Ladataan...
NUDE

Vuoden viimeinen päivä kului leppoisasti herkutellen itsetehdyllä cappuccinolla ja rentoutuen mitenkäs muuten, kuin meikaten ja tukkaa letittäen. Tässä vähän meikkejä, joita tänään sudin naamaani ja illan kampauksen ehkä jo arvasittekin ;) Nyt kamut kainaloon ja juhlimaan!

Pohjalla KICKS Face Primer*, Lumene CC-meikkivoide*, KICKS BB-voidesivellin*, Make Up Store Cover All blue, Too Faced The Bronzed and The Beautiful aurinkopuuteri, Ecotools aurinkopuuterisivellin, Jane Iredale PurePressed Base mineraalipuuteri* ja Sleek Makeup Blush by 3 poskipuna.

Silmissä Urban Decay Eyeshadow Primer Potion luomivärin pohjustaja, Urban Decay Naked -luomiväripaletti, IsaDora luomiväripaletti sävyssä 50 Matte Chocolates, Maybelline Master Drama Khol liner* ja Real Techniques luomivärisiveltimet. Ja vielä huulilla Jane Iredalelta saatua huulikiiltoa. *Tuote saatu blogin kautta.

Onnellista uutta vuotta 2014 <3

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Uusi vuosi kolkuttaa jo ovella ja monet teistä miettiikin jo kuumeisesti huomisen kampauksia. Ajattelinkin heittää ilmoille muutamia mahdollisia kampausehdotuksia, joista osaan löytyy myös teko-ohjeet täältä blogista. Tässä siis 17 kampausideaa uudenvuoden bailuihin! Linkit postauksiin ja ohjeisiin löytyvät kuvan alta.

Lettikampauksia: 1. Kalanruotolettikampaus onnistuu letittämällä hiukset kahdelle letille ja nostamalla ne pinneillä päälaelle. 2. Nutturakampauksiin saa hauskan lisän letittämällä niskahiukset alhaalta ylöspäin ranskanletille (linkki postaukseen). Ei kärsimättömille! ;D 3. Kun hollantilaisen letin tekee pään päälle, siitä voi möyhimällä saada coolin mohikaanin! (Linkki hollantilaisen letin ohjevideoon) 4. Punkkariletti oli julkkisten suosiossa tänä syksynä. Sivuletti tuo kampaukseen särmää! 5. Helppo perusletti on oma lempikampaukseni arjessa ja sopii hyvin myös juhliin. 6. Kalanruotoletti kiepautuksella on yksi kalanruotoletin variaatioista (ohjeet). 7. Blake Livelyn inspiroima kalanruotoletti sopii pitkähiuksisille.

Ponnarikampauksia: 8. Puffiponnari on hieman siistimpi vaihtoehto juhliin (ohjeet). 9. Sinkkuelämää-sarjan Carrien kampaus on superhelppo ja onnistuu varmasti myös kiireessä. Nimim. kokemusta on ;) 10. Hieman jopa futuristinen multiponnarikampaus pysyy hyvin paikoillaan ja on ottanut vaikutteita Hanneli Mustaparralta. (Ohjeet) 11. Hauska pompulakampaus on myös erittäin iisi tehdä (ohjeet) :) 12. Jälleen yksi Blake Livelyn ihanista kampauksista, tässä ohjeet tähän nättiin ponnarikampaukseen.

Kiharat ja tekopolkka: 13. Remingtonin uudella muotoiluraudalla saa helposti niin laineita kuin 14. löysiä kiharoitakin. Muista hyvät muotoilutuotteet! 15. Olen tehnyt muutamia ohjepostauksia suoristusrautakiharoiden tekoon. Täällä kuvallinen ohje ja sivupalkista pääset katsomaan vähän vanhemman, mutta edelleen ihan hyvän videon :) 16. Tekopolkkia on nähty tänä vuonna yhä useamman julkkiksen päässä ja päätin myös koklata hauskaa ideaa omaan tukkaan. Ohjeet löytyvät täältä.

17. Ja vielä itse kollaasista unohtunut kampaus :D Taidanpa itse kallistua tämän lettikampauksen puoleen. Kun letit saa kerran väännettyä päähänsä, kampaus kestää monta päivää. Ohjeet löytyvät eilisestä postauksesta!

 Onnellista uutta vuotta 2014 teille kaikille lukijoille! :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Kuten taas lupailin, saatte edellispäivänä esittelemääni kampaukseen (linkki postaukseen) teko-ohjeet. Kyseiseen lettikampaukseen tarvitaan melkoisesti sorminäppäryyttä ja mieluummin tekisin tämän kaverin päähän kuin omaan kuontalooni. Mutta jos letitystaitoa löytyy, onnistuu tämä myös kivasti omiin hiuksiin :)

Let the letitys begin!

  • Aloita erottamalla ensimmäinen hiusosio päälaelta suorin jakauksin takaraivolle asti.
  • Tee sitten ensimmäinen ranskanletti pään sivulle niin, että se nousee hieman takaraivoa kohti. Jätä latvat letittämättä ja kiinnitä letti kumilenkillä.
  • Letitä sitten pään toinen sivu ja kiinnitä sekin kumilenkillä.
  • Tee viimeiseksi letti päälaelta eroteltuun hiusosioon ja kumilenkitä tämäkin letti :)
  • Kampaukseen saa lisänostetta tyvikohottajalla. Omani olen saanut Glitteristä ja sen voi asetella takaraivolle hiusten alle.
  • Voit lopuksi parannella kampausta esimerkiksi pinneillä ja kiinnittää lakalla harottavat hiussuortuvat paikoilleen. Ysäristä comebackin tehnyt lettikampaus on valmis! ;)

Seuraa / Follow Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Taisinkin jo vähän aikaa sitten mainita uudesta merkkisuosikistani, Viva la Divasta. Ruotsalaisen merkin edulliset tuotteet ovat yllättäneet mut kerta toisensa jälkeen ja yksi suurimmista yllättäjistä oli tämä nyt kuukausen parhaan tuotteen tittelin saava Viva la Diva Brush Eyeliner Pen.

Mulle kaksi tärkeintä kriteeriä hyvälle silmänrajaustuotteelle ovat hyvä pysyvyys ja linerin kärjen muoto. Tällä tehty rajaus pysyy koko päivän moitteettomasti ja kärki on sutimainen, pehmeä ja todella ohut. Liian paksua rajausta ei saa siis aikaan tekemälläkään! Yleensä olen pitänyt eniten tussimaisesta kärjestä, mutta nyt innostuin tästä kivan pehmeästä pensselistä :) Väriä tästä rajaussudista tulee mielestäni sopivasti ja lopputulos on tarkka ja tasaisen musta.

Kuvia tällä tehdystä meikistä mulla ei tähän postaukseen ole tarjota, mutta pari päivää sitten tekemässäni postauksessa näkyy hieman rajausta, jonka tällä sain aikaan (linkki postaukseen). Tämä rajausten tekoa helpottava tuote maksaa noin 8 euroa ja näitä, kuten muitakin Viva la Divan tuotteita, voi ostaa KICKSeistä ja tilata Nelly.comista. Tosin tällä hetkellä se on Nellystä loppuunmyyty; joku muukin on tainnut huomata tämän eyelinerin ylivertaisuuden ;)

Seuraa / Follow Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Nyt on joulut joulutettu ja on aika palata blogiarkeen, vaikkakin kotikonnunilta Harjavallasta käsin :) Toivottavasti teilläkin oli rentouttavat pyhät!

Joskus mulle käy niin, että näen jonkin kampauksen esimerkiksi julkkiksen päässä ja saan ihan hirveän päähänpinttymän ja innostuksen kokeilla sitä heti. Niin kävin nytkin, kun bongasin kuvan Naya Riverasta (linkki kuvaan), jossa hänelle on tehty hauska lettikampaus "cornrow"-tyyliin. En taas keksi tälle mitään suomenkielistä vastinetta, mutta puhutaan nyt vaikka ranskiskampauksesta. Ysärin kovin hiusjuttu on nyt ponnahtamassa uudelleen pintaan, kun erilaisia ranskisviritelmiä on alkanut näkyä niin muotinäytöksissä, kuin punaisilla matoillakin. Mä olen ihan myyty ja tää taitaakin olla mun tuleva uudenvuoden kampaus :)

Iskeekö ysärihtävä tyyli teihin? Tutorial on muuten tulossa lähiaikoina ;)

Ladataan...

Pages