Ladataan...
NUDE

Postailin vähän aikaa sitten "juppikuplan" paluusta ja mulle heräsi itsellenikin hirveä himo kokeilla tällaista sivuheittoa. Tässä siis mun versio viime viikonlopulta :)

Sain juppikuplasta kestävän tällaisella reseptillä:

  • Levitin kosteisiin hiuksiin muotovaahtoa ja kuivasin hiukset vastakkaiseen suuntaan, kuin mihin tein lopulta tuon sivuheiton.
  • Suihkutin hiuksiin vähän lämpösuojaa ja kiharsin ne tuuman kihartimella. Samalla taivutin etuhiuksia ylöspäin ja sivulle, niin että sain tyveen kunnolla nostetta ja hiukset taipuivat "kuplalle".
  • Lopuksi nostelin hiuksia ja sirottelin tyveen Osiksen hiuspuuteria, joka antaa ihan älyttömästi pitoa ja rakennetta hiuksiin. Ja sitte vielä kevyt tupeeraus etuhiusten tyveen ja viimestely vahvalla hiuslakalla :) Kyl pysy! Mutta ens kerralla teen kuplasta vielä tuplasti isomman ;)

Mielipiteitä? :)

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Mulle on aina tärkeää, ettei mun kasvot ole liian puuteroidut ja että iho näyttää hehkuvalta. Pyrin siis aina haalimaan itselleni parhaimpia kuultoa antavia tuotteita, ja tässä postauksessa esittelen tämän hetken lempparini :) Ekana Laveralta saamani Soft Glowing Highlighter.

Yläkuvissa näkyy siis ero, jonka Laveran korostutuotteella saa aikaan. Voide on melko tömäkkää tavaraa, joten sen levittäminen voi olla haastavaa. Lopputuloksena se antaa kuitenki voimakkaan hehkun, joka ei muuten itsekseen lähden leviämään ympäri naamaa. Tykkään! Ja purkista riitää hehkua varmasti vuosiksi eteenpäin.

Laveran voidetta en kuitenkaan yleensä käytä ihan perus arkipäivinä, sillä sen voimakas hehku sopii parhaiten iltamenoihin. Arkimeikissä käytän useimmiten Lumenen Beauty Base Crystal Radiance Primeria, jota sekoitan meikkivoiteen sekaan tai levitän sellaisenaan poskipäille ja kulmaluulle. Kaikin puolin ihana tuote, jota olenkin jo moneen otteeseen täällä blogissa kehunutkin. Mä olen tykännyt myös Lumenen vaaleammasta versiosta, Illuminating and Smoothing Primerista.

Yläkuvassa kädelle levitettynä vasemmalla Lumenen primer ja oikealla Benefitin High Beam -kuultovoide. Kauneusbloggaajien suosikin, Benefitin, ostin jokin aika sitten ja kerroinkin siitä täällä blogissa. Sekin on yksi lemppareistani, mutta kuten Laveraa, käytän sitä useimmiten vain erityistilaisuuksissa ja iltameikissä. Benefitillä saa tosi pienellä määrällä paljon hehkua ja tuote kannattaa levittää hyvin, sillä siitä voi jäädä kasvoille tarkat rajat. Suosittelen kokeilemaan siis myös tätä :)

Kuultofanina haen uusia tuotteita jatkuvasti. Löytyisiko teiltä siis hyviä tuotevinkkejä?

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Mä olen aivan hullaantunut oranssiin. Siis AIVAN hullaantunut! Tänään aion ottaa ison askeleen kohti kesää ja värjätä kynnet ja huulet kirkkaan oransseiksi :) Ostin eilen Forumin Kicksistä Make Up Storen söpön mattahuulipunan, sävyssä Dare ja huulten rajaukseen käytän MACin Pro Longwear Lip Pencilia, sävyssä What a Blast! Ja kynsissä on pohjalla kerros Essien Tart Decoa ja päällä SnowCrystalin Sweet Pumpkinia.

Haha sori toi mun maailman ärsyttävin ja muikein ilme :D Hauskaa lauantaita every1!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Käväisin Costumen toimistossa ja sain samalla mukaani Olivian uusimman numeron. Siinä oli tosi hyvä juttu, joka käsitteli oikeiden tuotteiden valinnasta omalle iholle. Mulla on aina ollut hankaluuksia löytää juuri sopivia tuotteita omien virheideni peittämiseen ja etenkin meikkivoiteen oikea sävy ja koostumus on aina tuottanut päänvaivaa. Aion opetella nämä Olivian vinkit ulkoa, etten ensi kerralla ole meikkiosastolla taas ihan ulapalla ;)

Tässä siis tulee Olivia-lehden opit, jotka kannattaa pistää muistiin:

Meikkivoiteen sävyn valinta:

  • Kokeile eri sävyjä leuankärkeen. Sävy, joka parhaiten katoaa kaulan ihoon, on oikea.
  • Muista tarkistaa sävy aina myös luonnonvalossa.
  • Hanki pari sävyä samaa meikkivoidetta. Eri vuodenaikoina niistä voi sekoittaa iholle juuri oikean sävyn. Muista sekoittaa sävyt ennen levitystä!
  • Tarkista ihon sävy ranteen sisäpuolelta. Jos verisuonet kuultavat vihertävinä, ihosi on kellertävä. Jos sävy on violetti, ihosi on punertava. Jos ihosi sävy ei ole selkeästi kumpikaan, meikkivoiteita löytyy myös beigen sävyissä.
  • Roosalla iholla persikka näyttää likaiselta. Persikka sopiikin vain päivettyneelle ja lämpimälle iholle.
  • Jos et osaa valita tummemman ja vaaleamman sävyn väliltä, valitse tummempi. Liian vaalea meikki saa ihon näyttämään harmaalta.
  • Tummemmilla sävyjä voit käyttää varjostusten tekemiseen.

Sekaiholle sopii parhaiten öljyttömät tuotteet. Eli jos haluat pitää kiillon kurissa, valitse ohut ja öljytön meikkivoide. Muista, että kosteuttavat meikkivoiteet ovat yleensä kevyimpiä! Sekaiho on usein myös pintakuiva, joten kosteutus auttaa tässäkin. Ongelma alueilla voi käyttää mattapinnan antavaa pohjustusvoidetta ja puuteria.

Kaikki eivät välttämättä edes tarvitse meikkivoidetta. Mieti, mitä ihomeikiltäsi haluat. Jos haluat helppokäyttöisyyttä, valitse sävyttävä päivävoide, BB-voide tai meikkipuuteri. Jos kaipaat hoitavuutta ja vain kevyttä sävyä kasvoille, et niinkään peittävyyttä, valitse sävyttävä päivävoide. Parhaimman kestävyyden taas saat meikkivoiteella tai meikkipuuterilla. Myös ihotyyppi vaikuttaa suuresti meikin valintaan. Esimerkiksi kuivaihoisen kannattaa valita ohut, kosteuttava ja hoitava tuote, esimerkiksi BB-voide tai sävyttävä päivävoide. Talvisin meikkivoide auttaa suojaamaan pakkaselta ja viimalta.

Sormin vai siveltimellä? Siinäpä kysymys. Itse käytän ehkä useammin sormia ja meikkisientä, mutta kun haluan paksumman ja peittävämmän lopputuloksen, käytän sivellintä. Olivian jutussa kerrotaan, että sormin levitettäessä meikkivoide lämpenee ja sulautuu paremmin ihoon. Siveltimellä voi kerrostaa meikin peittävämmäksi esimerkiksi tummien silmänalusten häivyttämiseksi. Puuterimaiset tuotteet kannattaa levittää siveltimellä. Sieni imee meikkivoidetta, joten vain omilla sormilla ja siveltimellä pärjää. BB-voiteet ja sävyttävät päivävoiteet levitetään aina sormin.

Kiinnostukseni heräsi tuohon kuvassa näkyvään MACin Prep + Prime BB Beauty Balm Compactiin, joka yhdistää BB-voiteen ja meikkipuuterin! Myös Clarinsin Skin Illusion Loose Powder Foundation -mineraalimeikkipuuteri herätti utelijaisuuteni. Siinä on nimittäin vaaleanpunaista opaalijauhetta, joka tekee ihosta raikkaan. Onko jollain kentien kokemuksia kummastakaan näistä tuotteista? :)

Ja vielä yksi juttu, älä peitä ihoa, jos siinä ei ole mitään peitettävää. Ohut pohja tekee meikistä raikkaamman kuin paksu. Olivian vinkkien joukkoon voisin lisätä vielä yhden omani: kysy aina neuvoa kosmetiikkaosaston myyjiltä! ;)

Ladataan...

Pages