Ladataan...
NUDE

Talvinen synkkyys vaatii vähän glitteriä, kuten olenkin jo toistuvasti sanonut. Lumenen Diamond-sarja on täynnä ihania talvisia glitter-lakkoja, joista ehdin ensimmäisenä kokeilla sävyä 48 Diamond Ice - Timanttijää.

Tietenkin olen maailman surkein ottamaan kynsilakkakuvia, eikä kimmeltävä glitter pääse kuvissa oikeuksiinsa. Mutta lumisademainen efekti kynsille syntyi, kun lakkasin kynnet ensin kahteen kertaan Essien Blanc-sävyllä, sitten lisäsin monta kerrosta Timanttijäätä kynsien päihin ja viimeisellä kerroksella hieman myös kynnen keskiosaan. Lopuksi kerros Lumenen Gloss&Care -päällyslakkaa ja lumisade kynsillä on valmis :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Joko olette tsekannut kampausekstran? ;) Uusimmassa Costumessa esittelin siis kolme pikkujoulukampausta ja niiden teko-ohjeet. Yksi näistä kampauksista oli Badgley Mischkan tämän syksyn näytöksesta tuttu tuuttikampaus, jonka hauskana yksityiskohtana oli niskaranskis. Eli jos onnistut ranskiksen teossa, vie letti astetta pidemmälle ja tee se aloittaen niskahiuksista :)

Silmämeikin tein näytömeikin inspiroimana ruskealla, turkoosilla ja valkoisella. Kirkas mattahuulipuna vielä päälle ja räikeä värisoppa on keitetty! Mutta väriyhdistelmä ei ole hassumpi, vaikka sitä mielessäni kyllä vahvasti epäilin. Vai mitäs te olette mieltä? Älkääkä pelästykö, ripsipidennykseni eivät ole edelleenkään pudonneet mihinkään, nämä kuvat vain on otettu tynkäripsiaikana joskus kuukausi sitten ;)

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille! <3

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Kuten eilen lupasin, tänään näytän teille yhden tavan, jolla pitkätukkainen voi huijata itselleen vähän lyhyemmät hiukset. Eli kiharrin ja kaikki kaapeista löytyvät pinnit esiin ja feikki-polkan tekoon! :)

  • Aloita kihartamalla hiukset esimerkiksi kiharruspuikolla. Mulla on tässä käytössä Remingtonilta saamani Silk Ultimate -kiharrin. Voin aloittaa päältä ja laittaa kiharat jäähtymään pinnien avulla ylös. Muista lämpösuoja!
  • Älä kiharra kaikkia hiuksia, vaan jätä taakse alas kihartamaton osio. Tupeeraa osiosta mahdollisimman pullea. Voit käyttää kuivashampoota rakennetta tuomaan :)
  • Tee sitten tupeeratusta osiosta nuttura. Itselläni ei tässä ollut sen kummempaa tekniikkaa, vaan kiepautin hiukset nutturalle ja kiinnitin sen kierrepinneillä ja tavallisilla pinneillä. Avaa seuraavaksi jäähtyneet kiharat.

  • Suihkuta kiharoihin lakkaa, anna kuivua ja harjaa ne sitten varovasti auki. Kampauksen voi muuten tehdä ilman kiharoitakin, mutta kevyt laine hiuksissa auttaa asettelamaan latvat piiloon. Ja laineet etuhiuksissa antaa kivan 20-luvun fiiliksen :)

  • Ala sitten piilottaa latvoja pinneillä nutturan alle osio kerrallaan. Tämä ei ole helpoin vaihe, joten tarvitset kärsivällisyyttä ja hyvän peilin ;) Yritä peittää tupeerattu osio mahdollisimman hyvin.
  • Suihkauta lopuksi kampaukseen lakkaa ja lisää tarvittaessa vaikkapa vintage-henkinen hiuskoru :) Omani on saatu blogin kautta Glitteristä.

Mitäs tykkäätte? Uskallatteko koittaa polkkaa? ;)

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Päätin lukijan toiveesta tehdä tutorialin ns. "tekopolkkaan", jonka avulla pitkähiuksinenkin voi olla hetken polkkatukkainen. Tutorial on siis luvassa huomenna, mutta nyt esittelen samalla otetut kuvat meikistäni. Kokeilin ekaa kertaa ripsipidennysten kanssa kunnon kissarajausta ja vintage-henkisen kampauksen kaveriksi sopi hyvin luumuinen huulipuna :)

Tässä vielä käyttämäni meikit: silmissä L'Oréal Paris Blackbuster Super Liner (saatu blogin kautta), Maybelline Lasting Drama Gel Liner, tummin ja vaalein sävy IsaDoran Eye Shadow Palettesta (Matte Chocolates). Huulilla Malu Wilz huulipunaa sävyssä 60.

Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Yleensä postaukseni eivät ole näin lifestyle-painoitteisia, mutta kerrankos sitä ;) Perjantaina oli oikea hulinapäivä, kun aamulla matkustin Helsinkiin Reetalle ripsihuoltoon (alennus vielä täällä!) ja illalla luvassa oli Bonnierin tapahtuma sekä Natural Coden bileet, jonka musiikista vastasi Mikael Gabriel. Illalla löysimmekin siis Irene-siskon kanssa itsemme teinihysterian keskeltä jostain päin Itä-Helsinkiä :D Meno näytti jotakuinkin tältä:

Tapahtuma järkättiin elokuvastudiossa. Mukana oli myös kolme meikkitaiteilijaa, jotka loihtivat pikameikkejä vieraille. Vähän jäi harmittamaa, etten itse päässyt istahtamaan meikkaaja Miika Kemppaisen tuoliin, mutta toivottavasti siihen tulee vielä joskus uusi mahdollisuus :)

Hah meikä on hei Mikaelin videolla! :D

Ladataan...

Pages