Ladataan...
NUDE

Olen ollut jo vähän aikaa kiinnostunut säärien ehostamisesta ja mähän joskus alkuvuodesta huutelinkin Sally Hansenin säärille tarkoitetun rusketussuihkeen perään. Harmikseni sain kuitenkin tietää, ettei tuotetta saa Suomesta. Onneksi sain IsaDoralta heidän versionsa tästä säärien (ja muidenkin kropan osien) kaunistajasta ja innostuin siitä toden teolla. Mutta kun sain Clarinsilta kimmeltävän vartaloöljyn ja KICKSiltä Bronzing oilin, niin sittenhän vasta potti räjähtikin! Nää pelasti mun kesän!

Alla olevista kuvista vasemmanpuoleisessa näkyy siis hyvin ennen- ja jälkeen-tilanteet. Ehkä voitte arvatakin, kumpi on kumpi ;) Suihkutin jalkaani ensin IsaDoran Spray-On Bronzeria. Tätä levittäessa saa olla tarkkana, alla kannattaa pitää ainakin muovipussia, koska suihke ruskettaa myös vessan lattian :D Aine on todella kätsy, sillä se tuntuu heti kuivalta, eikä siitä jää vaatteisiin jälkiä. Mutta levittäminen on haastavaa, suihke tekee helposti tummempia läikkiä ihoon, ellei purkkia liikuta nopeasti ja pidä sitä tarpeeksi kaukana ihosta.

Päälle levitin vielä KICKSin Bronzer Oilia aka "kuivaa kultaöljyä". Se, ja Clarinsin Shimmer Body Oil, sisältävät paljon kultaisia hiukkasia, jotka saavat sääret tosissaan säihkymään! KICKSin tuote lisää iholle vielä kaiken kukkuraksi rusketuksen, joten alle ei välttämättä edes tarvitsisi tuota IsaDoran suihketta. Öljyt kuitenkin tahraavat vaatteet, joten aionkin käyttää näitä vain shortseihin pukeutuneena. Mutta miksipäs muuten näillä edes sääriään ehostaisi, ellei niitä esittelisi ;)

Ja tässä lopputulos! Ei tarvitse kauaa miettiä kumman valitsen, mustelmaiset kalkkunajalat vai kuultavat hunajasääret ;)

Huomasin juuri, että Bronzing Oilia voi purkin mukaan levittää myös kasvoille ja hiuksiin. Hmm.. Ja öljyjä kannattaa muuten ravistaa reippaasti ennen käyttöä, tai kaikki glitteri on pohjalla ja levität säärillesi vain sitä öljyä. Mutta ihania kesätuotteita kaikki kolme, suosittelen kokeilemaan :)

Ehostaako kukaan teistä koskaan muutakin kuin kasvoja?

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Viime lauantai oli aika jännä päivä, sillä opetin Costumen muotifestivaaleilla Kluuvissa ranskiksen tekoa Costumen lukijoille :) Itselläni oli päässä ranskikset, jotka oli tehty ns. väärinpäin eli hollantilaisittain. Nämä ekat kuvat on tosin otettu päivän päätteeksi, joten letit ovat tässä vaiheessa aika räjähtäneet.

Aika meni festareilla aivan älyttömän nopeasti ja lettejä oli kivaa tehdä ja opettaa! Oli myös mukavaa tavata blogin lukijoita kerrankin näin kasvotusten. Ihaninta oli kuulla, että yksi festarikävijöistä oli seurannut blogiani jo Blogspot-ajoista lähtien :) Toivottavasti tällaisia face-to-face tilaisuuksia tulee vielä monia, ehkäpä jo seuraavissa Costume Partyissä ;) Ja näistä kuvista vielä suurkiitos Teemulle!

Ps. Täytyy nyt kertoa tämä täälläkin: sain ihka ekan kehuni Home at last -blogissa. Tuli niiiiiiin hyvä mieli :) Oman kehupostaukseni löydät täältä.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Huomenna käynnistyy uuden Hair Bible -kirjan mallihaku ja Mariela Sarkima pyysikin minua kehottamaan teitä, hyvät lukijani, lähtemään hommaan mukaan :) Marielan Make Up Bible on supersuosittu meikkikirja ja nyt se saa jatkoa hiusten ja kampausten saralla. Hair Bible -mallicasting pidetäänkin nyt yhdessä Olivia-lehden kanssa, Olivian nimpparit-tapahtuman etkoilla huomenna keskiviikkona 29.5. klo 14-18! Ja kyllä, teikäläinen on kutsuttu ;)

Et siis tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta mallina olemisesta. Riittää, kun saavut paikalle mahdollisimman luonnollisessa meikissä ja hiuksissa. Marielan oma Beauty Team sukii kaikkien halukkaiden hiukset ja puuteroi nenänpäät koekuvauskuntoon :)

Mikko Rasila ja Mikko Puttonen ottavat kaikista samalaiset, yksinkertaiset casting-kuvat edestä ja sivusta. Lisäksi kaikki saavat täytettäväkseen lomakkeen, jossa voit kertoa, millaisiin kuviin haluaisit mukaan. Valittavana ovat esimerkiksi se, haluatko, että hiuksiasi leikataan tai värjätään vai haluatko kuviin, joissa sinulle tehdään vain kampaus. Mallit valitaan ennen juhannusta ja varsinaiset kuvauspäivät sovitaan sitten mallin kanssa erikseen.

Eli nyt ihmeessä kaikki mukaan tähän jännittävään projektiin! Mäkin lähtisin, ellen olisi (taas) jumissa täällä Varsinais-Suomessa :( Ja kertokaa mullekin, jos joku teistä innostui. Ja täältä voit muuten käydä kurkkaamassa tunnelmia viime vuoden kuvauksista (Vimeo).

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Ja nyt seuraa valmistujaiskampauspaketin toinen osuus. Tänään vuorossa ovat nutturat, letit, chignonit ja ponnarikampaukset :)

Nätit nutturat

Siisti nutturakampaus on varma valinta mihin tahansa juhliin, esimerkiksi häihin tai valmistujaisiin. Helpoin tapa tehdä nuttura on laittaa hiukset ponnarille ja kiepauttaa hiukset sen ympärille, kuten suurin osa näistä kuvan kampauksista on tehty. Jos omat hiukset eivät riitä näyttävän nutturan tekoon, voi täytteenä käyttää esimerkiksi hiusdonitsia (sivupalkista löytyy myös tutorial-video). Tänä keväänä nutturan paikka on niskassa, mikä varmasti sopii hyvin valkolakkisille.

Letitystä

Ah ne ihanat letit! Kesän luottokampaus syntyy ranskisten ja hiuskoristeiden avulla ja sopiihan lettinuttura yo-lakinkin alle! Ja leteillähän voi tehdä vaikka mitä, jos vain osaa. Kannattaa siis tehdä pari harjoituskampausta ennen h-hetkeä, sillä kiireessä ranskiksen räpeltäminen ei ole mitään kivointa puuhaa (kokemusta on). Mutta onneksi letti on kuin pizza, vaikka se olisi huono se on silti hyvä! Kuten Nicole Richien letit alarivillä keskellä osoittavat. Ja esimerkiksi hollantilaisella letillä, joka näkyy kollaasissa tokalla rivillä vasemmalla, saa kampaukseen mielenkiintoisen efektin (tutorialvideo). Myös superhelppo "milkmaid braid"-kampaus sopii kesäjuhliin ja sen osaa varmasti jokainen tehdä (tutorial).

Chignon-nutturat

Siistiä nutturaa hempeämpi vaihtoehto on niskaan tehty chignon-nuttura. Erilaiset kieputukset ja letit ovat kiva lisä myös näihin kampauksiin ja ihan tavallisenkin letin voi helposti kiinnittää pinneillä sykkyrälle niskaan. Postailinkin vähän aikaa sitten muutamia nutturavideoita ja pääset katsomaan niitä tästä. Ja chignoneissahan ei muuten haittaa vaikka suortuvia roikkuisi vähän sieltä täältä, epäsiisteys on trendikästä! ;) Chignon-nuttura kannattaa muuten aloittaa hiusten kevyellä kihartamisella. Tällöin hiukset taipuvat kauniisti erilaisiin muotoihin. Myös rakennetta antavia tuotteita, esim. hiuspuuteria, kannattaa käyttää nutturaa tehdessään.

Juhlavat ponnarikampaukset

Juhlallisen ponnarikampauksen kanssa ei voi mennä pahasti pieleen. Myös ponnarit tehdään tänä keväänä aika alas ja uusin trendi on 60-luvulta vaikutteensa saaneet takaa tupeeratut ponnarikampaukset, joita on alkanut näkyä yhä enemmän muotinäytösten lavoilla. Tässäkin erilaisilla kieputuksilla voi helposta ponnarikampauksesta saada hieman kiinnostavamman näköisen. Ohjeet helppoon kiepautuskampaukseen löydät esimerkiksi täältä ja täältä löydät videon yhdestä mun lemppari ponnarikampauksesta :)

Tässä vielä muutamia hiuskoristeita, joilla esimerkiksi tavallista nutturakampausta saa vähän piristettyä. Ja kukkakoristeet sopivat hyvin vaikkapa valkolakin seuraksi. Hiuspannat ja sulkakoriste Glitteristä, kirkkaan valkoiset kukkakoristeet Lindexistä ja luonnonvalkoiset kukat H&M:stä.

Huhhuh siinä olikin aika läjä valmistujaiskampauksia! Toivottavasti saitte tästä ja edellisestä valmistujaispostauksesta jotain inspistä kampauksiinne. Jos joku teistä muuten tekee jonkun näissä postauksissa nähdyistä kampauksista, lähettäkää mulle ihmeessä kuva siitä! Olisi kiva nähdä, millaisia kampauksia saatte kesän juhliin aikaiseksi. Jos haluatte jonkun näistä kuvista isompana esimerkiksi kampaajalle vietäväksi, voin linkittää alkuperäisen kuvan :)

Lisää inspiraatiota valmistujaisia ja muita kesän juhlia varten löytyy Valmistujaiset-kategorian alta. Viime vuoden valmistujaispostaukset löydät täältä ja täältä (meikit).

Tämän ja edellisen postauksen kuvien lähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 + Pinterest.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Olen kerännyt niin paljon kuvia tämän vuoden valmistujaispostaustani varten, että mun oli pakko jakaa tämä homma kahteen osaan. Eli tänään jaan teille inspistä valmistujaiskampauksiin niille, jotka aikovat haluavat pitää hiuksensa auki ja huomenna on sitten luvassa lettejä, nutturoita ja kaikkea siltä väliltä ;)

Kauniit kiharat

Luonnollisen näköiset suuret kiharat sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen - ja etenkin ylioppilaslakin alle ;) Tähän kohtaan sopii mainita myös ns. "sivuheitto", jossa etuhiukset kurkottelevat jo juppikuplamaisia ominaisuuksia! Parhaiten pysyvät kiharat saa kiharruspuikolla, piipparilla tai suoristusraudalla. Muista myös lämpösuoja ja kosteudelta suojaava hiuslakka! Jakauksen paikalla ei tänä keväänä ole niin väliä, niin syvä sivujakaus, kuin luotisuora keskarikin käy ;)

Luonnolliset laineet

Latvoista kevyesti muotoillut ja ihanan luonnollisen näköiset hiukset sopivat täydellisesti kesäjuhliin. Ja tyyli ottaa koko ajan isompaa jalansijaan julkkisten juhlakampauksissa. Yksi tapa saada laineita on kihartaa ne isolla kihartimella, mutta sain kerran kampaaja Miika Kemppaiselta vieläkin paremman vinkin: kiharra hiukset ensin vaikkapa suoristusraudalla ja suorista sitten kiharoita samaisella raudalla! Tuloksena on pysyvät laineet, jotka päivän mittaan alkavat pikemminkin kihartua, kuin suoristua.

Silky straight

Tänä keväänä punaisen maton valloittivat ilmavat laineet ja piikkisuorat, todella kiiltävät hiukset. Nyt uusin nouseva trendi taitaakin olla kampaus, jossa hiukset ovat kiiltävät ja täydellisen suorat, ja aseteltu korvien taakse selkää pitkin laskeutumaan. Lättätukkaisten kehottaisin hieman harkitsemaan tätä kampausta, sillä kampaus lössähtää helposti, eikä täysin päätä pitkin roikkuva tukka imartele ketään. Alle saa kestävää kohotusta viimeaikaisen villityksen, tyvikohottajan, avulla (joka mun on muuten ihan pakko hankkia ihan näillä näppäimillä!)

Huoleton surffitukka

Yksi suurimmista tämän hetken hiustrendeistä on myös huoleton surffikampaus, joka on siirtynyt rannoilta punaisille matoille asti. Hiukset siis saavat näyttää siltä, ettei niille ole sängystä nouseminen jälkeen tehty yhtään mitään. Mutta tästä kaikesta huolettomuudesta ei kannata hämääntyä; vaivattomalta näyttävä kampaus saattaa vaatia jopa enemmän työtä, kuin esimerkiksi muotoilurautakiharat! Mutta jos olet valmis käyttämään aikaa, suolasuihkeet, tuuheutta antavat hiustuotteet ja niiden kaikkien kerrostaminen ovat kestävän surffitukan salaisuus.

Lisää inspiraatiota valmistujaisia ja muitakin kevään ja kesän juhlia varten löytyy Valmistujaiset-kategorian alta. Viime vuoden valmistujaispostaukset löydät täältä ja täältä.

Ainiin ja eilen yksi lukijoistani muistuttikin minua edellisestä arvonnasta ja tajusin, etten ole ilmoittanut täällä ollenkaan voittajaa! Eli Iberon klipsipidennysten voittajaksi selviytyi Salla Vainionpää, onnea vielä kertaalleen! :)

Ladataan...

Pages