Ladataan...
NUDE

Sain Lumenelta pari päivää sitten ihanan paketin, jossa oli mukana herkullinen glitter-lakka. No sehän meni heti kokeiluun ja rakkaus syttyi heti! Tämä Lumenen Gloss & Care -lakka, sävyssä 37 Rantahiekassa, tulee aika varmasti olemaan tämän pikkujoulukauden suosikkini :)

Koska pelkkä glitter-lakka tekee kynnestä vain epämääräisen harmaan, päätin laittaa alle tämän hetken toista lempilakkaani, Lumenen Gloss & Carea sävyssä 33 Purppurapilvet. Tällä kombolla lopputulos on intensiivisen tumma, hieman mattainen, mutta kimmeltävä. Sain Lumenelta uuteen sarjaan kuuluvia muitakin sävyjä, niitä koklailen varmaan viikonloppuna :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Muistatte ehkä viime viikkoisen sekoamiseni Revlon by Marchesa -sarjan kynsitarroihin. Kun kuulin, ettei Revlon tuo Suomeen enää mitään tuotteita, olin jo menettää toivoni, mutta onneksi eBay pelasti päivän. Ennen kuin huomasinkaan, olin klikannut itselleni kahdet tarrat ja ne tulivat USA:sta viikossa! Omani ovat mallia Silk Rosette  ja Beaded Couture ja tilasin ne tältä myyjältä. Myöhemmin saatte nähdä, miltä nämä ihanaiset näyttävät kynsissä.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Omat ripseni ovat aivan älyttömän tyngät ja niitä on mielestäni aivan liian vähän. Olen aina ahminut netistä ja lehdistä kaikki mahdolliset niksit, joilla omista ripsistä saa mahdollisimman tuuhean näköiset. Ajattelinkin kertoa teille kolme parasta keinoa, joita itse käytän ja joilla olen saanut omista ripsistä kaiken mahdollisen ilon irti. Ja jos olet kyllästynyt ripsipidennyksiin, näillä neuvoilla voit alkaa vierottaa itseäsi ;)

1) Irtopuuterilla lisävolyymiä. Yksi parhaista vinkeistä, jonka teille voin antaa, on irtopuuterin levittäminen ripsiin (tarkemmat ohjeet aikaisemmassa postauksessani), niin kummalliselta kuin se saattaakin kuulostaa. Eli laita aluksi ripsiisi kerros ripsaria ja ennen kuin se ehtii kuivahtaa, levitä niihin luomivärisiveltimellä kerros irtopuuteria. Kun sen jälkeen levität ripsiin toisen kerroksen ripsaria, lopputuloksena on muhkeat ja vähän pidemmänkin näköiset ripset. Tätä kannattaa ehdottomasti koittaa!

2) Lämmitä taivuttimet. Toinen niksi on lämmittää ripsientaivuttimia vaikkapa hiustenkuivaajalla ennen niiden käyttöä. Siten ripset taipuvat helpommin ja kaarevuus pysyykin niissä paremmin. Kannattaa kuitenkin varoa, ettei polta ihoaan! Ja itse olen aivan rakastunut näihin Cailapin uusiin The Curler -taivuttimiin, jotka Mariela Sarkima on suunnitellut juuri suomalaisten pyöreille silmille ja jäykille tikkuripsille ;) Eli jos taivuttimet on vielä hakusessa, kannattaa käydä nappaamassa nämä itselleen, ennen kuin ne taas myydään loppuun!

3) Vedenkestävät kehiin! Jotta taivuttimilla ripsiin saatu kaari pysyisi ripsissä kauemmin, kuin sen puoli minuuttia, kannattaa käyttää vedenkestävää ripsiväriä. Itse käytän usein kahta eri ripsiväriä; ensin vedenkestävää ja kun se on hieman kuivahtanut, levitän vielä toisen kerroksen normaalia ripsaria. Ja tähän samaan voisin muuten vähän kehaista tuota Maybellinen The Colossal Volum' Express -maskaraa, johon aina palaan vuosi toisen jälkeen :) Sillä ei saa ripsiin paakkuja yrittämälläkään, vaan jokainen kerron on ohut ja tasainen. Suosittelen kokeilemaan!

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Siskoni kirjoitti viime viikolla pitkän postauksen omasta murheenkryynistään, aknesta. Vuosien antibioottikuurien, kalliiden hoitojen ja sen tehokkaimman aseen, isotretinoiinin, kokeilun jälkeen Irene päätti kääntää vielä yhden kiven ja kokeilla sinkkiä. Ja kuinkas sitten kävikään, sen pääset katsomaan tästä linkistä ja käy kurkkaamassa myös kommenttiboksiin. Siellä keskustelu aiheesta jatkuu varmasti vielä pitkään.

Myös minulla on ollut nuorena akne. Ei varmaankaan pahimmasta päästä, finnit eivät nimittäin olleet kivuliaita, mutta silti näppyjä täynnä olleet selkä ja kasvot onnistuivat tekemään pahan kolauksen itsetunnolleni. Minun pelastukseni silloin noin kuusi vuotta sitten olivat tetrasykliini-kuuri ja sen jälkeen aloitetut e-pillerit. Niiden jälkeen ihoni on ollut ihan hyvässä kunnossa, vaikka en siihen koskaan täysin tyytyväinen ole ollutkaan. Välillä tulee näppyjä sinne tänne, mutta onneksi aika harvoin.

Olen päättänyt, että jos joskus tulevaisuudessa oma lapseni kärsii aknesta (ja perintötekijöistä päätellen aika varmasti kärsiikin), laitan hänet heti ihotautilääkärin pakeille. Huonon ihon kanssa on ihan turha kärvistellä ja odotella, että ehkä ne hormonit joskus kolmikymppisenä tasaantuu ja ihokin rahoittuu. Siinä vaiheessa iho saattaa olla täynnä niin pahoja arpia, että vaikka iho olisi muuten kuinka hyvässä kunnossa tahansa, kraaterimaiset jäljet selässä ja kasvoissa musertavat itsetunnon. Kaikki keinot käyttöön sanon minä! ;)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Viime tiistaina julkaisemani postaus kasvojen varjostamisesta herätti yllättävän paljon keskustelua, eli oli ilmeisesti ihan hyvä päätös kirjoittaa aiheesta, vaikka aluksi epäröinkin :) Eräs lukija kyseli minulta tuotevinkkejä ja päätin nyt tehdä ihan oman postauksen niillekin. Tässä siis kokoelma varjostamisessa hyvin toimivista tuotteista:

Sopivan sävyinen luomiväri saattaa siis olla ihan yhtä hyvä kuin varta varten kasvojen varjostamiseen tarkoitetut tuotteet! Ja myös aurinkopuutereita voi käyttää, mutta tuotteen täytyy ehdottomasti olla mattainen ilman mitään kimalteita. Lisäksi varjostamiseen käytettävässä aurinkopuuterissa olisi hyvä olla mahdollisimman vähän väriä ja etenkin oranssisuutta kannattaa välttää. Kuten edellisessä postauksessa kerroin, paras sävy onkin se, joka ihollasi on, kun se on varjossa. Ja tietenkin illalla iho näyttää varjossa tummemmalta, joten päivämeikissä varjostus on paljon kevyempi, kuin iltameikissä.

Siveltimeksi käy oikeastaan mikä tahansa, oli se sitten poskipuna-, luomiväri- tai varjostussivellin. Kunhan sen on itselle sopivan kokoinen ja muotoinen :) Nenänpielet saa helpoten varjostettua pienillä sudeilla ja posket ja otsan esimerkiksi kabuki- tai poskipunasiveltimellä. Tässä muutama esimerkki:

Toivottavasti näillä vinkeillä pääsette alkuun ja löydätte sopivat tuotteet :) Kannattaa myös etsiä Youtubesta videoita, joissa ohjeistetaan oikeanlaisen varjostamisen tekeminen. Hakusanoiksi käyvät vaikkapa contouring ja tutorial. Ainakin yksi hyvä video löytyy Lisa Eldridgeltä :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Pages