Ladataan...
NUDE

Sain yhteistyön kautta ison paketin Glissin tuotteita, joista olen nyt ensimmäiseksi lähtenyt testaamaan tätä Ultimate Oil Elixir -sarjaa.

Glissin Ultimate Oil Elixir on tarkoitettu hauraille ja vaurioituneille hiuksille. Sarjaan kuuluu neljä hiustenhoitotuotetta: shampoo, hoitoaine, seerumi ja keratiinihoitosuihke. Kaikki sarhan tuotteet sisältävät nestemäistä keratiinia, joka korjaa hiuksen pintaa sekä öljyä, joka hoitaa ja vahvistaa.

Vaikka tuotteet sisältävät tosiaan tuota öljyä, ne eivät tee hiusta lättänäksi tai rasvaisen tuntuiseksi, päinvastoin! Parin kokeilukerran jälkeen hiukseni tuntuvatkin puhtaammilta, kuin aikaisemmin :D Minkä lie ollut sitten vikana edellisessä shampoossani..

Hoitoaineen levityksen jälkeen märät hiukset eivät tunnu silikoninsileiltä, vaan pikemminkin pehmeiltä ja hieman öljyisiltä. Hoitosuihkeiden levityksen jälkeen hiukset tuntuvat hyvin kammattavilta ja tuoksuvat toffeelta. Ja pesun jälkeen hiukset ovatkin todella ilmavat ja kiiltävät!

Tuo mahtipontisen nimen omaava Ultimate Oil Elixir Serum (kuva alla) on muuten täynnä pieniä kimaltelevia hippusia, jotka antavat kyllä hiuksiin lisäkiiltoa. Hiuksissa ei kuivana ole myöskään sähköisyyttä, joten niitä on helppo käsitellä ja harjata. Eli kelpo tuotesarja! :)

Ja hei Costumen sivuilla on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa massiivisen Gliss-tuotepaketin. Mukana on shampoita, hoitoaineita ja erikoishoitoaineita laidasta laitaan sekä tehokas BOCH ProSalon -hiustenkuivaaja! Eli ainakin vuoden hiustuotteet ovat jaossa ;) Arvontaan pääset osallistumaan tästä ja osallistumisaikaa on 14.7. asti!

Yhteistyössä Schwarzkopf.

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Olen kai ennenkin hehkuttanut kaikkia monitoimituotteita, joilla saa meikkipussiin lisätilaa ja arkiaamuihin lisäaikaa. Sain Snowcrystalilta vähän aikaa sitten uuden Browstyler Eyebrow Gel Linerin, joka onkin nyt osoittautunut erittäin hyödyllisesksi ja toimivaksi monitoimituotteeksi.

Kulmakarvojen ehostaminen ja silmien rajausten tekeminen sujuu vaivatta viistolla siveltimellä ja geelimäisellä värillä. Lisäksi tuote on vedenkestävä, joten meikki myös pysyy kasvoilla hyvin koko päivän. Biitsillä en tätä vielä ole kokeillut, mutta eiköhän tämä pian pääse testiin sielläkin ;) Monitoimivuus näkyy myös linerin muotoilussa: Siinä on kaksi korkkia, joista toisen alla on sivellin ja toisen itse geeliväri. Kätsyä! Miinusta tosin siitä, että geelipurkki tuntuu vähän liian ahtaalta isolle siveltimelle.

10 minsan työmeikki on valmis! Tämä puteli ei arkiaamuina muuten muita kavereita kaipaakaan meikkipussiin, kuin ripsarin, huulikiillon ja poskipunan! Tai oikeastaan käytän aika usein tuota Korresin huulirasvaa poskipunana ;) Niin ja tällainen pandasilmä ei voi kyllä lähteä mihinkään ilman peitevoidekerrosta, mutta silti, arkena eri tuotteita ei montaa tarvita!

Mulle juuri tämä Browstylerin sävy on ehkä millin liian tumma, joten lähdenkin seuraavaksi metsästämään tuotteen vaaleampaa sävyä. Ja jos te siis olette hyvää kulmakarvageeliä vailla, tämä kannattaa ehdottomasti tsekata! :)

Follow this blog / Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

..lähtenyt viettämään juhannusta ..saanut kotiini uuden ihanan Costumen, jossa opetan huivikampauksen teon ..yrittänyt olla urheilullinen ..saanut järkälemäisen Gliss-tuotepaketin ..viettänyt juhannusta letti päässä ..kuvannut nameja banaani-kananmuna-lettuja, kunnes sisko änkes oman kameransa kanssa väliin

..lakannut kynteni Essiellä ..viettänyt leppoisaa aikaa laiturilla meren äärellä ..käyttänyt Clarinsilta saamaani aurinkopuuteria ..ihastellut kukkia ja tietty ottanut niistä kuvat, kuten asiaan kuuluu ..ollut ammattilaisen näköinen töissä ..katsonut pikku-Dinon unta ja rauhoittunut itsekin :)

Ihanaa keskiviikkoa teille!

Ladataan...

Ladataan...
NUDE

Hyvää maanantaita! Toivottavasti juhannuksenne sujui mukavasti ja olette toipuneet mahdollisista mökkibailuista. Tähän arkimaanantaihin mä päätin tehdä teille parin lukijan toivoman hiustutorialin :)

Tämä nuttura on siis tosi helppo tehdä, joskin hiukset saa kiepauttaa ympäri uudelleen parikin kertaa, että juuri oikea muoto löytyy. Mutta tätäkin kampausta helpottaa huomattavasti harjoittelu ja se kaikkien huonojen hiuspäivien pelastaja - hiuspuuteri!

Laita hiukset ponnarille ja tupeeraa latvoja kevyesti. Jos hiuksesi ovat hennot ja ohuet, suihkauta pohjalle hiuspuuteria rakennetta antamaan. Kieputa sitten latvoja muutamia kertoja, jos haluat nutturasta rennomman. Tiukkaan kiertämällä nutturasta tulee siistimpi. Eri suuntiin kieputtamalla nutturasta saa hieman eri näköisen, kokeile molempia suuntia :)

Pyöräytä sitten hiukset nuolen osoittamaan suuntaan ;) Jätä lenkki löysemmälle, jos haluat nutturasta rennomman ja isomman. Ruuvaa sitten ensimmäinen hiusruuvi lähelle hiusten latvoja. Varmista, että hiussuortuva jää ruuvin päiden väliin. Pidä samalla nutturasta toisella kädellä kiinni (toisin, kuin tossa mun seuraavassa gif-animaatiossa), jottei se purkaudu pinniä ruuvatessa.

Kiinnitä sitten toinen hiusruuvi johonkin sopivaan paikkaan tukemaan kampausta. Viimeistele nuttura lakalla ja mahdollisilla lisäpinneillä. Ja sitten helppo arki- tai illanistujaiskampaus onkin jo valmis. Mitäs tykkäätte ja joko olette kokeilleet näitä ihmeellisiä käkkäräpinnejä? :)

Follow: Facebook, Bloglovin’ ja Instagram

Ladataan...
NUDE

Lupailin teille tässä postauksessa nuttura-tutorialia tälle viikolle, mutta juhannuskiireessä se oli pakko siirtää. Mutta tässä hyvin yksinkertaistettuna tuon Glitterin hiusruuvin käyttö: asettele ja ruuvaa! Ja kiitos vielä sille lukijalleni, joka valaisi minua tuon hiusruuvi-termin kanssa ;)

Ladataan...

Pages