oo muualla ku Hki-Vantaan lentokentällä?! 7. Kävin alkuviikosta Remingtonin lehdistötilaisuudessa, jossa esiteltiin kolme Remingtonin uutuussarjaa. Niistä myöhemmin lisää. 8. ja 9. Back in Turku. Ainejärjestön kastajaiset. Opeteltiin Gangnam Stylen moovssit ennen bileitä :D 10. Seuraavana päivänä rentouduttiin tyttöjen kanssa Turun Caribian kylpylässä. 11. Pakko sitä on välillä opiskellakin. Taisi olla maisterivaiheen seminaarit menossa, krooh. 12. Ja viikonlopuksi maalle Satakuntaan <3

Ladataan...

Pages