Ladataan...
NUDE

Käytän itse lähes aina nestemäisen eyelinerin päällä joko luomiväriä tai geelimäistä rajausväriä. Mun mielestä pelkällä nestemäisellä tuotteella tehty rajaus on liian terävä ja tarkkarajainen, mutta silmänrajausgeeli pehmentää sitä kivasti. Rajaus kuitenkin pysyy edelleen suht tarkkana ja tuntuu, että geelirajausväri pysyy paremmin paikoillaan, kun alla on jotain muuta tuotetta.

Vasemmalla olevan kuvan rajaus on tehty vain nestemäisellä eyelinerilla, oikeassa kuvassa rajauksen päällä on silmänrajausgeeli. Kummasta te tykkäätte enemmän? :)

Tässä tähän meikkiin käyttämäni rajaustuotteet: blogin kautta vähän aikaa sitten saamani Laveran Liquid Eyeliner, jossa on ihan super-pieni sivellin, Maybellinen Lasting Drama Gel liner ja Cailap by Mariela Sarkima -kokoelman rajaussivellin.

Ding dong hyvää torstaita vaan teillekki! Kandia pitäis väsätä, mutta kuten kuvasta näkyy, mua VÄHÄN väsyttää.. zzZZzz..

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Nyt alkoi metsästys. Mä näin tämän kuvan eräässä blogissa ja mun on nyt oikeesti pakko saada tuota Sally Hansenin säihkysäärijuttua! Ainakin ens kesäksi :) Haaveiluni kauniista sääristä alkoi jo kauan sitten ja esittelinkin sääriä kaunistavia tuotteita jo kesällä. Onko joku kenties törmännyt näihin tuotteisiin täällä Suomen kamaralla?

Kuva täältä.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Arvonnan järjestäminen viivästyy, joten saattekin tänään vain ihastella mun glitterikynsiä ;D Käytin näihin Gina Tricotin mustaa kynsilakkaa sekä Snowcrystalin Sparkling Champagne -lakkaa. Kuva on hieman epätarkka, mutta idea tulee varmaan perille.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Pari, tai aika montakin, kuvaa viimeaikaisista jutuista.

1. Tilasin Asokselta pari juttua, mm. kolme ihanaa Models Own -kynsilakkaa ja toimitus kesti vain viikon! 2. Innostuin uudestaan mun Remingtonin kiharruspuikosta. Kyllä silläkin kivat kikkurat tulee, kun muistaa harjata hiukset kunnolla ja tupeerata vähän kihartamisen jälkeen :) 3. Terveisiä sohvaperunan valtakunnasta. T. Dino 4. Teetin pari voimalausetta olkkarin seinälle. Nämä pitää aina muistaa.

1. Meinattiin siskon kanssa seota Toys"R"Us:ssa, kun miljoonista Barbie-nukeista piti valita vain yksi! 2. Peilailtiin siskon kanssa. Onko yhtään samaa näköä? ;) 3. Isoimman siskon tyttö täytti jo kaksi vuotta! Ja meillä oli hyvät kekkerit :) 4. Sohvaperuna-Dinolle kelpaa nukkumapaikaksi mikä tahansa sohvan osa.

1. Paras kaverikuva ikinä, sokeritoukka ja minä! :D 2. Yksi viimeaikojen kohokohdista oli päästä mukaan Costumen kansikuvauksiin! Kuva Johannan blogista. 3. Siskon luona on aina paremmat aamupalat :( 4. Ja lopuksi Vinski-koira näyttää miten rentoudutaan :) Eli rentouttavaa sunnuntaita myös teille!

Pssst.. huomenna luvassa vuoden eka arvonta!

Ladataan...

Pages